Announcement

Collapse
No announcement yet.

Warn system: Δοκιμαστικό στάδιο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hipster Luffy
    replied
    τι εγινε δε θα μπει κανα warn? τσαμπα το βαλατε?

yohohohohohohooo

Leave a comment:

• Shadow
    replied

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Λοιπόν φανταστικοί moderators τι κερδίζω?[/b]
    Tην τιμή να είσαι ο πρώτος user που θα φάει warn!!!

Όλο και κανάς Hayabusa στην έχει στημένη.[/b]
    Δεν γίνεται αυτό! Ο μοναδικός hayabusa που έχει απομείνει είμαι ΕΓΩ!!!

Υ.Γ Με βλέπω να τρώω εγώ warn τελικά!!!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    ΦΥΓΕ φανταστικό άβαταρ.τώρα για αυτά που λέει ο φίλτατος sniperάς Ren δε σχολιάζω κάτι.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    <div class='quotetop'></div>
    Φύγε 114 όπως είσαι φύγε και τράβα παίξε Gears of War να εξασκηθείς αγόρι μου.Είσαι και πολύ Noobas που μας το παίζεις και παικτούρα.[/b]
    Koιτα πολλα μπορω να ανεχτω αλλα οχι αρνητικα σχολια στις επιδοσεις μου στο gears, αντε βαλε καμια gold και ελα μεσα να μας τα πεις αυτα οχι εκ του ασφαλους... :icon_twisted:

ΥΓ Να κανεις και μπντε γιατι θα πεσει πολυ παρτακι... :icon_twisted:

ΥΓ τωρα σοβαρα ρε βαλε μια gold 50 ευρω 12 μηνες + 1 γαμωτη μου....

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    DJ Solid η Milan είναι για τα πανηγύρια ενώ η οδήγησή σου πάει τον κοσμάκι απευθείας στο ΚΑΤ κι εσένα να κάνεις παρέα με τον Κουφοντίνα.

Φύγε 114 όπως είσαι φύγε και τράβα παίξε Gears of War να εξασκηθείς αγόρι μου.Είσαι και πολύ Noobas που μας το παίζεις και παικτούρα.

Ramparter τράβα κανά ταξίδι στα γραφεία της RARE και πες της να ετοιμάζει γρήγορα το νέο Banjo μας έχει κλάσει τα α#&#036;%%^δια...

Shadow κάνε βόλτα το βράδυ στην παραλιακή να δεις αν έρχομαι που μας το παίζεις και Lucky Luke.Ο shadowfax
    σου στέλνει φαξ με υπογραφή από τον Altair (σε έχω φάει).

Pilgrim μην σκύβεις και πολύ.Δεν θα σου βγει σε καλό το πολύ το προσκύνημα.Όλο και κανάς Hayabusa στην έχει στημένη.Παίξε Ninja Gaiden στο DS μπας και μάθεις κανά counter attack και αποφυγείς τις συνέπειες.

Λοιπόν φανταστικοί moderators τι κερδίζω?

Leave a comment:

• Shadow
    replied
    παμε ολοι support στον ΦΥΓΕ_114&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Τake a wild guess...

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    <div class='quotetop'>(Ramparter &#064; Mar 27 2008, 10&#58;13 PM) [snapback]16102[/snapback]</div>
    Πολυ προφυτικο avatar.
    [/b]

προφυτικο για μενα η για τη χρηση του warn...?

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Πολυ προφυτικο avatar.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    oποιος διαφωνει με τη καταπατηση των δικαιωματων που φερνει η νεα ταξη εξουσιας του φορα μεσα απο το Δουρειο ιππο που ακουει στο ονομα warn ας κανουν σιωπηλη διαμαρτηρια χρησημοποιωντας το αβαταρ μου...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Επειδη μιλαω σε ανθρωπους υψηλου επιπεδου, υψηλοτερου απο εκεινο που καθηγητης
    μεγαλου πανεπιστημιου μπορει να φανταστει, σε ανθρωπους με εμπειρια απο την ζωη,
    μεγα παραδειγμα γνωσης και σοφιας[/b]
    -Perhaps I have intimidated you with my giantesque vocabulary...?

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Δεν διαφωνω στο ban μου, αλλα οχι τοσο λογο ποζεριας οσο λογο ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Πφφφ??? τι διάολο γίνεται και έχω φάει τέτοιο λίωσιμο στη δουλεία της τελευταίες μέρες.
    Anyway σχετικά με το θέμα του warn εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημά. Αστό να υπάρχει, δεν ενοχλεί κανέναν και ίσως στο μέλλον να χρειαστεί. Αυτό που πάνω από όλα πρέπει να καταλάβουμε όλοι πιστεύω είναι ότι εφόσον δεν είμαστε στη θέση των mods δεν μπορούμε να κρίνουμε ορισμένες καταστάσεις σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ το ίδιο με αυτούς. Αν δλδ αυτοί θεωρούν ότι αυτό το μέτρο θα κάνει την ζωή τους στο φόρουμ ποιο εύκολη ας υπάρχει δεν βλέπω τον λόγο να διαφωνούμε.

Υ.Γ1 Αν ήμουν mod ο πρώτος που θα είχα banarei θα ήταν ο dj solid για ακατάσχετη ποzεριά&#33;&#33;&#33; (j/k αδερφέ ;) )
    Υ.Γ2 Link φιλαράκι πρέπει να είχες κάνει κατι πολύ άσχημο στην προηγούμενη σου ζώη για να βγείς και βάζελος και γκρινιάρης&#33;&#33;&#33;

Leave a comment:

Working...
X