Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Feature] Δεν wiiμιομαστε?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    aplws den mporw me tipote na ksexwrisw ta asteia apo ta sovara tou posts.
    Υπάρχει μια πολύ απλή μέθοδος. Αν νομίσεις πως πρόκειται για αστείο έχεις δίκιο. Αν νομίζεις πως πρόκειται για σοβαρό το επανεξετάζεις μέχρι να καταλήξεις πως πρόκειται για αστείο.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    παντως οφειλω να το ομολογησω οτι η Νιντεντο εχει καταφερει ενα πολυ μεγαλο πραγμα. Εχει καταφερει να κανει πολλους fan να ταυτιζονται το με το sales department της. Αδιανοητη επιτυχια.

Ας ελπισουμε οτι μετα το Wii, θα τους κανει να ασχοληθουν και με gaming Οπως παλια
    Post of the month ©

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Έτσι.Τσο+λο μέχρι το dreamcast 2

Leave a comment:

• Ntei
    replied
    Apo to 8ema Mario vs sonic

To score λέει 21-21 και αυτό είναι η ουσία.Η πλάκα είναι ότι αν ήμασταν σε όποιο άλλο forum θα έβγαινε χαλαρά ο mario.Έχουμε πολλούς sonic(και sony-sega)funs εδώ πέρα...
    Ayto ta leei ola, as to paroume apofasi oloi, edo einai giafka tis sega:phil:

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Να υποθέσω ότι τσο & λο σημαίνει π**τσο και ξύλο;

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Ναι κάθε μέρα τον διορθώναμε ότι είναι Τσα & Λο και δεν καταλάβαινε. Αναγκαστήκαμε να τον κάνουμε ban...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ελα ρε, εχασες τα SamusA Chronicles?

Αυτο παντως που ειπες σε προηγουμενο post σου, ειναι μεγαλη κουβεντα. Αναφερομαι εδω:

Μεσα σε λιγες μερες που το χω εχω πλακωθει σε απιστευτα παιχνιδια, οπως Resident evil Chronicles, Sonic, mario bross, One piece (γαματο για μενα λογο του οτι ειμαι φαν) και επιπλεον Metroid, House of the dead,κλπ κλπ. Πως διαολο ξαφνικα η barbie αποτελει το τιτλο σφραγιδα του wii μονο εσεις το ξερετε.
    Ειμαι απο τους πρωτους που γελαω με τις μλκς του Wii αλλα καποιοι νομιζουν οτι μπορουν να κρινουν τη κονσολα απ'αυτο. Γενικα το Wii πρεπει να ειναι η κονσολα με τους περισσοτερους επικριτες που δεν εχουν ασχοληθει με αυτο.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Πριν λιγο καιρο εφαγε ban ενα nintendo fanboy απο το forum. Αγπημενη του φραση: τσο & λο. Δε χρειαζεται να πω κατι αλλο.

:cunao: οκ εγω δε το ξερα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Πριν λιγο καιρο εφαγε ban ενα nintendo fanboy απο το forum. Αγπημενη του φραση: τσο & λο. Δε χρειαζεται να πω κατι αλλο.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Re sy Azrael, den exw kanena apolytws provlhma me ton Ramparter oute san anthrwpo oute ws gamer, aplws den mporw me tipote na ksexwrisw ta asteia apo ta sovara tou posts.
    Den einai h prwth fora, einai h 3h - 4h kai niwthw poly xazos otan dinw sovares apanthseis se kati pou eipwthike gia plaka xwris na einai asteio.
    Ekei einai pou kollaw egw...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Ρε μη ξεχνατε εποχες gamepro που υπηρχαν 2-3 sony fanboys και αλλα τοσα της microsoft. Καλα ειμαστε τωρα. Πηγαινετε μια βολτα απο vgchartz να δειτε τι γαματο forum εχουν.
    (old quoting )

Δηλαδή απλά τα Nintendo Fanboys έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής;

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by Strawhat Nikos View Post
    ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ...

Αρχικα το τοπικ εχει μετουσιωθει σε Wii Vs the World!

Οσον αφορα αυτο τωρα ειναι το κερασακι στη τουρτα μαζι με πολλες αλλες ατακες, ολοι εσεις που κραζετε τη βιβλιοθηκη του wii ειμαι σιγουρος πως τη κρινεται με βαση τις βολτες σας στα μαγαζια και μονο.

Μεσα σε λιγες μερες που το χω εχω πλακωθει σε απιστευτα παιχνιδια, οπως Resident evil Chronicles, Sonic, mario bross, One piece (γαματο για μενα λογο του οτι ειμαι φαν) και επιπλεον Metroid, House of the dead,κλπ κλπ. Πως διαολο ξαφνικα η barbie αποτελει το τιτλο σφραγιδα του wii μονο εσεις το ξερετε.
    κι αυτό είναι και όλη η ουσία Νικολάκη, μαμώ την Aeromala μου, τέλος

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Ενταξει αν εκανε πλακα δε το καταλαβα, αλλα σε περιπτωση που δεν ηταν πλακα εδωσα αυτη την απαντηση .

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    ουτε εγω γελασα, αλλα σε προσβαλε τοσο;;;Ηταν ενα καυστικο ποστ που εδενε ειρωνικα με το θεμα.ελα ρε ground ποτε δε σε ειχα για τοσο κολλημενο γενικοτερα.που πηγε το cool factor που παντα ειχες.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    whatever... an einai etsi ta asteia tote pws ta ksexwrizoume apo ta sovara posts, giati egw proswpika pantws den gelasa...

Leave a comment:

Working...
X