Announcement

Collapse
No announcement yet.

Epic moments of the glorious past

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sub_zero
    replied
    Απλά μην το σκέφτεσαι... ίσως γλιτώσεις την κατάθλιψη
    Αλλά εδω κοντεύουμε να κλείσουμε 10ετία σαν κοινότητα, τα υπόλοιπα είναι ψιλοπράγματα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Somari
    ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΗΤΑΝ!

3 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!
    Η,περίεργη στιγμή, που από αυτό το ποστ που μου φαίνονταν περίεργη η ελευση 3 ετών, έχουν περάσει 2 χρόνια.

Τι γίνεται ρε παιδιά, κάποιος να σταματήσει τη γη να κατέβω.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ο Quaja, προσωπικός γνωστός μου, σπουδάζει Αμερική. Έχουμε ωστόσω να μιλήσουμε αρκετό καιρό.

Leave a comment:

• sain't
    replied
    O Quajafrie τι απέγινε;

Googlara το nick και βρήκα αυτό το καμένο topic με posts από G_O celebrities

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Νομιζω χρησιμοποιουσε και το nickname Tananga καποιο διαστημα.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Ναι αυτός με το σομπρέρο είναι ο swordmaster .

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Αν εννοείτε αυτόν με τα μαλλιά που είναι δίπλα στον Χριστό,είναι ο azrael.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    o swordmaster νομίζω. Χαθηκε και αυτός

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ο πιτσιρίκος δεξιά ποιος ήταν/είναι;

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Ok, ας μην γυρισουμε ΤΟΣΟ πισω lol...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Mias kai anoikse o askos me ta palia:

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Titus το συγκεκριμένο site κρατάει αρχείο από όλο το internet. Δυστυχώς όσο έψαξα δεν έχει και πάρα πολύ πράγμα από αυτά που μας ενδιαφέρουν αλλά ψάξε ότι έχει σχέση με cgmag.gr cgm.gr game-site.gr gamepro.gr όλο και κάτι θα βρεις. Π.χ υπάρχει το τοπικ με τις ευκαιρίες στο cgm όπου ο kuv αναφέρει στο op ότι το ανοίγει μετά από δική σου παρότρυνση, εν ετη 2004 όλα αυτά. Επίσης είδα τόπικ Λιβερπουλ-γαυρος με topic starter τον imrahil αλλά δυστυχώ δεν το έχουν αποθηκευμένο και δεν άνοιγε.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Όσο θυμάμαι τη διαδικασία συγγραφής αυτού του post και τον απεριόριστο αυθορμητισμό που έβγαινε...

Μαγικές στιγμές.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ

Μα το Θεό, το Βούδα, τον Κρίσνα, το Μανιτού, τον Τουτατή και το Μπελενός, πού διάλο το βρήκες αυτό?? Ποιός το κράτησε??? Γιατί υπάρχει ακόμα αυτό το πράγμα στο ίντερνετ??? Μήπως υπάρχουν κι άλλα???

Μου φτιάξατε το απόγευμα!!!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    OMG!

Προχθες το βραδυ ημουν με την κοπελα μου και μετα τον ερωτα δεν ηξερα τι να κανω. Αυτη ξυπνια, κάπνιζε στωικα το τσιγαρο της. Εκεινη τη στιγμη ενιωσα ελαφρως αμηχανος. Απο τη μια μεν, εβλεπα οτι αυτη ηθελε κατι παραπανω αλλα εγω δεν ηξερα πως να προχωρησω. Τι ηθελε; 2ο γυρο; Δε νομιζω, μολις ειχαμε τελειωσει. Μηπως να συζητησουμε; Ειλικρινα δεν ηξερα τι να κανω. Τελικα της προτεινα να πεσουμε για υπνο κι εκεινη συμφωνησε με ενα μαλλον νωχελικο υφος.

Ακομα αναρωτιεμαι εαν επραξα σωστα. Πηγα στα σιγουρα ή μηπως ημουν απλα δειλος με αυτη την επιλογη;
    Ωραιο το σεξ, αλλα μετα ΤΙ;

Σοβαρές απαντήσεις οσο γίνεται παρακαλώ.
    40 evrw dokimases na ths dwseis?

Leave a comment:

Working...
X