Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Εν γνώση μας οδηγεί εκεί λόγω του ότι δεν έχουν ενημερωθεί όλοι για το recovery tou password. Όταν γίνει και αυτό θα αλλάξει και το redirect.
Ναι.. αλλά ποτέ δεν ξέρετε πότε θα ενημερωθούν..
Γιατί δεν στέλνετε απλά ένα mail σε όλα τα παιδιά ότι το forum άλλαξε σελίδα..?
Σαν εκείνο που είχατε στείλει ότι το forum έγινε up ;)
Ναι.. αλλά ποτέ δεν ξέρετε πότε θα ενημερωθούν..
Γιατί δεν στέλνετε απλά ένα mail σε όλα τα παιδιά ότι το forum άλλαξε σελίδα..?
Σαν εκείνο που είχατε στείλει ότι το forum έγινε up ;)
Αυτό εννοούσα να ενημερωθούν.
Μήπως να μεταφερθούν και τα καινούρια τόπικς που άνοιξαν μετά το προσωρινό κλείσιμο;Λέω εγώ τώρα.
Δεν ξέρω αν έγινε αντιληπτό, αλλά στη μπάρα πάνω αριστερά έχει προστεθεί κουμπί "New posts" (τρίτο από αριστερά). Το gif του κουμπιού το έφτιαξα εγώ, πείτε τι παιχτούρα είμαι!
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Sthn mpara panw deksia thes na peis
Eisai megalh paixtoura...
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Δεν ξέρω αν έγινε αντιληπτό, αλλά στη μπάρα πάνω αριστερά έχει προστεθεί κουμπί "New posts" (τρίτο από αριστερά). Το gif του κουμπιού το έφτιαξα εγώ, πείτε τι παιχτούρα είμαι!
Δηλαδή εγώ που το έβαλα στην θέση που είναι τι είμαι;;
Είμαι και εγώ παιχτούρας;; :p :p :p :p :p
Σιγά την χάρη...
Απλά επειδή δεν προλαβαίνω να κάνω πολλά ταυτόχρονα και επειδή δεν ξέρω τις ανάγκες σας, εάν έχετε κάποια απορία/προσθήκη, κάντε μου είτε ένα pm είτε επικοινωνήστε μαζί μου μέσο msn (αυτό αφορά τους διαχειριστές εεε)
Comment