Επειδή τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα από όσο περιμέναμε και η κατάσταση έχει αρχίσει να μπένει σε μία σειρά, προχωράμε άμεσα με την κατασκευή του site. Όπως θα ξέρετε ήδη στο site θα ανεβαίνουν κείμενα και από μέλη της κοινότητας. Όποιος θέλει να γράψει ή εχει έτοιμο κάτι σχετικό με videogames μπορεί να το στείλει σε κάποιον από τους mods ή εμένα μέσω προσωπικού μηνύματος. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στον καθένα να γράψει κάτι το οποίο θα ξεφεύγει από τα λίγο στενά πλαίσια ενός forum και παράλληλα εξασφαλίζει (το ελπιζουμε) και έναν αρκετά σημαντικό όγκο υλικό το οποίο θακαθιστά και το site πραγματικά ενεργό και όχι απλά ένα διακοσμητικό στοιχείο. Eπειδή όμως δε θέλουμε η ποσότητα να βγει σε βάρος της ποιότητας σε αυτό το σημείο πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Πρώτα πρώτα θα γίνεται ορθογραφικός έλεγχος και θα διορθώνονται τα όποια λάθη (καλό θα ήταν όσοι στέλνουν να έχουν κάνει οι ίδιοι την δουλειά αυτή ενεργοποιόντας απλά το λεξικό του word). Aπό εκεί και πέρα θα γίνεται ένας "έλεγχος". Δεν είμαστε κριτές των πάντων ούτε ξερόλες, ούτε guru όυτε δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο απλά για να βγει ένα κείμενο στην κεντρική θα πρέπει να μπορεί να σταθεί ως λόγος και φυσικά δεν είμαστε ούτε βαθμολογητές έκθεσης για να ψάχνουμε λεπτομέριες το μόνο που κοιτάμε είναι αν διαβάζεται εύκολα και δεν "ζαλίζει" τον αναγνώστη. Οι mods είναι άτομα που έχουν ψηθισθεί και έχουν την εμπιστοσύνη οπότε νομίζω δεν θα υπάρξουν προλήματα. Λογοκρισία θα πέφτει μόνο σε όποιο κείμενο έχει δείγματα "fanboy-ισμού"και δημιουργεί έριδες και κόντρες.
Επίσης ανακοινώνεται ότι τα άτομα που έχουν μπει moderators σε πρώτη φάση τουλάχιστον (ανάλογα με τις ανάγκες πιθανώς να μπουνε και άλλοι) είναι οι boy_without_a_fairy, Titus και ο TheCursed. Για να τους ξεχωρίζετε εύκολα, ανήκουν στο group "paixtoura".
Επίσης ανακοινώνεται ότι τα άτομα που έχουν μπει moderators σε πρώτη φάση τουλάχιστον (ανάλογα με τις ανάγκες πιθανώς να μπουνε και άλλοι) είναι οι boy_without_a_fairy, Titus και ο TheCursed. Για να τους ξεχωρίζετε εύκολα, ανήκουν στο group "paixtoura".
Comment