Νομιζω οτι με τον ενα ή τον αλλο τροπο θα πρεπει να υπαρχουν καποιες περιοχες ανα κονσολα αλλα οχι ξεχωριστα sections.
Ισως subcategories στο General Discussion;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Προσθήκη νέας κατηγορίας
Collapse
X
-
Ok άπαντα Games στην κατηγορία τους.
To επόμενο μεγάλο βήμα έχει να κάνει με το wipe των Sony, Microsoft, Nintendo, PC Gaming κατηγοριών. Τα γενικής φύσεως θέματα θα μεταφερθούν στο General Gaming, τα τεχνικά στη νέα κατηγορία "Τεχνικά κ Online" - που μάλλον αλλιώς θα τη βαφτίσουμε. Tα mmorpgs κι αυτά στα Games θα μπουν, δεν έχουν χολέρα παιχνίδια είναι και αυτά. Τα Gamertags, IDs και τα topics οnline meetings καθώς και ερωτήσεις "τι laptop να πάρω" και "τι TV να πάρω" και αυτά στην νέα κατηγορία.
Τι λέτε;
Leave a comment:
-
Use Control + Z or do a Barrel Roll by pressing Z or R twice!
Αυτά θεωρητικά μπορούν να πάνε και στα δυο sections, αλλά ίσως κολλάνε καλύτερα στα Γενικά περί Games.
Leave a comment:
-
Noooooo it's too late, what has been done cannot be undone.
Σε περιπτωσεις series τι κανουμε; Πχ topics οπως Legend of Zelda, Phoenix Wright Series κλπ;
Leave a comment:
-
Μήπως να ρωτήσουμε και τους υπόλοιπους με ένα poll; Να κρατήσουμε τα post που εκφράζουν τους προβληματισμούς και τη λογική πίσω από την αλλαγή και να κόψουμε αντιδράσεις.
Leave a comment:
-
Να αρχίσω το ράψιμο ή θα το κουβεντιάσουμε κι άλλο; Μη φοβάστε την αλλαγή, τόσα κόμματα την υπόσχονται, εμείς θα την πραγματοποιήσουμε!!:phil:
Leave a comment:
-
Games
Mass Effect 2 [360][PS3][PC]
God of War III [PS3]
Αυτό το φορμά μου αρέσει ιδιαίτερα.
Leave a comment:
-
Aυτό σκεφτόμουν μόλις τώρα ενώ έβλεπα το ανάλογο sticky στη Sony και έλεγα με αυτό τι 8α κάνουμε; Να λοιπόν η λύση!;)Originally posted by LoggoDope ακριβώς έτσι το φαντάζομαι.
Επίσης καλό θα ήταν να γίνουν merge τα θέματα των demos, ένα thread για συζήτηση περί Demos γενικά.
Leave a comment:
-
Dope ακριβώς έτσι το φαντάζομαι.
Επίσης καλό θα ήταν να γίνουν merge τα θέματα των demos, ένα thread για συζήτηση περί Demos γενικά.
Εντάξει τώρα το σε ποια formats υπάρχει ο εκάστοτε τίτλος δε νομίζω ότι αποτελεί τόσο πρόβλημα, νομίζω είναι αρκετά γνωστό το που βγαίνει ο κάθε τίτλος, τι είναι αποκλειστικό κλπ.
Leave a comment:
-
Αυτο ακριβως. Αλλωστε ακομη και τωρα ενα multiplatform game δεν ειναι σαφες που ανηκει.Originally posted by deus_d0peΤο δεύτερο μου αρέσει περισσότερο. Όλα τα games-threads από τις sony, microsoft, nintendo σε μια ενιαία "Games" κατηγορία με ένδειξη είτε κάτω από τον τίτλο του thread είτε δίπλα σε αγκύλες σε ποια πλατφόρμα ανήκει ή αν είναι multi.
Ας γινει καπως ετσι:
Games
Mass Effect 2 [360][PS3][PC]
God of War III [PS3]
...
Προσωπικα μπορω σαν mod να φροντιζω ωστε οι τιτλοι να περιεχουν τις σωστες κονσολες.
Leave a comment:
-
Originally posted by Loggo View PostΚι εγώ fan των ειδικών sections είμαι, άλλα γενικά δε νομίζω ότι η κίνηση είναι τόσο μεγάλη για να δικαιολογούνται τόσες υποκατηγορίες. Η κίνηση είναι, imo, αυτή που καθορίζει τη δομή ενός forum. Είναι ο λόγος πχ που το neogaf είναι απάνθρωπο στο browsing.
Κάπως έτσι έχω στο μυαλό μου τη δομή του forum αυτή τη στιγμή:
Gaming Section
• Gaming Discussion
• General Gaming Discussion
• Retro Gaming
• Τεχνικά Θέματα & Online Gaming
Gamers Odyssey
• Ανακοινώσεις
• Ζητήματα Forum
• Reviews & Articles
• High scores
Θα πρότεινα να κάνουμε ένα δημοψήφισμα με τις διαθέσιμες επιλογές, έτσι ώστε να δούμε συνολικά της άποψη της κοινότητας πριν προχωρήσουμε σε μεγαλύτερες αλλαγές.
Gaming Discussion θα το ονόμαζα απλά Videogames ή Games, με περιγραφή "συζήτηση για τα αγαπημένα μας παιχνίδια" ή "συζήτηση γύρω από τα videogames" ή κάτι παρόμοιο. Μέσα θα είχε άπαντα threads με τίτλους, όπως το multiplatform είναι τώρα. Σαν stickies, θα έχουμε τα τέσσερα "Νέα και ειδήσεις" topics από Sony, Micro, Nint, PC και ένα ενιαίο "ευρετήριο παιχνιδιών" topic.
General Gaming Discussion ή σκέτο General Discussion με την υπάρχουσα περιγραφή "οτιδήποτε αφορά τη βιομηχανία των videogames". To ύφος παραμένει ως έχει με τη διαφορά ότι θα προστεθούν όλα τα γενικής φύσεως θέματα που υπάρχουν στις κατηγορίες των εταιριών καθώς και τα polls.
Retro Gaming είναι χώρος ιερός και δεν θα προβούμε σε ιεροσυλίες.
Τεχνικά Θέματα κ Οnline Gaming.... Αυτός είναι ο πασπαρτού μας. Βασικά θα πρέπει να είναι ένα section που να εμπεριέχει τα help και τεχνικά θέματα, τα IDs, τα topics που θα κανονίζονται online συναντήσεις για gaming. Απλά θέλει έναν παπά να το βαφτίσει λίγο καλύτερα ;p
Aνακοινώσεις, ακριβώς στο ύφος που είναι. Θέλει λίγο moderating με θέματα σαν το "Ζητήματα Συμπεριφοράς" να ταιριάζουν στο από κάτω section.
Ζητήμα Forum, ακριβώς αυτό που δηλώνει με μια αλλαγή ονομασίας στο υπάρχον "Τεχνικά Θέματα".
Reviews k Αrticles. Όπως είναι. Ίσως να περάσουμε και μερικά topics που ουσιαστικά αποτελούν αφιέρωμα για κάποια παιχνίδια π.χ. Metroid, Castlevania, Legend of Zelda στα οποία δεν μιλάμε συγκεκριμένα για κάποιο τίτλο αλλά γενικά για τη σειρά.
High Scores, προσωπικά δεν ασχολούμαι με το εν λόγω section είμαι noobas
Leave a comment:
-
Κι εγώ fan των ειδικών sections είμαι, άλλα γενικά δε νομίζω ότι η κίνηση είναι τόσο μεγάλη για να δικαιολογούνται τόσες υποκατηγορίες. Η κίνηση είναι, imo, αυτή που καθορίζει τη δομή ενός forum. Είναι ο λόγος πχ που το neogaf είναι απάνθρωπο στο browsing.
Κάπως έτσι έχω στο μυαλό μου τη δομή του forum αυτή τη στιγμή:
Gaming Section
• Gaming Discussion
• General Gaming Discussion
• Retro Gaming
• Τεχνικά Θέματα & Online Gaming
Gamers Odyssey
• Ανακοινώσεις
• Ζητήματα Forum
• Reviews & Articles
• High scores
Θα πρότεινα να κάνουμε ένα δημοψήφισμα με τις διαθέσιμες επιλογές, έτσι ώστε να δούμε συνολικά της άποψη της κοινότητας πριν προχωρήσουμε σε μεγαλύτερες αλλαγές.
Leave a comment:
-
Egw thelw ksexwrista microsoft, nintendo kai sony, eksalou ti mas noiazei o ouranoksysths, den einai kai para polla
Leave a comment:
Leave a comment: