Έγινε προσθήκη αναφοράς (mention) χρήστη. Μπορούμε λοιπόν να αναφέρουμε κάποιο χρήστη βάζοντας το παπάκι πριν το username του για να λάβει ειδοποιήσεις.
Μπορείτε να έχετε υπ'όψη τα "Notifications" πάνω-δεξιά, μαρκάρονται όποτε έχετε Mention ή Like.
Credit στον [MENTION=8]Ramparter[/MENTION] (μεσαίο ευεργέτη του forum) για την προτροπή να μπει το plugin.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τεχνικά προβλήματα του forum
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Έστειλα στο e-mail σου τη photo σε νέες διαστάσεις, χρησιμοποίησε αυτή
Leave a comment:
-
Στην έστειλα. Αν υπερβάνει από κάπου το όριο, πείτε μου να την τροποποιήσω κάπως.Originally posted by Ryu_gr View PostΑπ'όσο δοκίμασα όχι, ίσως αν υπερβαίνει το όριο των 200kb να την μετατρέπει σε jpg. Στείλε σε pm το link της εικόνας ή με attachment στο webmaster@gamers-odyssey.net για να το δούμε.
Leave a comment:
-
Απ'όσο δοκίμασα όχι, ίσως αν υπερβαίνει το όριο των 200kb να την μετατρέπει σε jpg. Στείλε σε pm το link της εικόνας ή με attachment στο webmaster@gamers-odyssey.net για να το δούμε.
Leave a comment:
-
Προσπαθώ ν' ανεβάσω μία γραφίστικη art δουλειά μου εδώ στην υπογραφή μου, αλλά για κάποιον λόγο αντί να μου βγάλει αδιαφανές φόντο, μου βγάζει το λευκό φόντο. Υπάρχει κάποιο bug εκεί που δεν αφήνει τα αδιαφανή φόντα από αρχεία PNG και δεν το ξέρω;
Leave a comment:
-
Λόγω απαίτησης του κοινού και νέας ταινίας Star Wars προστέθηκαν ανάλογα εικονίδια. Ανακαλύψτε τα!
Leave a comment:
-
Ντροπή στον Ryu.Που είναι τα emoticons Star Wars;Τι κάνει το κράτος,τι κάνει η πολιτεία;Ντροπή κι αίσχος.
Leave a comment:
-
Έκανα τους admin με full access, λογικά δεν είστε πλέον admin από lidl. Sub, Rampo τσεκάρετε.
Leave a comment:
-
Προστέθηκαν κάποια smileys, θα μπουν κι άλλα με τον καιρό
Edit: OK συμπληρώθηκε η γκάμα. Μπορείτε να προτείνετε και άλλα αν θέλετε να εκφραστείτε και δεν βρίσκετε το icon σας.
Leave a comment:
-
Για μεγαλύτερο privacy όταν ποστάρουμε φωτογραφίες.
ΟΚ μπορεί να μην έχει άμεση σχέση με collections αλλά το φαντάζομαι να ποστάρουμε όταν παίζουμε κάποια games, arcades κτλ.
Leave a comment:
-
Μεταφορά των threads "Πρόσφατες αγορές" και "Post your pic" στο collector's corner για να είναι σε πιο προσωπική γωνία με τη σκέψη να κάνουμε posts με μεγαλύτερη άνεση.
Αν υπάρχει ένσταση αναφέρατε.
Leave a comment:

Leave a comment: