Originally posted by Raphael
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
[Review] Halo 3: ODST
Collapse
X
-
Όταν δημοσιεύτηκε το ρηβιού ήμουν φαντάρος και παίζει να το είχα δει πολύ βιαστικά ή και να μην το διάβασα καθόλου.Το διάβασα τώρα όμως,κάλλιο αργά παρά ποτε.Παίζει να είναι το καλύτερο ρηβιού που έχω διαβάσει για τον τίτλο και μου κίνησε την όρεξη να το ξαναβάλω,εύγε.
Το ότι δεν υπάρχει κριτική σε ΜΡ και Firefight προσωπικά με αφήνει αδιάφορο,απλά θα μπορούσες να πεις προκειμένου να αποφευχθούν παράπονα κλπ,ότι το ρηβιού αφορά αποκλειστικά το μοναχικό παιχνίδι και στο ΜΡ να γίνει απλά μια αναφορά και τίποτ'άλλο.
Όπως και να'χει εξαιρετικό ρηβιού,για τον πιο αδικημένο τίτλο της σειράς.Carpe diem
Comment
-
Όντως ωραίο review.Αναλύεις ωραία το παιχνίδι και δεν θεωρώ σφάλμα σου το ότι δεν μίλησες για το μουλτι από την στιγμή που το δήλωσες.Αν δεν είχα ένα κάρο να παίξω θα με έπειθες να το δοκιμάσω.
Προσωπικά πάντως παιδιά δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ και με άλλα χαλο.Το 3 το έλιωσα,το λάτρεψα,έχω αφιερώσει πολλές ώρες στο multi και μάλιστα παίζαμε μαζί με τα παιδιά από το φορουμ,αλλά δεν με τραβάει να κάτσω να παίξω odst,reach,4 και τα επόμενα.Προτιμώ να ρίξω replay στο 3.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Originally posted by Raf View PostΤι δε σου άρεσε στο Halo 4; Εγώ θα το παίξω προσεχώς.
Comment
-
Ξαναπαίζω το παιχνίδι, έπος και πολύ μπροστά στο ύφος και στην αφήγηση παρά τα προβληματάκια του. Η γραφή των Halo χάλια και cheesy αλλά εντάξει, οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο.
Jedah, αν με διαβάζεις να ξέρεις ότι υπήρξες τεράστιος κόπανος.
Last edited by Chief; 16-02-2020, 07:45 PM.
Comment
Comment