Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τεχνικά προβλήματα του forum
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Επανήλθαν οι διαφημίσεις μιας και άρθηκε η ποινή.
Wow ήδη σήμερα μαζεύτηκαν 2 ευρώ! Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να πατάτε μόνο στις διαφημίσεις που σας ενδιαφέρουν!
Άντε που και που κανένα κλικ παραπάνω αλλά να μείνει μεταξύ μας
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 60 ευρώ από το YouTube και 25 ευρώ από εδώ πριν την απαγόρευση (ήταν παραπάνω αλλά αφαιρέθηκαν λόγω της ποινής).
Ακούγεται ότι το επόμενο δωράκι θα είναι το SNES mini
Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση είμαστε ανοιχτοί.
Leave a comment:
-
Και στις διαφημίσεις που σας ενδιαφέρουν να πατάτε μόνο αν αλλάξετε IP.
Και πολύ άργησαν να μας το στείλουν. Δεν παίζει να υπάρχει κάποιο καμπανάκι των ελέγχων τους που να μην έχει χτυπήσει.
Leave a comment:
-
Κοινώς we drank him.Ο λογαριασμός σας έχει ανασταλεί
Αιτίες αναστολής
Μη έγκυρη δραστηριότητα: Πολλαπλά κλικ
Η προβολή διαφημίσεων απενεργοποιήθηκε από 15 Ιουλ 2017 έως 14 Αυγ 2017
Τι συμβαίνει;
Ο λογαριασμός σας έχει τεθεί προσωρινά σε αναστολή έως 14 Αυγ 2017 λόγω παραβάσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της αναστολής δεν προβάλλονται διαφημίσεις, οι πληρωμές σας είναι σε αναμονή και τα πιο πρόσφατα έσοδά σας μπορεί να αφαιρεθούν από τον λογαριασμό σας και να επιστραφούν στους διαφημιζόμενους.
Αν βρεθούν επιπλέον παραβάσεις πολιτικής, είτε κατά τη διάρκεια της περιόδου αναστολής είτε μετά τη λήξη της αναστολής του λογαριασμού, ο λογαριασμός σας ενδέχεται να απενεργοποιηθεί οριστικά. Μπορείτε να βρείτε μια περιγραφή των συνηθέστερων λόγων αναστολής των λογαριασμών εκδοτών λόγω μη έγκυρης επισκεψιμότητας στο Κέντρο βοήθειας.
Τι μπορείτε να κάνετε
Προσπαθήστε να βρείτε την πηγή της μη έγκυρης επισκεψιμότητας και λάβετε μέτρα, για να είστε σίγουροι ότι δεν θα συμβεί ξανά. Συνιστούμε να μάθετε πώς μπορείτε να τμηματοποιήσετε την επισκεψιμότητα, κάτι που θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου σας και να προσδιορίσετε πιθανές πηγές μη έγκυρης επισκεψιμότητας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το Κέντρο πόρων ποιότητας επισκεψιμότητας διαφημίσεων.
Αυστηρά μόνο διαφημίσεις που σας ενδιαφέρουν παίδες μέχρι νεότερης ενημέρωσης. Ελπίζω να μην χάσουμε τα χρήματα. Βλέπω ότι οι διαφημίσεις συνεχίζονται να προβάλλονται...
Edit: Όντως σταμάτησαν να προβάλλονται οι διαφημίσεις
Last edited by Ryu_gr; 16-07-2017, 01:32 AM.
Leave a comment:
-
Εμένα δεν με καίει και πολύ να σου πω την αλήθεια, αφού από τότε που μπήκαν οι διαφημίσεις κέρδισα ήδη ένα iphone 9. Έδωσα ήδη τα στοιχεία μου και το περιμένω τις επόμενες ημέρες.Originally posted by Ryu_gr View Post[...]Είστε δυνατοί παίκτες πάντως και εννοείται το ποσό θα επιστρέψει σε 'σάς!
Leave a comment:
-
Ραϊγιού εγώ πατάω πραγματικά σε αυτές που μου κινούν το ενδιαφέρον οπότε τα καλά νέα είναι πως αν αναλύουν το πάτερν, είναι 100% καθαρό.Originally posted by Ryu_gr View PostΝαι 1-2 τη μέρα δεν είναι τίποτα και 10 από το ίδιο άτομο μπορεί να μην είναι, απλά το αναφέρω για παν ενδεχόμενο ότι μόνιμα κλικ (τουτέστιν μπαίνει κάποιος 30 φορές τη μέρα και τις 30 πατάει) ίσως κινήσουν υποψίες.
Είστε δυνατοί παίκτες πάντως και εννοείται το ποσό θα επιστρέψει σε 'σάς!
Τα κακά νέα είναι πως ακόμα δε βρήκα σύζηγο από την Ρωσσία
Leave a comment:
-
Θα το χω υποψιν μου Ryu, παιζει να κανα αρκετα απ αυτα τα κλικς, ξερεις τωρα δουλεια pc....
ΥΓ: Το βλεπω να το κληρωνουμε το alienware, για τον Roronoa ρε γαμωτο

Leave a comment:
-
Ναι 1-2 τη μέρα δεν είναι τίποτα και 10 από το ίδιο άτομο μπορεί να μην είναι, απλά το αναφέρω για παν ενδεχόμενο ότι μόνιμα κλικ (τουτέστιν μπαίνει κάποιος 30 φορές τη μέρα και τις 30 πατάει) ίσως κινήσουν υποψίες.
Είστε δυνατοί παίκτες πάντως και εννοείται το ποσό θα επιστρέψει σε 'σάς!
Leave a comment:
-

ενταξει εγω μπορει να πατησω 1-2, αλλαζουν συνεχεια οποτε καμια φορα μπορει να εχει και ενδιαφερον
Leave a comment:
-
Σήμερα βγάλαμε 10,47€ (!!!)
Αν συνεχίσουμε έτσι πάμε για δυνατό δώρο, αποκλειστικά για μέλη του forum εννοείται!
Μόνο μην είμαστε όλη την ώρα από πάνω και πατάμε κλικ γιατί λογικά υπάρχουν και μηχανισμοί ελέγχου.
Leave a comment:
-
Πλεον υπαρχει και η επιλογη Acceptable ads ( https://adblockplus.org/acceptable-ads ) αλλα μαλλον οι πιο πολλοι δεν εχουν μπει στη διαδικασια να προσαρμοστουν, εγω την εχω ενεργη παντως αλλα ποτε δεν βλεπω διαφημισω σε site που δεν εχω exception.
Leave a comment:
-
Βασικά είναι γεγονός (αν κρίνω εξ ιδίων) πως adblock μπήκε λόγω των ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΩΝ διαφημίσεων (pop-up, διαφημίσεις με ήχο κλπ), και πήρε η μπάλα και τις νορμάλ.
Leave a comment:

Leave a comment: