Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προσθήκη νέας κατηγορίας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Οι αλλαγές είναι καλές, το μόνο που ίσως θα έπρεπε να γυρίσει στην προηγούμενή του κατάσταση είναι τα αποκλειστικά παιχνίδια της κάθε κονσόλας. Βάλτε το FF Versus XIII στο section της Sony για παράδειγμα και αφήστε το FF XIII στην κατηγορία Games (IMO καλύτερα θα ήταν "Multiplatform Games" ή κάτι τέτοιο). Καλά κάνουμε και διώχνουμε τα διάφορα θέματα για παιχνίδια από το General Discussion και τα πάμε σε ένα μέρος για multiplatform τίτλους, αλλά γιατί να αδειάσουμε τα sections των εταιριών; Δε βρίσκω κάποιο λόγο. Κατά τα άλλα μου αρέσει και η πρόταση του Dope για το Gamers-Odyssey Network, δεν ξέρω όμως αν θα ήταν καλύτερα να υπήρχε, για παράδειγμα, WiiWare sticky topic στην Nintendo, PSN στην Sony, XBLA στην MS και Steam στα PCs.
    Kai egw kapws etsi to skeftomoun.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Οι αλλαγές είναι καλές, το μόνο που ίσως θα έπρεπε να γυρίσει στην προηγούμενή του κατάσταση είναι τα αποκλειστικά παιχνίδια της κάθε κονσόλας. Βάλτε το FF Versus XIII στο section της Sony για παράδειγμα και αφήστε το FF XIII στην κατηγορία Games (IMO καλύτερα θα ήταν "Multiplatform Games" ή κάτι τέτοιο). Καλά κάνουμε και διώχνουμε τα διάφορα θέματα για παιχνίδια από το General Discussion και τα πάμε σε ένα μέρος για multiplatform τίτλους, αλλά γιατί να αδειάσουμε τα sections των εταιριών; Δε βρίσκω κάποιο λόγο. Κατά τα άλλα μου αρέσει και η πρόταση του Dope για το Gamers-Odyssey Network, δεν ξέρω όμως αν θα ήταν καλύτερα να υπήρχε, για παράδειγμα, WiiWare sticky topic στην Nintendo, PSN στην Sony, XBLA στην MS και Steam στα PCs.

• Χbox Live Gamertags
    • Wii Console codes & DS friend codes
    • PSN IDs
    • XBL Meetings
    • PSN Meetings
    • Ερωτήσεις,απορίες,βοήθεια σε θέματα Χbox,Χbox360 & games τους
    • Απορίες:τεχνικά θέματα,κονσόλες & περιφερειακά (Nintendo)
    • Ερωτήσεις,απορίες,βοήθεια σε θέματα PS3,PS2,PSP & games τους
    Διαφωνώ τελείως με αυτήν την πρόταση (να μπουν δηλαδή όλα τα παραπάνω σε ένα section). Τι θα ωφελησει; Τα αποκλειστικά sections για τις μεγάλες εταιρίες πρέπει να μείνουν και στην καθεμία από αυτές θα πρέπει να υπάρχει sticky θέμα για τα παραπάνω. Sticky θέμα για PSN IDs, για meetings και ό,τι άλλο έχει να κάνει με την Sony (και ανάλογα με την καθεμία).

Καλώς ή κακώς υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται για πολύ συγκεκριμένους τίτλους (και εταιρίες), δε χρειάζεται να τα βάλουμε όλα σε ένα τσουβάλι, πάρα πολύ λάθος λογική. Αν θέλετε να μειώσετε τα sections, σβήστε τα gaming polls και τα high scores, άχρηστα είναι και έχουν να χρησιμοποιηθούν κάτι αιώνες.

Επίσης μετονομάστε το PC & Online Gaming σε PC σκέτο.

Με όλα αυτά θα έχουμε μία δομή:

General Discussion
    Mulitplatform Games
    Sony
    Microsoft
    Nintendo
    PC
    Retro
    Reviews

Τα οποία reviews θα μπορούσαν να μπούνε κάπου αλλού, σε ένα ξεχωριστό τελείως section, στο οποίο θα υπάρχουν δύο subsections:

Reviews
    Αφιερώματα

και ό,τι άλλο θέλετε

Εδιτ: Λολ πέφτω σε αντιφάσεις με αυτά που γράφω παραπάνω . Ναι, τελικό συμπέρασμα είναι ότι δε συμφωνώ ούτε με dope για μία γενική κατηγορία με όλα τα σχετικά με online θέματα, ούτε με τον loggo . Απλώς εξέφρασα λίγο περίεργα τις απόψεις μου.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Καλά εννοείται δεν έχει τελειώσει ακόμα, έπρεπε όμως να κάνω ένα βήμα για να γίνει και συζήτηση. Oι άδειες κατηγορίες είναι για φούντο. Το τελικό στυλ του Gaming forum θα είναι σαν αυτό που έγραψε πιο πάνω ο Loggo. Kαι εννοείται ότι δεν μιλάμε για τετελεσμένες αποφάσεις, για αυτό το συζητάμε άλλωστε.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by hideo View Post
    Εκτος αν μπουμε σε δομη neogaf μια και καλη.Ετσι και αλλιως τα υπολοιπα section θα ειναι σαν να μην υπαρχουν.
    Aκριβώς λογική neogaf, που να χει σε ένα section, retro games, ps3, xbox 360, wii, pc κτλ

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Pilgrim View Post
    Χα τώρα το είδα αυτο το τοπικ!
    Το multiplatform games μου φαινοταν καλή ιδέα. Ετσι οπως το καναμε τώρα τα sony, microsoft & Nintendo section φαινονται αδειά και άψυχα.
    Κατα τα αλλά οκ! θα συνηθίσουμε
    Συμφωνω και εγω.
    Εκτος αν μπουμε σε δομη neogaf μια και καλη.Ετσι και αλλιως τα υπολοιπα section θα ειναι σαν να μην υπαρχουν.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Koitaxte ypothetw pws h olh fash den einai teleiwmenh, krataw ta sxolia mou mexri na to dw teleiwmeno, otan eiste etoimoi, tha to psaksoume to thema, tha vroume ti den leitourgei kai tha to anaferoume.

Mexri tote standby apo emena.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by deus_d0pe View Post
    Λιγότερο λειτουργικό και εύχρηστο για πιο λόγο;
    Γιατί οι αποκλειστικότητες των κονσολών μπερδεύονται μεταξύ τους. Όταν είναι τοποθετημένες όλες μαζί σε ένα section τότε χρειάζεσαι να ψάξεις περισσότερο για να τις βρεις, ειδικά τα παλαιότερα games. Eνώ αν ξέρεις πως το τάδε game κυκλοφόρησε μόνο στη συγκεκριμένη κονσόλα τότε θα πας κατευθείαν και στο αντίστοιχο section (microsoft κτλ).Έτσι είναι πιο νοικοκιρεμένα τα πράματα. Και αρκετές αποκλειστικότητες ποτέ δεν πρόκειτε να γίνουν multiplatform.

Από την άλλη τα multiplatform τα βάζαμε στο "γενικά περί gaming" και ήταν όλα μια χαρά. Να συμφωνήσω και με τον Azrael περί των άδειων, όπως είναι τώρα, sections.

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Αλλαγές που κάνουν το forum, λιγότερο λειτουργικό και εύχρηστο, κατά την γνώμη μου σε οδηγούν στο παραπάνω.
    Α και 'γω νόμιζα ότι εκεί σε οδηγούν η έλλειψη χρηστών με απόψεις, η έλλειψη ενδιαφέροντων θεμάτων και λοιπά...

Πάντως εμένα μου φαίνεται εξαιρετικά εύχρηστο και δη με την ύπαρξη ευρετηρίου, so far. Είχα κάποιες ενστάσεις σχετικά (όπως το οτι οι αποκλειστικότητες πρέπει να ανήκουν στα αντίστοιχα section της εταιρείας), θα τις συγκεντρώσω κάποια στιγμή και θα τις αναφέρω.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Το multiplatform games μου φαινοταν καλή ιδέα. Ετσι οπως το καναμε τώρα τα sony, microsoft & Nintendo section φαινονται αδειά και άψυχα.
    + 1

Kai oxi mono afto, h logikh leei pws ta paixnidia ths Nintendo einai sto nintendo section.
    Twra "games" ti shmenei?
    Ean einai mporoume na sygxwnepsoume ola ta sections se ena pou tha legetai "forum".
    Katalavate?

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Κατα τα αλλά οκ! θα συνηθίσουμε

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Παιδια σοβαρα τωρα, ειναι αδεια τα sections τα αλλα. Δεν ειμαστε και τεραστιο φορουμ να γεμιζουμε τοπικς οποτε πιστευω πως θα ηταν καλυτερα να το γυρισετε οπως πριν.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Λιγότερο λειτουργικό και εύχρηστο για πιο λόγο;

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    Εγω δε ξαναποσταρω εδω μεσα, με διωξατε εσεις με αυτα που κανετε.
    Αλλαγές που κάνουν το forum, λιγότερο λειτουργικό και εύχρηστο, κατά την γνώμη μου σε οδηγούν στο παραπάνω.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Καλα λεει ο καραφλας επανω.

Εγω δε ξαναποσταρω εδω μεσα, με διωξατε εσεις με αυτα που κανετε.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Gia thn wra den enoxlei emena, giati outws h allws panta apo to "view new topics" koitousa ta themata pou me endiaferoun.

Aplws pistevw pws yparxei mia adynamia sto twra format kai an asxolithw ligo parapanw tha vrw kai alla perierga

Leave a comment:

Working...
X