Getta robo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέος Moderator: H ψηφοφορία.
Collapse
X
-
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
-
Εγώ ήμουν μεταξύ 4 (Getta,Bart,Ramp,Xeno) και μετά από πολύ σκέψη, θεωρώ πιο χρήσιμο για την παρούσα στιγμή τον Χenovagrant.
Comment
-
Ellesar
Brunel University Jiu-Jitsu : One way or another you are going down
Brunel University Snow Club : Knowledge is powder
Another fool one more crossing the line, won't believe a madman leads the blind.
So follow your heart and hear them cry, because fools never die
Comment
-
Λευκή δεν γίνεται να ψηφίσουμε?
Πραγματικά η μία ψήφος είναι πολύ λίγη ρε γμτ...Αν δεν γίνεται λευκό πρέπει να το σκεφτώ αρκετά και σίγουρα θα αδικήσω κάποια παιδιά που έχουνε όρεξη και μεράκι για moders
Λευκή δεν γίνεται να ψηφίσουμε?
Πραγματικά η μία ψήφος είναι πολύ λίγη ρε γμτ...Αν δεν γίνεται λευκό πρέπει να το σκεφτώ αρκετά και σίγουρα θα αδικήσω κάποια παιδιά που έχουνε όρεξη και μεράκι για moders
Comment
-
Το λευκο τι νοημα εχει οταν απλα μπορεις να μην ψηφισεις. Ειμαστε τοσα μελη δε νομιζω να περιμενει κανεις να ψηφισουν ολοι.
Comment
-
Comment
-
Shit, αρχικά έλεγα για Getta...μετά είδα και Rampidion και Χeno...και είμαι σε δύσκολη φάση!
Αλλά θα πω XenoVagrant, μιας και είναι πιο τεχνοκράτης...
Το rampidi είναι άλλης φάσης τρελλό αγόρι!!Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Let's just all say the magic words and go back to reality.
THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!
Comment
-
Μα πόσο γελοίο είναι να ψηφίζει κάποιος τον εαυτό του και να μετράει η ψήφος του!!! Δυστυχώς η εκλογή καινούριου mod είναι το ίδιο γραφική όσο και αυτή στο GP.
[/b]
Πραγματικά η μία ψήφος είναι πολύ λίγη ρε γμτ...Αν δεν γίνεται λευκό πρέπει να το σκεφτώ αρκετά και σίγουρα θα αδικήσω κάποια παιδιά που έχουνε όρεξη και μεράκι για moders unsure.gif
[/b]
Λευκή δεν γίνεται να ψηφίσουμε? tongue.gif[/b]
Comment
Comment