O Ramp είναι από μόνος του ένα σκάνδαλο με πόδια. Δε περίμενε από κανέναν Altair
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέος Moderator: H ψηφοφορία.
Collapse
X
-
-
Εγω διαβαζα τα ποστς κι αναρωτιομουν ποιος ηταν ο Ellesar που ειχε και 6 ψηφους...
ΥΓ: Επεκτεινω τη προσφορα που εκανα στον Altair προς ολους, οποιος παρει σε ποστ του μεσα σ αυτο το thread 5 likes θα γινει mod.
ΥΓ2: Εχει ηδη 4 likes, wtf δεν ειναι trolling, το ειπα και θα το κανω, σκεφτειτε το σοβαρα!!
ΥΓ3: Επεκτεινω ακομη πιο περα την ανοιχτη δημοκρατια, οποιος εχει αντιρριση μπορει να κανει post "Δε θελω τον Χ για mod στο forum" κι αν λαβει περισσοτερα likes απο τα like του post μεσω του οποιου ο Χ εγινε mod τοτε αναιρειται η προαγωγη.
Comment
-
-
Originally posted by sub_zero View PostΕγώ νομίζω ακόμα τον πονάει το τσο+λο από τον Xeno (κοντά) 10 χρόνια πριν
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΓιωτόμπαλο Ραμπίδη εσύ δεν έχεις κάνει like στο άλλο κι έκανες σε ξέμπαρκο;Κάντο,να με κάνεις mod να τελειώνουμε.Αλλιώς στο επόμενο meeting θα υπάρξουν συνέπειες.
Comment
-
-
-
Να αλλα εγω εμεινα πιστος ενω ο Xeno εφυγε, αποδειξη οτι ο Ελληνας δε ξερει να ψηφιζει.
Edit: Ειμαστε 2017, ποιος λεει ακομη ΤΣΟ & ΛΟ???
Comment
Comment