Αν και είμαι νέος στο όλο concept του forum, πιστεύω ότι μερικές αρχές πρέπει να τηρούνται και πρέπει να αποδίδεται ο απαραίτητος σεβασμός προς τους συν-forumίτες μας. Τους 4 μήνες που είμαι εδώ έχω δει ανούσιους τσακωμούς πολλών σελίδων για θρησκείες, πολιτική, εκπαίδευση και διάφορα άλλα θέματα (βλ. το θέμα το οποίο διαβάζετε αυτήν την στιγμή, το MGS4 topic που κάθε 2 σελίδες γεμίζει fanboyσμους και άλλα) τα οποία είναι παντελώς άσχετα με το gaming. Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται ένα αρνητικό κλίμα το οποίο δεν έχω καμία διάθεση να ανέχομαι όταν μπαίνω εδώ για να μάθω για games και να περάσω καλά.
Φυσικά υπάρχουν και πολύ περισσότερες ωραίες συζητήσεις επί του θέματος (gaming πάντα), με και από πολύ έξυπνα και ενημερωμένα άτομα τα οποία εκτιμώ πολύ. Δυστυχώς όμως τα άσχημα είναι αυτά που μένουν και δημιουργούν την εικόνα του forum. Το αν θα μπει ή όχι warn system δεν θα έπρεπε να είναι καν θέμα συζήτησης. Είναι απολύτως φυσιολογικό και είναι ένα ενδιάμεσο στάδιο πριν το ban το οποίο και ευχαριστώ θα έπρεπε να λέμε στους mods που το προτείνουν. Δείτε λίγο πως δουλεύει το Neogaf. Εκεί το spam ισούται με ban και ούτε συζητήσεις έχει ούτε τίποτα.
Φυσικά υπάρχουν και πολύ περισσότερες ωραίες συζητήσεις επί του θέματος (gaming πάντα), με και από πολύ έξυπνα και ενημερωμένα άτομα τα οποία εκτιμώ πολύ. Δυστυχώς όμως τα άσχημα είναι αυτά που μένουν και δημιουργούν την εικόνα του forum. Το αν θα μπει ή όχι warn system δεν θα έπρεπε να είναι καν θέμα συζήτησης. Είναι απολύτως φυσιολογικό και είναι ένα ενδιάμεσο στάδιο πριν το ban το οποίο και ευχαριστώ θα έπρεπε να λέμε στους mods που το προτείνουν. Δείτε λίγο πως δουλεύει το Neogaf. Εκεί το spam ισούται με ban και ούτε συζητήσεις έχει ούτε τίποτα.
Comment