Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα Δομή στο Forum

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Peripterapper
    replied
    πολυ καλα καταλαβες
    προτεινω reset

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Προσωπικά δε με χαλάει καθόλου να μείνει ως έχει το Network απλά, απ’ ότι κατάλαβα, σε μερικούς δεν αρέσει όπως είναι.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    - Τέλος, μήπως είναι καλύτερο να ανοίξουμε Sub Section στο Network περί Online, βάζοντας τα θέματα με Gamertags, IDs, Online Meetings εκεί;

Δε νομίζω, ανήκει πιστεύω στη κεντρική σελίδα του Network.

Προτεινω να κρατηθουν ξεχωριστα τα sony, ms, nintendo news.Αν τα βαλετε ολα μαζι θα γινει αχταρμας.

Μάλλον.

- Μήπως θα ήταν κάλο να ανοίξουμε ξεχωριστό Thread για τον σχολιασμό της επικαιρότητας;

Μπα, πολύ περιοριστικό. Προσωπικά προτιμώ τη συνοχή ενός thread με νέα και σχολιασμό επι αυτών παρά το διαχωρισμό.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Προτεινω να κρατηθουν ξεχωριστα τα sony, ms, nintendo news.Αν τα βαλετε ολα μαζι θα γινει αχταρμας.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Οι συζητήσεις που χάνονται με προβληματίζουν κι έμενα. Στα Threads των νέων έχουν ξεκινήσει άπειρες συζητήσεις που είτε δε συνεχίστηκαν λόγω της θέσης τους, είτε χάθηκαν στον ωκεανό απο posts. Έκτος αυτού, τα News Threads γιγαντώνονται με σχόλια. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό, είναι κρίμα να χάνονται posts και συζητήσεις έτσι. Καλό είναι κάθε φορά που πάει να γίνει μια συζήτηση, να ανοίγεται το ανάλογο Thread. Επιπρόσθετα, όταν υπάρχει μια είδηση που αφορά τίτλο για τον οποίο υπάρχει Thread, κάλο είναι να μπαίνει εκεί.

- Btw, τι θα κάνουμε με τα 5 News Threads που υπάρχουν αυτή τη στιγμή; Να φτιάξουμε ένα, ή θα τα κρατήσουμε και τα 5;

- Μήπως θα ήταν κάλο να ανοίξουμε ξεχωριστό Thread για τον σχολιασμό της επικαιρότητας;

- Τέλος, μήπως είναι καλύτερο να ανοίξουμε Sub Section στο Network περί Online, βάζοντας τα θέματα με Gamertags, IDs, Online Meetings εκεί;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αζραελ το σημαντικο ειναι να μη χανονται συζητησεις, τα νεα ειναι λογικο να μαινουν πισω σε ενα θεμα με RPG. Αν υπαρχει κατι ουσιαστικο να ειπωθει για ενα τιτλο καλο θα ειναι να φροντιζουν οι ενδιαφερομενοι να ανοιγουν νεα τοπικς. Πλεον με τα tags και με το games section ελπιζω να δουμε περισσοτερα τοπικς αφιερωμενα σε τιτλους.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    sniper jones <--- εγώ ήμουν ρε καφρέ !

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Όπως και η αλλαγή από την προηγούμενη πλατφόρμα σε vbulletin έτσι και αυτή με βρίσκει ουδέτερο. Κάντε ό,τι γουστάρετε, εγώ πάντα θα την βρίσκω εδώ.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Oχι, wtf υπαρχει κ αλλος με το ιδιο nick?

Εγω μετα το φορματ εβαλα μσν και ειχα εναν με e mail lock n load marcus και εναν αλλο sniper jones what the hell και χωρις να μου στειλουν invite.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    να σου πω, εσυ ησουν ο/η/το φοιτητριες που ειχα στο MSN? νομιζα οτι ηταν spam και το εκανα Block-delete

Μετα την εξεταστικη... θα ετοιμασω κατι καλυτερο...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    προσωπικα με βολευει να ποσταρονται ολα τα news σε 1 thread. Eιναι καλη και πρακτικη λυση.

Θα χανονται ευκολα μετα ομως, γιατι ειναι πολλα τα νεα νεα (!!?) και θα ξεχνιουνται.Καλα ειναι ετσι πιστευω.

Λολ με το αβαταρ οποτε το βλεπω.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Ελλειψα λιγο καιρο κι αποτι φαινεται εχασα αρκετα επεισοδια. Μπορω να πω μαρεσει η νεα οργανωση αν και και η συγκεντρωση πολλων ποστς μαζι , μπορει να μπερδεψει. Δεν πειραζει ομως γιαυτο υπαρχει το search και τα tags.

Στα RPG πχ, τα 4 RPG News είναι πλεονασμός στη νέα δομή, σκεφτόμαστε να επαναφέρουμε το κλασικό Role Players Realm για όσους το θυμούνται. Όσοι δε θυμούνται/γνωρίζουν πρόκειται για ενιαίο thread με RPG News. Ρώτησα τους nooto, Evans και Ground και συμφώνησαν, αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι, ειδικά οι άμεσα ενδιαφερόμενοι (Straier, Deus, Scatman κλπ) να το πάμε για εφαρμογη.
    προσωπικα με βολευει να ποσταρονται ολα τα news σε 1 thread. Eιναι καλη και πρακτικη λυση.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Εμενα μ'αρεσει παντως. Εγινε μια "ανακαινιση" στο φορουμ. Ελπιζω να μας δωσει νεο αερα και να παμε γενικως καλυτερα.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Θα μπορούσε το Gaming Polls να μπει subforum στο Gamers Odyssey Network;

Με το FFXIII & Versus μπήκα, βρήκα όσα posts ήταν σχετικά και χώρισα το thread στα δύο μιας και είναι 2 διαφορετικά παιχνίδια. Το ξέρω ότι μερικά posts δεν κολλάνε αφού ευθύς εξαρχής το topic ήταν για 2 τίτλους....

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Πολύ κακό για το τίποτα θα έλεγα. Καταργήσαμε τις κατηγορίες για να βάλουμε tags, αν ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα θα μπορούσαν να μπουν και σαν υποκατηγορίες για να μην πιάνουν χώρο.
    Σαν δομή είναι πολύ πιο δύσκολη στην συντήρηση της. Τα tags θα είχαν νόημα για διαχωρισμό κατηγορίών fps rpg κτλ.
    *Το Gamers odyssey network είναι ένας αχταρμάς
    *Η παλιά σειρά ήταν καλύτερη
    *Συμφωνώ η general discussion να μην έχει topics για παιχνίδια αλλά να είναι για γενικότερα θέματα/νεα.

Leave a comment:

Working...
X