Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι λόγοι που κάνουν τα μέλη αυτού το φόρουμ να απομακρύνονται για κάποιο χρονικό διάστημα και να επανέρχονται ή να αποχωρούν μία και καλή.Μπορεί κάποιος να πήγε στρατό, να μην βρίσκει εδώ μέσα αυτό που ζητάει στα games, να μην βρίσκει κόσμο που να ασχολείται με τα παιχνίδια που ο ίδιος παίζει και δεν μπορεί να ανταλλάξει μια κουβέντα, να μην γουστάρει τον όλο χαβαλέ και την καφρίλα που υπάρχει, να καταπιάνεται με πιο ουσιαστικά πράγματα σύμφωνα με αυτόν, να παντρεύτηκε και να άλλαξε σελίδα στην ζωή του, να πήγε στην Ζιμπάμπουε και να μας έγραψε στα τέτοια του.Μπορεί γενικά ένα σωρό πράγματα να συμβούν.Το σίγουρο είναι ότι ο καθένας μας δεν χρειάζεται να δικαιολογείται ή να απολογείται για το αν θέλει να φύγει από τούτο το φόρουμ.Αν θέλει να την κοπανήσει μαγκιά του και χαρά του.Ένα φόρουμ είναι όπως όλα τα άλλα.Δεν δίνει δα και νέο νόημα στην ζωή.
Όποιος γουστάρει φεύγει.Δεν πάν να τον λένε Jedah, FiOth, Boy without a Fairy, Σάρα, Μάρα και δεν ξέρω γω.
Eipe o Titus pouthena oti fevgei kai gia poio logo to kanei?
Όχι. Και γενικά, δεν έχω ιδέα από που προέκυψε το ότι την έχει κάνει, ίσως όσοι το λένε ξέρουν κάτι παραπάνω από real-life πηγές, πάντως στο forum απλώς έχει καιρό να φανεί, χωρίς όμως να έχει δηλώσει ότι αποχωρεί.
Απ' την άλλη και MSN έχω καιρό να τον δω, οπότε μπορεί απλά να έχει τρεχάματα.
O jedah εφυγε για τους λογους που ξερεις. Εγω διαφωνω προσωπικα αλλα δικη του επιλογη.
Ο Titus μαλλον ενοχληθηκε απο τα comments ορισμενων σε αυτο το τοπικ.
Ο sub zero εχει να μπει καιρο, κι αυτος δε ξερω τι παιζει.
Ο Xeno απο την αλλη ειναι στρατο και ειναι δικαιολογημενο.
Και γι αυτο που εγραψα παραπανω, με ανησυχει πως για το ονομα του site, τη πληρωμη του κτλ, υπευθυνος ειναι ο Titus(νομιζω δλδ, μπορει να κανω και λαθος), τωρα που την εκανε μαλλον, τι θα γινει;
Efyge o Titos? giafto den vlepw posts tou?
Ti sto dialo symvenei re gamwto me ta melh aftou tou forum?
Toulaxiston efyge tpt gia sovarous logous tou typou: den exw internet - phga strato - me aphgagan ekswghinoi, h gia tipote lame opws aftous tou Jedah as poume?
Ante giati exw arxisei na thn blepw kai egw kapws edw mesa.
ε ρε και να μπουν δυο – τρεις δυναμικές φεμινίστριες να γίνει χαμός εδώ μέσα.
...και να ανοίξουν poll με επιλογές a)οπίσθια, b)στήθος, c)και τα δύο, d)είμαι straight.
Σοβαρά τώρα, θεωρώ και εγώ πως καλώς σβήστηκε το θέμα και θα συμφωνήσω με τον Καταραμένο πως οι περισσότεροι που μίλησαν το έκαναν μόνο και μόνο για να προλάβουν πριν σβηστεί, όχι επειδή γουστάρουν αλλά επειδή μπορούν. Κάποιες φορές καλό είναι να βάζουμε και ένα φρένο, και κατά προτίμηση χωρίς τους μοντεράτορες.
Να απαντήσω και στο Loggo. Εχεις δίκιο φίλε μου!
Εγω προσωπικά έχω σπαστεί με τα τελαυταία κλειδώματα, αν όμως το σύνολο προτιμούσε το κλείδωμα, βεβαίως και θα γίνει ότι θέλει ο κόσμος! Όμως εφόσον τα μέλη κάνουν reply σχεδόν αμέσως, τότε ένα πράγμα συμβαίνει: Ότι γουστάρει. Δεν είναι, κατα τη γνώμη μου, ότι είπε ο Cursed. Δηλ. ότι κάποιος διαφωνεί κάθετα, αλλά επειδή θα κλειδωθεί, ας κάνει και ένα post. Ή γουστάρεις και γράφεις, ή θεωρείς το θέμα ΓΤΠ και περιμένεις να κλείσει.
Γιώργο καμία αντίρρηση, κι εγώ αυτής της άποψης είμαι, ότι δηλαδή η γραμμή των mods πρέπει να πηγάζει από τα μέλη. Δεν είναι μόνο τα βυζιά και ο κώλος το θέμα, είναι κυρίως μια γενικότερη κατάσταση που συντηρείται τους τελευταίους μήνες και που αρχίζει να δημιουργεί πρόβλημα σε πολλαπλά επίπεδα, τόσο σε μερίδα μελών, όσο και στην ίδια τη κοινότητα συνολικά.
Καταρχάς συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με τα λεγόμενα του Loggo. Να τονίσω επίσης ότι από πλευράς μου δεν υπήρξε διάθεση για ένταση, ούτε ενόχληση, απλώς απάντησα στο σοβαρό ύφος που άρμοζε. Έτσι θεωρώ τουλάχιστον, ελεύθερος κανείς να διαφωνήσει. Άλλωστε εγώ είμαι μέσα στο μυαλό μου και ξέρω τα κίνητρά μου, ενώ οι τρίτοι όχι, άρα αυτοί είναι αρμοδιότεροι να κρίνουν την εικόνα που δίνω.
Όχι ρε Cursed μια χαρά μίλησες στο post σου, απλά μου έκανε εντύπωση αυτό το «να παραιτηθώ από moderator να τελειώνουμε». Πιθανότατα, πάνω στην ένταση, το λες μεταξύ σοβαρού κι αστείου, άλλα μετά την αποχώρηση του Τίτου δε θα μου έκανε εντύπωση αν το εννοούσες. Δε χρειάζεται να φτάνουμε ούτε για πλάκα σε τέτοιες καταστάσεις. Περνάμε τη μαλακία μας, θα περάσει και θα τελειώνουμε.
Καλά, το τι γνώμη θα σχημάτιζε κάποια για το forum γενικότερα, ξεκινώντας από τα καλωσορίσματα μέχρι το "Πως θα φέρουμε θηλυκά είδη στο forum;", ας μη το σχολιάσουμε.
Ε μα, αυτό λείπει απ’ το forum, ε ρε και να μπουν δυο – τρεις δυναμικές φεμινίστριες να γίνει χαμός εδώ μέσα.:whip:
Leave a comment: