Καταρχάς, η δική μου φυγή δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με την ευθιξία που αναφέρθηκε αλλά με το γενικότερο κλίμα της κοινότητας που εδώ και χρόνια αντί να σεβαστεί που έχουμε μείνει 3 και ο κούκος, επιλέγει να "αγελοποιείται" και να κάνει τις επιθέσεις της όποτε κρίνει αυτή ότι χρειάζεται. Δε με ξένισε τόσο η συμπεριφορά του Ground_Zero και των ακόλουθών του όσο η μετέπειτα αντίδραση με κρυμμένα απωθημένα ετών για διάφορα θέματα όπως το posting θεμάτων σε συγκεκριμένα threads και οι εντυπώσεις μου από διάφορα Ιαπωνικά παιχνίδια που ασχολούμαι κι όλα αυτά επειδή κρίθηκε ότι προσπαθώ να κάνω επίδειξη (!!!). Φτάσαμε στο σημείο να αμφισβητούν και να ρωτούν γιατί ξέρω αυτά που ξέρω και γιατί ποστάρω κτλ κτλ πιάστηκα αδιάβαστος με αυτά και το μόνο που σκέφτηκα ήταν το ΕΛΕΟΣ! Πραγματικα όμως ΕΛΕΟΣ. Όταν είσαι σε ένα χώρο με κάποιον τόσο καιρό και ξέρεις ποιος είναι, να φανείς σε τι έξυπνος? Δε ξέρετε απ'τα sites που έχω φτιάξει κατά καιρούς (cultgaming, justrpgs), το blog μου, το κανάλι στο youtube κτλ ότι με ενδιαφέρει εξαιρετικά το Ιαπωνικό gaming. Έπρεπε να φτάσουμε 10ετία για να φανεί περίεργο?
Κι επειδή με το πέρασμα των χρόνων , μεγαλώνουμε κι εμείς .. με κούρασε αυτό το επαναλαμβανόμενο σκηνικό. Δε μπορώ να τσακώνομαι όπως παλιά πόσο μάλλον, ξαναλέω, σε μία κοινότητα που μείναμε εμείς κι εμείς. Να υποκρίνομαι δλδ ότι συνυπάρχω φιλικά με το 50% (τυχαία το αναφέρω) των μελών?
Επιπλέον, ο καθένας έχει το δικαίωμα να περιφρονεί αυτά που γράφει ο άλλος εάν ενοχλείται τόσο πολύ. Αυτό είναι ένας απλός κανόνας που δεν εφάρμοσε ποτέ κανείς μας γι'αυτό κι όλοι έχουμε μία ευθύνη που δεν είμαστε ικανοποιημένοι.
Κατά την άποψή μου αυτή η γενικότερη κατάσταση δε θα αλλάξει ποτέ, για όσο καιρό υπάρχει η κοινότητα. Θα υπάρχουν πάντοντε λίγα μέλη και θα πρέπει να το αποδεχτείτε (εκτός κι αν γίνουν δραματικές αλλαγές) . Επίσης, εφόσον κάποια φαινόμενα σταματήσουν για κάποιο διάστημα , είμαι σίγουρος θα επανέλθουν μελλοντικά. Μεταξύ μας..ποιο ban και κανόνες συμπεριφοράς ρε παιδιά? Τώρα πια τι να το κάνεις αυτό? Μην κοροϊδεύομαστε..
Αυτά πάνω κάτω είχα να πω που δεν είναι απαραίτητα και τα ορθότερα του κόσμου.
Μιάς και πήρα φόρα... η μεγαλύτερη ξενέρα μου με το site ήταν όταν εγκατέλειψε η ομάδα το κεντρικό portal. Εκείνη την περίοδο ήμουν απ'τους λίγους που επέμεναν να το διατηρήσετε προτείνοντας διάφορες λύσεις όπως πχ όλα τα σταθερά ενεργά μέλη να έχουν δικαίωμα στο post-άρισμα εκεί ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο της...βαρεμάρας, το Blogging κ.ά.. αλλά τελικά, τελείωσε άδοξα/
Όπως και να έχει, καλά ήταν όσο συμμετείχα εδώ γιατί γνώρισα αρκετά ενδιαφέροντα άτομα. Κάποιους τους συμπάθησα εξαρχής, άλλους στην πορεία και..λίγοι με άφησαν μέχρι τέλους αδιάφορο.. Δεν έχω σκοπό να κάνω κάποιο come back οπότε όποιος κρίνει ότι θέλει να έχει επαφή μαζί μου, ξέρει το που και πως θα με βρεί. No hard feelings για κανένα.
Για να έχουμε Happy End και να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι αφήνω τη G-O διαθήκη μου :
Στον Padre de la familia τα Photoshops μου, το thread Nintendo fan boys στον Altair και το thread, έκλαψα κι εγώ στον Τιτανικό στον Evans. LoL
τα υπόλοιπα μοιραστείτε τα
ΥΣ - Ormion, το περιστατικό μας είναι απ'τις πιο cult στιγμές μου στο forum... υπήρξε ένταση και μετά σου μιλούσα έχοντας στο μυαλό μου ότι είσαι η Orion.
Μεγάλες στιγμές (ότι να 'ναι).
ΥΣ 2 – Σόρρυ για την έκταση αλλά το μέγεθος μετράει

ΥΣ 3 - ΜΗΝ μου πειράζετε τον Tanno-ούλη!
Leave a comment: