Announcement

Collapse
No announcement yet.

Το Shoutbox σταμάτησε να δουλεύει

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Αφού ξενέρωτοι είμαστε έτσι, σκεφτείτε και σουρωμένοι πως θα κάνουμε...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Originally posted by sub_zero View Post
    Όπως λέει και ο Jedah κάντε κάτι χρησιμοτερο από το κάψιμο, πιείτε κάνα ποτάκι και μετά ξαναγράψτε.

Yeah...right...

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Eγώ το πάγωσα γιατί ο σκοπός του shoutbox δεν είναι να βγάζουμε κάποιον στη σέντρα και να πέφτουν μπινελίκια και από τις 2 πλευρές. Προφανώς το αν πρέπει και αν θα φάει κάποιος ban δεν είναι κάτι που μπορεί να συζητηθεί και να αποφασιστεί από εκεί. Το πως και το γιατί νομίζω όλοι μπορείτε να το καταλάβετε.
    Όπως λέει και ο Jedah κάντε κάτι χρησιμοτερο από το κάψιμο, πιείτε κάνα ποτάκι και μετά ξαναγράψτε.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Θα σας τεντωσω το κορμι!!!!! Αυριο ειναι το event και θα σας κυριξω ολους σε κατασταση εκτακτου αναγκης!!!

Επισης ημαρτον, ας παρθουν και καποιες λιγο πιο σοβαρες αποφασεις εδω μεσα! Απο την στιγμη που υπαρχει προβλημα με καποιον χρηστη, ο οποιος προφανως και δεν ειναι χρησιμο ή αρεστος στην πλειοψηφια του κοινου του φορουμ, το προβλημα με τον ενα ή τον αλλο τροπο πρεπει να λυθει! Ελεος πια! Δε θα παρακαλαμε για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το topic τα σπαει αλλα επειδη ειναι ακομη καλυτερο να σας βλεπω να μιλατε ολοι μαζι (κι επειδη εχω απορια να δω τι λεγατε πριν αλλα δε βρηκα το τροπο μεσω του αδμιν πανελ) το ενεργοποιω ξανα.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Το Χάλο σώθηκε απο το ατέρμονο bitching.

PS: Καλό μήνα παίδες, θέλω να πω πως τα αγαπημένα μου μέλη για το μήνα Σεπτέμβριο ήταν οι Tannosuke και Νικολάρας. Λιγάκι και ο crpl_sepherd, απλά κινείται σε άλλο μήκος κύματος, γαμάτος είναι βασικά, απλά θάβει το Χάλο και μου τη σπάει.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Γιαυτό ευθύνεται ο shepherd και οι βλακείες του... Τέσπα... Τους λοίπους δεν σας έχω δει να βρίζεστε...

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ωραία καλά εμείς. Τον Crpl δεν τον σκέφτεστε; Τόσα πράγματα είχα μάθει για computer hardware.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Originally posted by Raphael View Post
    Εγώ έβριζα;;;

Συννενοηση μπουζουκι εδω μεσα

ο νικολαρας.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Εγώ έβριζα;;;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μολις ενημερωθηκα οτι το υπουργειο εσωτερικων διεταξε την απενεργοποιηση του shoutbox επειτα απο δημοσιευση αποτελεσματος δημοσκοπησης σε αυτο παρα την σχετικη απαγορευση.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και για το ότι μας στέλνετε να κάνουμε κάτι χρησιμότερο απο το κάψιμο....

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Sub Zero, εσύ το... πάγωσες;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το βρηκα απενεργοποιημενο στα settings, πριμενω να δω αν υπαρχει καποιο ζητημα και καποιος admin/mod θεωρησε οτι υπηρχε λογος να το κλεισει.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Ο αλλος ομως εβριζε ασχημα.

Leave a comment:

Working...
X