Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παραίτηση

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Ρε Cursed σοβαρά την κάνεις;Και ως τι θα συνεχίσεις να είσαι στην παρέα μας;Αφού για gaming δεν γράφεις.
    Δεν πειράζει, θα σας τη λέω στα υπόλοιπα.

Ευχαριστώ άπαντες για τα καλά λόγια. Επειδή αμφισβητήθηκε, θέλω να επαναλάβω πως η απόφαση ειλικρινά δεν έχει καμία σχέση με το καθαυτό forum. Αν κάποιους τους μπαίνουν υποψίες λόγω του ότι η κίνηση μου αυτή συνέπεσε με κάποια θέματα της κοινότητας, να τους βγουν. Ήταν καθαρή σύμπτωση.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ρε Cursed σοβαρά την κάνεις;Και ως τι θα συνεχίσεις να είσαι στην παρέα μας;Αφού για gaming δεν γράφεις.
    Σ'ευχαριστούμε για το χρόνο σου και καλή συνέχεια.

Προτείνω τον εαυτό μου για αντικαταστάτη του.Έχουν να πέσουν μπανάκια.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Αφού σε ευχαριστήσω κι εγώ για τη δουλειά και το χρόνο που αφιέρωσες στο forum ως moderator, να σου πω καλή συνέχεια από δω και πέρα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Keep calm and carry on αδελφέ!

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied
    Edit: Τώρα είδα ότι θα συνεχίσεις να είσαι μέλος. Όλα ΟΚ οπότε!

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Chris σε ευχαριστουμε, θεωρω οτι εκανες εξαιρετικη δουλεια κατω απο πολυ δυσκολες συνθηκες και πολλες φορες κοντρα σε πολυ κοσμο. Προσωπικα λυπαμαι για αυτα τα νεα, διοτι εισαι μακραν απο τους ικανοτερους στο ποστο. Θα μιλησουμε και προσωπικα. Thanks again.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Αρχηγέ ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιέρωσες και φαντάζομαι πως πέρασες δια πυρός και σιδήρου ουκ ολίγες φορές από το συγκεκριμένο πόστο. Δεν ξέρω τι λόγοι πλέον σε αναγκάζουν να παραιτηθείς αλλά να πάνε όλα καλά και κάθε επιτυχία.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Και δημοσίως λοιπόν, σε ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια, το χρόνο που αφιέρωσες και τη τις γνώμες που έδωσες για όλα τα ζητήματα που προέκυψαν

Leave a comment:

• TheCursed
    started a topic Παραίτηση

Παραίτηση

Ανακοίνωσα χτες την παραίτηση μου από το moderation του forum στα υπόλοιπα παιδιά. Το δημοσιοποιώ εδώ, γιατί θεωρώ πως σε μια αυτοδιαχειριζόμενη κοινότητα πρέπει να το γνωρίζουν όλοι.

Οι λόγοι της παραίτησης είναι καθαρά προσωπικοί και δεν έχουν καμία σχέση με το καθ' αυτό forum. Ενημερώνω πως θα συνεχίσω να συμμετέχω κανονικά, όπως και πριν.

Ευχαριστώ και δημοσίως όλους τους moderators για την καλή συνεργασία και την αγάπη τους για την κοινότητα, καθώς και όσους μου εμπιστεύτηκαν αυτό το ρόλο τα προηγούμενα χρόνια.
Working...
X