Announcement

Collapse
No announcement yet.

Warn system: Δοκιμαστικό στάδιο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Επειδη μιλαω σε ανθρωπους υψηλου επιπεδου, υψηλοτερου απο εκεινο που καθηγητης
    μεγαλου πανεπιστημιου μπορει να φανταστει, σε ανθρωπους με εμπειρια απο την ζωη,
    μεγα παραδειγμα γνωσης και σοφιας[/b]
    -Perhaps I have intimidated you with my giantesque vocabulary...?
    Do a barrel roll!

Comment

oποιος διαφωνει με τη καταπατηση των δικαιωματων που φερνει η νεα ταξη εξουσιας του φορα μεσα απο το Δουρειο ιππο που ακουει στο ονομα warn ας κανουν σιωπηλη διαμαρτηρια χρησημοποιωντας το αβαταρ μου...

Comment

Πολυ προφυτικο avatar.
        Do a barrel roll!

Comment

<div class='quotetop'>(Ramparter &#064; Mar 27 2008, 10&#58;13 PM) [snapback]16102[/snapback]</div>
          Πολυ προφυτικο avatar.
          [/b]

προφυτικο για μενα η για τη χρηση του warn...?

Comment

Τake a wild guess...
            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

παμε ολοι support στον ΦΥΓΕ_114&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;

Comment

DJ Solid η Milan είναι για τα πανηγύρια ενώ η οδήγησή σου πάει τον κοσμάκι απευθείας στο ΚΑΤ κι εσένα να κάνεις παρέα με τον Κουφοντίνα.

Φύγε 114 όπως είσαι φύγε και τράβα παίξε Gears of War να εξασκηθείς αγόρι μου.Είσαι και πολύ Noobas που μας το παίζεις και παικτούρα.

Ramparter τράβα κανά ταξίδι στα γραφεία της RARE και πες της να ετοιμάζει γρήγορα το νέο Banjo μας έχει κλάσει τα α#&#036;%%^δια...

Shadow κάνε βόλτα το βράδυ στην παραλιακή να δεις αν έρχομαι που μας το παίζεις και Lucky Luke.Ο shadowfax
                σου στέλνει φαξ με υπογραφή από τον Altair (σε έχω φάει).

Pilgrim μην σκύβεις και πολύ.Δεν θα σου βγει σε καλό το πολύ το προσκύνημα.Όλο και κανάς Hayabusa στην έχει στημένη.Παίξε Ninja Gaiden στο DS μπας και μάθεις κανά counter attack και αποφυγείς τις συνέπειες.

Λοιπόν φανταστικοί moderators τι κερδίζω?

Comment

<div class='quotetop'></div>
                  Φύγε 114 όπως είσαι φύγε και τράβα παίξε Gears of War να εξασκηθείς αγόρι μου.Είσαι και πολύ Noobas που μας το παίζεις και παικτούρα.[/b]
                  Koιτα πολλα μπορω να ανεχτω αλλα οχι αρνητικα σχολια στις επιδοσεις μου στο gears, αντε βαλε καμια gold και ελα μεσα να μας τα πεις αυτα οχι εκ του ασφαλους... :icon_twisted:

ΥΓ Να κανεις και μπντε γιατι θα πεσει πολυ παρτακι... :icon_twisted:

ΥΓ τωρα σοβαρα ρε βαλε μια gold 50 ευρω 12 μηνες + 1 γαμωτη μου....

Comment

ΦΥΓΕ φανταστικό άβαταρ.τώρα για αυτά που λέει ο φίλτατος sniperάς Ren δε σχολιάζω κάτι.
                    Carpe diem

Comment

Λοιπόν φανταστικοί moderators τι κερδίζω?[/b]
                      Tην τιμή να είσαι ο πρώτος user που θα φάει warn&#33;&#33;&#33;

Όλο και κανάς Hayabusa στην έχει στημένη.[/b]
                      Δεν γίνεται αυτό&#33; Ο μοναδικός hayabusa που έχει απομείνει είμαι ΕΓΩ&#33;&#33;&#33;

Υ.Γ Με βλέπω να τρώω εγώ warn τελικά&#33;&#33;&#33;
                      I attack sharks
                      when i smell them bleed
                      I dont go swimming
                      water just wants to be around me.

Comment

"All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Comment

τι εγινε δε θα μπει κανα warn? τσαμπα το βαλατε?

yohohohohohohooo

Comment

τι εγινε δε θα μπει κανα warn? τσαμπα το βαλατε?

yohohohohohohooo
                              [/b]
                              To warn system είναι σε stand-by. Με το που θα υπάρξει κάποιο σοβαρό περιστατικό, θα ληφθούν αμέσως μέτρα και θα ενεργοποιηθεί.
                              "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Με αυτά που βλέπω τελευταία στα off topic ψηφίζω να είσαχθει...

Comment

Working...
                                X