Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gamers Odyssey Music

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nooto
    replied
    Οχι απο παρτιτουρα παιζω, απλα βαζω μερικα δικα μου στοιχεια μεσα πχ 1.07-1.10 που πηγαινει γρηγορα το δεξι χερι οπως επισης και 1.40-1.57 δεν υπαρχουν στις νοτες... Μονο με το αυτι, μπορω να βγαλω καποια πραγματα αλλα με τιποτα την ποιοτητα του original... μου φαινεται πολυ δυσκολο αν και υπαρχουν πολλοι και στο youtube ας που με που το καταφερνουν και μαλιστα με απιστευτο αποτελεσμα...

Thnx για τα σχολια .

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Τα τραγούδια τα βγάζεις μόνος ή τα βρίσκεις γραμμένα σε παρτιτούρες ? Έχω κάτι αιώνες να ασχοληθώ με το πιάνο, όμως μου φαίνεται δύσκολο να παίξω ένα κομμάτι τέτοιου επιπέδου μόνο με το αυτί. Πολύ καλή δουλειά nevertheless, και η ποιότητα του ήχου μου φαίνεται ανώτερη από το πρώτο upload σου.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Listen to my story

''Το Zanarkand'' απο Final Fantasy X

Τελικα ο χορδιστης δεν εχει ερθει ακομα και βαρεθηκα να περιμενω... Ετσι το ανεβασα (εχει λιγο μπουκομενο ηχο) και το πολυ πολυ το ξαναγραφω αργοτερα. Περιμενω feedback, οπως θα δειτε και εσεις απο τα χερια, ειναι πολυ πιο δυσκολο κομματι απο τα προηγουμενα. Ελπιζω να σας αρεσει!

Anyway το επομενο θα ειναι παλι απο ff (ενα απο τα αγπημενα μου) και ας ελπισουμε μεχρι τοτε να εχω διορθωσει και τον ηχο.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Δεν ξερω αν ακουσατε το τελευταιο βιντεο του koul αλλα μιλαμε για καταπληκτικη δουλεια.

Αλλαξα λιγο το OP και μαζεψα εκει ολα τα βιντεο για να υπαρχουν καπου μαζεμενα. Απο βδομαδα θα εχετε και το δικο μου νεο upload...Το εχω ετοιμο αλλα δεν το εχω τραβηξει ακομα μιας και περιμενω το χορδιστη για το πιανο (η αδερφη μου ειναι στο πτυχιο και του τιναξε τα πεταλα φετος). Αυτα για την ωρα!!!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Akomh ena mousiko kommati apo ton Shin-Ra eeeee Koul:

Osoi den mporeite na katalavete apo pou einai apolyeste!
    Pame Pame Pame!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Pe Andy στείλε και τα υπόλοιπα.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Κοul τα ελεγα και με τον ground προχθες, ο ηχος σου ειναι στο επιπεδο του original, παρα πολυ ωραιο βιντεο, πολλα μπραβο! Εννοειται πως ψηνομαι για κοινο βιντεο!!

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied

Ένα δικό μου κομμάτι από το demo που ηχογράφησα το 2009. Είχα τη μουσική του Castlevania κατά νου. Ούτε master δεν έγινε ούτε εφέ μπήκαν. Έτσι όπως ήταν οι σάπιοι ήχοι του παλιού Yamaha... Κάποια στιγμή θα ξαναγίνει εννοείται.
    Ο κωδικός για το download είναι godyssey και καλό θα ήταν να μην ανεβεί youtube ή ξερωγώ που...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Piano kai kithara? Awesome! do eet!

Leave a comment:

• Koul
    replied
    Να σε καλά Altair! θέλει να ασχοληθώ λίγο βασικά αλλά χωρίς καλή κάμερα δέν μου πηγαίνει και το edit είναι δύσκολο...
    Nooto τα σπασε το βίντεο σου!
    Αν θέλεις δοκιμάζουμε να κάνουμε μαζί ένα βιντεάκι.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Nooto & Koul σήμερα μπόρεσα να δω τα βίντεό σας.Εκπληκτικές δουλειές όλες.Συνεχίστε,και να περιμένετε παραγγελιές.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Mpravo re Nooto! WRaio kommati!
    Perimenw na akousw kai to epomeno sou

Pantws sygxronizeste kai me ton Koul panw sto thema
    Molis teleiwsa to upload tou Bloody Tears apo Castlevania IV.

O Koul se ligo tha kanei sygrothma me ton eafto tou
    Distyxws h Webcamera pou xrhsimopoihse kanei ta dika ths pali kai h poiothta ths eikonas den einai kalh, alla o hxos einai poly kalyteros apo prin.

Egw eimai entypwsiasmenos kai apo tous 2 sas, gogogo!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μιας και σου αρέσει να ηχογραφείς τη δουλειά σου, γιατί δεν ψάχνεις για ειδικό εξοπλισμό για ηχογράφηση; Ξέρω ακριβή λύση και θέλει δουλειά (να βάλεις μετά τον ήχο πάνω στο video κτλ), αλλά έτσι θα έχεις την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου και τη δυνατότητα επεξεργασίας του κομματιου.

Στα του κομματιού τώρα, ωραιότατος όπως και την πρώτη φορά. Από FF VI έχω high expectations .

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Ειναι απο τις παραξενιες μου, για καποιο λογο δεν μου αρεσε πολυ στο επιπεδο ηχου του προηγουμενου κομματιου (το δεξι χερι παιζει πολυ πιο πανω απο το αριστερο και το συνολο δεν μου ακουγοταν ομοιομορφο) και εχω κανει ενα μικρο blur στο video. Επισης παιζει ρολο και η αλλαγη στη θεση της καμερας (που ειναι πιο μακρια). Anyway ειμαι σε φαση δοκιμων ακομα!

FF VI εχεις παιξει ετσι; Πιστευω πως ειναι μακραν το καλυτερο FF για piano arrangements.
    Ναι συμφωνω, θα ακολουθησει κατι και απο κει!!

Θενκς παιδια για το feedback

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Πολυ καλη επιλογη και παλι, αρκετα ιδιαιτερο και ξεχωριστο κομματι και αυτο και εξισου καλη εκτελεση. Οντως παντως στο 1ο βιντεο ο ηχος ειναι πιο καθαρος.

Αντε να δουμε τι θα παρει σειρα, ειμαι περιεργος πραγματικα.
    FF VI εχεις παιξει ετσι; Πιστευω πως ειναι μακραν το καλυτερο FF για piano arrangements.

Leave a comment:

Working...
X