Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τεχνικά προβλήματα του forum

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ryu_gr_admin
    replied
    Για αναφορές σε μέλη παρακαλώ να βάζετε και το ; στο τέλος γιατί έχουν παρατηρηθεί αρκετά database errors.

π.χ. @i Have no Equal ; @Phantom Duck ;

Δεν φαίνεται ωραίο αλλά είναι safe λύση για την ώρα.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    τεστ ενα δυο 1 2 1 2

edit: προσπαθώ να γράψω ποστ και δεν μ αφήνει

edit 2: ξεσκάλωσε
    Last edited by Chief; 28-03-2019, 01:08 PM.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    τεστ, δεν με αφήνει να γράψω σε άλλο θρεντ

EDIT
    Οκ, μάλλον το βρήκα. Όταν ξεκινάω να γράφω με «@sub» επειδή αναφερόμουν στον Sub_Zero αλλά βαριόμουν να γράψω το πλήρες όνομα, κράσαρε και δεν με άφηνε να γράψω. Ακόμα και όταν πήγα αργότερα να το προσθέσω με Edit, μου έβγαλε error
    Attached Files
    Last edited by Phantom Duck; 19-02-2019, 12:50 AM.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Thanks για το info Ryu, αν και εν τελει μάλλον ήθελε εκκαθάριση ο Chrome στο παλιο μου λαπτοπ με τα cookies etc.

Leave a comment:

• Ryu_gr_admin
    replied
    Έκανα κάποιες δοκιμές και ήταν ΟΚ, ίσως ήταν προσωρινό πρόβλημα.

Δες το πάλι και μου λες. Δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να μην δούμε τα νέα σου καλούδια

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Έχω ένα θεματάκι να κάνω post στο πρόσφατες αγορές και Collector's Topic μου εμφανίζει database error etc. :/

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ένας τρόπος είναι να την ανεβάσεις στον server του GO πατώντας το συνδετήρα όπως έχω κάνει εγώ σε αυτό το post. Αν η φωτογραφία φιλοξενείται αλλού π.χ. στο gyphy.com, πατάς το εικονίδιο της εικόνας και κάνεις paste το link του giphy.
    Attached Files

Leave a comment:

• Albedo
    replied
    Ρε παιδιά πως ανεβάζουμε φωτογραφίες;

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Έγινε μια μικρή ρύθμιση ώστε το bold από τους τίτλους του thread να φεύγει μόνο όταν γίνει κλικ στο thread (μέχρι πρότινος έφευγε μόνο του μετά από κάποια ώρα και μπορεί να μας ξέφευγαν νέες απαντήσεις).
    Ελπίζω να βολέψει.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εγώ είμαι καλό παιδί,δεν κάνω τέτοια πράγματα.

Leave a comment:

• Ryu_gr_admin
    replied
    Συγγνώμη φίλε [MENTION=336]Roronoa[/MENTION] αφαίρεσα το σήμα του raptr από την υπογραφή σου διότι εμφάνιζε κάθε σελίδα ως "επικίνδυνη" με τον Chrome.

Δεν άντεχε τα κατορθώματά σου ο [MENTION=62]Altair[/MENTION] και το χάκαρε;

Leave a comment:

• Ryu_gr_admin
    replied
    Πλέον η περιήγηση στο GO θα γίνεται μέσω https για μεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία του forum μας. Παρακαλείστε όταν προσθέτετε links στα posts σας και στην υπογραφή σας να είναι και αυτά https ώστε να έχουμε το μέγιστο δυνατό όφελος (η προσθήκη απλών http links να γίνεται μόνο εφόσον δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά).

Για όσους χρησιμοποιούν Tapatalk μπορεί να χρειαστεί να κάνατε ξανά ρύθμιση (follow, login κτλ.).

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Ευχαριστώ Ryu

Leave a comment:

• Ryu_gr_admin
    replied
    Διορθώθηκε. Μπορείς επίσης να απενεργοποιήσεις τελείως το chatbox πατώντας settings (πάνω δεξιά ) > Forum actions > General settings > Show Chatbox (είναι η πρώτη επιλογή).
    Attached Files

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Originally posted by Grimmtak View Post
    Το chat κλείνει τελείως; Το κλείνω και μου εμφανίζει πάντα τα 4-5 τελευταία μηνύματα.
    Please do it again γιατί κάτι χάλασε στην πορεία. Εκτός αν υπάρχει εντολή να κάνεις ignore συγκεκριμένα άτομα

Leave a comment:

Working...
X