+1 για το warn γιατί ώρες ώρες ορισμένοι δεν συμμαζεύονται (και έγω πέσει ΚΑΙ εγώ σε αυτό το τρυπάκι).
Επίσης μην ξεχνάμε πως αν ανεβάσουμε την κεντρική σελίδα ακόμα και να μην γίνει διαφήμιση λόγω google search θα μπει κάθε καρυδιάς καρύδι εδω μέσα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Warn system: Δοκιμαστικό στάδιο
Collapse
X
-
Μαλλον δεν εχεις δει τη γλυκα των off-topic για να αποκτησεις ενα μετρο συγκρισης.
Οι συζητησεις για games ειναι σχετικα νεκρες (αν εννοουσες αυτο), αλλα τουλαχιστον μπροστα στο off-topic δε γινεται χαμος περαν ελαχιστων (σημαντικων μεν) εξαιρεσεων.
Κατα τ' αλλα πιστευω πως υπηρχαν πολλα παραπανω θεματα που μπορουσες να σχολιασεις μεσα στα οσα ανεφερα.
Leave a comment:
-
Παίρνω σαν δεδομένο ότι αστειεύεσαι. ΙΜΗΟ τα gaming κομμάτια είναι τα χειρότερα. Η κατάσταση στο offtopic μπορεί να διορθωθεί σχετικά εύκολα, εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι το τι γίνεται στα gaming θέματα.Τα gaming κομματια ειναι μια χαρα.[/b]
Leave a comment:
-
Chaos την αποψη σου τη σεβομαι και με το παραπανω επειδη μιλας σαν παρατηρητης οπως λες.
Εξαρχης ημουν υπερμαχος τετοιων λυσεων, αλλα αν γυρισετε στην αρχη του θεματος θα δειτε τις αντιδρασεις που υπηρξαν οπως το κατεβατο του ΦΥΓΕ και του Loggo στην 1η σελιδα (2 διαφωνιες εκφρασμενες με τελειως διαφορετικο σκεπτικο).
Πλεον φαινεται πως πολλοι αρχισαν να ενοχλουνται και πως καποια περιστατικα μονο περιστασιακα δεν ηταν - απεναντιας ενταθηκαν και πολλαπλασιαστηκαν.
Μιλωντας σαν μελος και οχι σαν mod θα πω πως με ενοχλει το οτι τα off-topic εχουν μεγαλυτερη κινηση απο τα gaming θεματα.
Με ενοχλει το οτι ανοιγουν θεματα που δεν εχουν κανεναν λογο υπαρξης.
Τελος, με ενοχλει το οτι βλεπω ατομα να τσακωνονται συνεχως μεταξυ τους και να μην παιρνουν απο λογια, συνηθως επειδη η αποψη του Α δεν αρεσει στον Β και ο Β παει να του επιβαλει τη δικια του αποψη.
Δε γινεται να εχουμε και τελειο forum και την απολυτη ελευθερια που οραματιζονται μερικοι.
Αποφασιστε προς τα που θα γειρει ο ζυγος και εμεις θα πραξουμε αναλογα.
O Ramparter συνοψισε μεσα σε μια σειρα το γιατι δεν εφαρμοστηκε το warn.
Με τον Burai παντα συμφωνω και για την ακριβεια δε θα μπορουσα και ποτε να διαφωνησω μαζι του.
Τελος Evans, τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα - μη τρελαθουμε.
Τα gaming κομματια ειναι μια χαρα.
Για εμενα η απογοητευση ειναι το off-topic και το οτι καποια ατομα δινουν τοσο βαρος εκει (και σε θεματα ΛΑΘΟΣ προσανατολισμου - και μην πει κανενας ποιος εισαι εσυ που θα ορισεις το σωστο και το λαθος - απ τη γενικη αντιδραση της πλειοψηφιας φαινεται αν ειναι στραβος ο γυαλος ή αν στραβα αρμενιζουμε).
Leave a comment:
-
Φασισμός-ξεφασισμός δε γίνεται να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Και εκτός από κάποιον (αόριστα μιλάω) ο οποίος γνωρίζει ότι παίζει ήδη επικίνδυνα οι υπόλοιποι που συμπεριφέρονται ήπια και με σεβασμό δε νομίζω να έχουν πρόβλημα. Επίσης "παρέα" μπορεί να νιώθουν αρκετοί που γνωρίζουν κάπως τα μέλη αλλά αν ένα καινούργιο μέλος μπει και δει ότι δεν υπάρχει τάξη το λιγότερο να απογοητευτεί. Είδα και το λινκ από ένα άλλο φόρουμ που παρέθεσε ο SchattenJager και θέλω να ελπίζω ότι δε θα φτάσουμε σε σημείο τέτοιας "ελευθερίας" έκφρασης εις βάρος άλλων εδώ. Κατά τα άλλα διαφωνίες υπάρχουν και έντονες σε θέματα πολιτικής/θρησκείας αλλά γίνεται και ένας διάλογος σχετικά καλός και υπάρχει μια εξέλιξη. Αυτά σαν παρατηρητής περισσότερο παρά σαν ενεργό μέλος.
EDIT: Να πω ένα ευχαριστώ για την προσοχή που δίνετε και ότι όντως τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά (στο gaming μέρος του το φόρουμ αν και με λίγη κίνηση είναι μια χαρά σε επίπεδο). Όλα μπορούν να στρώσουν ακόμη.
Leave a comment:
-
Evans συμφωνω με αυτα που λες, επρεπε να ειχαν σφιξει τα λουρια οι mods απο καιρο ομως εδω μολις μπηκε το warn εγινε χαμος και μαλιστα χωρις να εχει δεχθει "ποινη" κανενας.
Leave a comment:
-
Με τα ban κι εγώ συμφωνώ,αλλά είχα πει εξαρχής πως τέτοια ζητήματα προκύπτουν από θέματα που αφορούν θρησκεία,πολιτικά κτλ.Είναι αποδεδειγμένο πως θα ξεφύγουν κάποια στιγμή και θα αρχίσουν οι επιθέσεις επί του προσωπικού.Βέβαια,θα μου πείτε,εδώ οι έντονες αντιπαραθέσεις υπάρχουν για τόσο ουσιαστικά πράγματα όπως οι πωλήσεις,δεν θα υπάρχουν για θρησκεία και πολιτικά?
Επίσης είναι χαρακτηριστικό πως το off topic μάλλον είναι η δημοφιλέστερη κατηγορία όλων και δη τα θέματα με αντιαπαραθέσεις και flame.Καλή η πλάκα,ακόμη καλύτερος ο χαβαλές αλλά όπου πρέπει.Όπως καλή και η ειρωνία(εντός πλαισίων πάντα)και το spam αλλα κάπου καταντάει ενοχλητικό...
Το forum είναι gaming και κάθε άλλο παρά για games τείνουμε να μιλάμε.Όποτε υπάρχουν αντιπαραθέσεις και κατ'επέκταση επιχειρήματολογία το πιο πιθανό είναι μία από τις δύο πλευρές να ξεκινήσει τους χαρακτηρισμούς.Όπως και να έχει και τα ban να ξεκινήσουν ή τα warns(πιστεύω η επιείκια είναι ευπρόσκδετη αλλά ως ένα σημείο πάντα)στην παρούσα φάση,ας είμαστε ειλικρινείς,εμείς κι εμείς πάλι θα μείνουμε.
Ίσως σε αυτό να φταίει προς το παρόν-και δεν κατηγορώ κανένα γι'αυτό το ξεκαθαρίζω-το ότι δεν έχουμε το πολυπόθητο site να βασιστούμε και να τραβήξουμε κόσμο.Επίσης δε θα ήθελα να υπάρχει μια ελιτιστική αντιμετώπιση προς νέα μέλη,κάτι που προφανώς μαστίζει και άλλα forum(μπείτε στην Αtlus να δείτε τι γίνεται)
Προσωπικά δε με ευχαριστεί η παρούσα κατάσταση και ειλικρινά θα ήθελα να γίνει κάτι,μιας και μέσα στη συγκεκριμένη community πέραν του ότι έχω μάθει πολλά έχω κανει και φοβερές συζητήσεις στο παρελθόν.Και όσο σκέφτομαι πoιες είναι οι εναλλακτικές(τι παρέθεσες βρε schatten...έλεος απλά...)απελπίζομαι ακόμη περισσότερο.
Ψυχραιμία προς το παρόν και όχι βιαστικές αποφάσεις.
Και για να αναφέρω και ένα ακόμη παράδειγμα...Και το retromaniax.gr από φίλους ξεκίνησε και έγινε μια χαρά community με ουσιαστική παρουσία η οποία υπακούει σε κανόνες,χωρίς μάλιστα να είναι και ασφυκτικοί.Γι'αυτό μπορούν να μιλήσουν και οι belmont και getta που είναι και αυτοί μέλη εκεί και μάλιστα περισσότερο χρονικό διάστημα από εμένα.Σαφώς ο προσανατολισμός του forum-site τους είναι άλλος ωστόσο το αναφέρω σαν ένα,κατ'εμέ αξιοσέβαστο επίτευγμα.
Leave a comment:
-
Εγώ έχω εκφράσει πολλές φορές τις απόψεις αυτές, όχι μέσα στο forum αλλά σε πιο προσωπικό επίπεδο. Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι, επομένως γιατί το συζητάμε; Εδώ γίνεται spam/flame σχεδόν σε κάθε topic για άσχετα με το topic θέματα, ενώ συνέχεια υπάρχει γκρίνια από παντού και επιθέσεις χωρίς λόγο. Καθήστε, εσείς οι mods, να σβήσετε posts, κάντε ban πολλούς, βάλτε warns και κρατήστε το forum σε ένα επίπεδο. Όλα αυτά όχι για να υπάρχει ένα κλίμα "αστυνόμευσης" και ελέγχου, αλλά για να σταματήσει το "χαβαλετζίδικο" κλίμα που επικρατεί παντού και που τήνει να γίνει το main orientation του forum.
Πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να προσεχθούν από την αρχή και όχι μετά από τόσους μήνες. ΟΚ αρχικά ήμασταν παρέα, δώσαμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό, αλλά πολύ σύντομα το forum αυτό ταυτίστηκε με αυτό από το οποίο ξεπήδησε, το gp forum, και όλοι γνωρίζουμε τι γινόταν εκεί. Όσο απαραίτητη ηταν τότε η mod team, άλλο τόσο είναι και τώρα. Ρομαντισμοί τύπου "τέτοια συστήματα δε θα βοηθήσουν, γιατί είμαστε παρέα" δεν υπάρχουν, ιδιαίτερα τώρα που είμαστε μεγαλύτερη "παρέα" από ότι παλιότερα.
Leave a comment:
-
Χαιρομαι που καποιοι καναν νυξη για το εν λογω θεμα.
Το ειχε θιξει παλιοτερα ο Cursed δημοσια και καποιοι πεσαν να τον φανε κανοντας λογο για αστυνομευση, φασισμο και διαφορες αλλες συνηθεις καραμελες.
Για τα εν λογω θεματα ασχολουμαστε τελευταια κυριως εγω με τον Cursed - με τον οποιο παρεπιπτοντως συμφωνουμε λιγο πολυ απολυτα σε ολα αυτα.
Καιρο ηθελα να επαναφερω το θεμα, αλλα πιστευα πως παλι θα υπαρξουν οι ιδιες αντιδρασεις και με μερικα ατομα που το συζητησα προσωπικα για να ζητησω μια γνωμη με ειπαν υπερβολικο, οποτε ειπα να περιμενω.
Η κατασταση τελευταια εχει ξεφυγει κατ' εμε παρολαυτα για καποιους ειναι οκ (πχ Shadow, UEG) βλεπουν αλλιως το θεμα οπως ειπαν σημερα.
Δεν εχω τιποτα μαζι τους, απλα θελω να τονισω τη διαφορετικοτητα αποψεων.
Αποψη μου δεν ειναι πως πρεπει να σοβαρεψουμε με την εννοια να κοπει ο χαβαλες και να χαθει η ολη πλακα που υπαρχει σε ενα community.
Εγω απλα θελω να σταματησουν οι προσβολες και οι ακομψες στην καλυτερη, χονδροειδεστατες στη χειροτερη, συμπεριφορες χρηστων εναντι αλλων χρηστων.
Περιμενω κι αλλες γνωμες γιατι οπως λεει και ο Ren, ναι ειμαστε επιεικεις, αλλα νομιζω πως δεν ειμαστε αδρανεις και κοιταμε τα τεκταινομενα συνεχως.
Η ολη χαλαροτητα ως τωρα υπαρχει χαριστικα και οχι επειδη αδιαφορουμε και βαριομαστε να επεμβουμε.
Σε οσα ατομα εχουν προκαλεσει με τη συμπεριφορα τους σαν 1ο βημα ειπαμε να στειλουμε ΡΜ, αλλα ακομα δεν ειχε αποτελεσματα η προαναφερθεισα μεθοδος.
Το 2ο βημα θα το κρινετε εσεις...
και ο Internetikos μας εαυτός μια προσέγγιση είναι του πραγματικού μας...Για να μην δίνουμε έτσι άλλοθι στην μικροπρέπεια μας..
[/b]
Δε θα μπορουσα να το πω καλυτερα.
+1000
Leave a comment:
-
Κάνω spamming αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Jedah.Οι moderators παραείναι επιεικείς με τα φορούμελα κι εμείς δεν το έχουμε εκτιμήσει στο ελάχιστο.Βέβαια από την άλλη θα τα ακούσουν κι από πάνω αν banάρουν κάποιον όσο άδικο κι αν έχει.Πάρτε πρωτοβουλία και σφάξτε κόσμο.Προσωπικά θεωρώ τις προειδοποιήσεις και τοις φοβέρες ανούσιες διαδικασίες.Όταν κάποιο μέλος έχει ξεπεράσει το όριο της βλακείας χρας και κάτω.Ούτε μα ούτε μου. <_<Εγώ πιστεύω ότι αν δεν αρχίσουν τα ban το forum αυτό θα πέσει ΠΟΛΥ χαμηλά.
[/b]
Leave a comment:
-
Eπιτέλους το είπε κάποιος, γιατί εγώ δεν ήθελα να το πω, μιας και είμαι στην ουσία περαστικός..Εγώ πιστεύω ότι αν δεν αρχίσουν τα ban το forum αυτό θα πέσει ΠΟΛΥ χαμηλά.
[/b]
Προσωπικά, μια εκφύλιση βλέπω και πραγματικά κρίμα για τις αρχικές σκέψεις και τις εν γένει προσπάθειες ορισμένων παιδιών που πήγαν να δημιουργήσουν εκ νέου μια καινούργια κοινότητα...
Και επειδή φαίνεται πως η νόσος είναι μεταδοτική, κοιτάξτε και στο gamelife forum τι έγραψε ένας σε αφιονισμό εναντίον των gay..http://forum.gamelife.gr/viewtopic.p...c8f1a67500b9e3
Δηλαδή η μισάνθρωπη λογική είναι παντού παρούσα και για να μην κοροιδευόμαστε, και ο Internetikos μας εαυτός μια προσέγγιση είναι του πραγματικού μας...Για να μην δίνουμε έτσι άλλοθι στην μικροπρέπεια μας..
Leave a comment:
-
Εγώ πιστεύω ότι αν δεν αρχίσουν τα ban το forum αυτό θα πέσει ΠΟΛΥ χαμηλά.
Leave a comment:
-
Εννοια σου και το εχουμε κι εμεις κατα νου - κυριως σαν μετρο προληψης ορισμενων φαινομενων και τιποτα παραπανω.
Περισσοτερα νεα επι του θεματος θα υπαρξουν πολυ συντομα λογικα.
Leave a comment:
-
To warn system είναι σε stand-by. Με το που θα υπάρξει κάποιο σοβαρό περιστατικό, θα ληφθούν αμέσως μέτρα και θα ενεργοποιηθεί.τι εγινε δε θα μπει κανα warn? τσαμπα το βαλατε?
yohohohohohohooo
[/b]
Leave a comment:
Leave a comment: