Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τεχνικά προβλήματα του forum

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ryu_gr_admin
    replied
    [MENTION=108]Somari[/MENTION] πήγαινε Settings (πάνω δεξιά) > General Settings > Message Editor Interface.
    Στο miscellaneous διάλεξε Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing αν δεν το έχεις κάνει ήδη και πες μου.

Επίσης δοκίμασε και με Πύρινη Αλώπηξ, μπορεί να είναι θέμα περιηγητή, στον Χρώμιο δεν μου δείχνει καν την επιλογή "From computer" όταν πατάω εισαγωγή απεικονίσματος.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Μάλλον είναι θέμα user permissions, θα το κοιτάξω και θα επανέλθω.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ρε συ Ραϊγιού, όταν πάω να ανεβάσω εικόνα, έχει επιλογή "from computer", "from url". Στην πρώτη περίπτωση πατάω το "select files" και δε γίνεται τπτ. Μόνο εγώ είμαι ή το παθαίνουν και άλλοι; Τέσπα έχω βρει ένα workaround, το κάνω μέσω attachments και μετά επικόληση τοθ url του attachment αλλά είμαι περίεργος γιατί δεν πιάνει

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Από σήμερα ξεκινούν οι διαφημίσεις με σκοπό την ενίσχυση του forum ώστε να μπορεί να συντηρείται και να ανταποδίδει με δώρα για τη συμμετοχή σας!
    Προτεραιότητα θα δοθεί στην κάλυψη των διαγωνισμών! Αυτό σημαίνει ότι αν πατάτε στις διαφημίσεις που σας ενδιαφέρουν, το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα επιστραφεί σε μορφή δώρου (π.χ. video game) σε κάποιον από εσάς!

Καλή αρχή και σύντομα θα έχετε ενημέρωση!

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Αν οι φωτογραφίες είναι στον υπολογιστή σου το κάνεις από το manage attachments κάτω από εκεί που γράφεις το ποστ (σε advanced mode), αν όχι βάζεις το λινκ στα wraps που βγάζει το εικονίδιο insert image. Για video από yt κάνει cp όσα υπάρχουν μετά το "=" στο λινκ και τα βάζεις στα ανάλογα wraps που βγαίνουν με το εικονίδιο του yt πάνω από εκεί που γράφεις το ποστ.

τεστ:

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Παιδιά μια βοήθεια. Πως μπορώ να ανεβάζω εικόνες και να αναρτώ βιντεο σε ποστ που κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Εντάξει, το βλέπω... Δεν ξέρω γιατί έγινε.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Σε chrome το βλέπω κανονικά.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Δεν εμφανίζεται το τσατ απο χθες, σε Firefox και Chrome, ακόμη και μετά τον καθαρισμό cache και cookies. Έχει άλλος το πρόβλημα αυτό;

Leave a comment:

• Ryu_gr_admin
    replied
    Το πρόβλημα με τα μικρά διορθώθηκε. Μπράβο [MENTION=246]丹野[/MENTION] και υπόλοιποι για το feedback.

Το να εμπλουτίσω το quick reply (youtube, icons κτλ) θέλει παραπάνω μελέτη. Δυστυχώς για την ώρα δεν μπορώ να ασχοληθώ.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Το έλεγξα. Είναι κάποιο bug που έχει μόνο το συγκεκριμένο εμότικον. Ρίου, κοίταξε το λίγο.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    νομίζω πως γίνεται όταν πάτάω :p το κάνει αυτόματα.

edit:yep it happened.Again.

edit 2:Με το edit,τα κρατάει τα κεφαλαία.

edit 3:Βάλε τα emoticons στο quick reply να μην έχουμε θέματα,και γενικά είναι λίγο βαρετό να μπαίνω advanced μόνο γι'αυτά.Και βάλτα και στο απλό edit please.

Αυτά.
    Last edited by Altair; 04-03-2017, 10:00 PM.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Και σε 'μένα επίσης.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές τα κεφαλαία τα μετατρέπει αυτόματα σε μικρά χωρίς λόγο.Γιατί γίνεται αυτό;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Πιο απλο δε γινόταν, ευγε!

Leave a comment:

Working...
X