Announcement
Collapse
No announcement yet.
Το Shoutbox σταμάτησε να δουλεύει
Collapse
X
-
Eγώ το πάγωσα γιατί ο σκοπός του shoutbox δεν είναι να βγάζουμε κάποιον στη σέντρα και να πέφτουν μπινελίκια και από τις 2 πλευρές. Προφανώς το αν πρέπει και αν θα φάει κάποιος ban δεν είναι κάτι που μπορεί να συζητηθεί και να αποφασιστεί από εκεί. Το πως και το γιατί νομίζω όλοι μπορείτε να το καταλάβετε.
Όπως λέει και ο Jedah κάντε κάτι χρησιμοτερο από το κάψιμο, πιείτε κάνα ποτάκι και μετά ξαναγράψτε.
Leave a comment:
-
Θα σας τεντωσω το κορμι!!!!! Αυριο ειναι το event και θα σας κυριξω ολους σε κατασταση εκτακτου αναγκης!!!
Επισης ημαρτον, ας παρθουν και καποιες λιγο πιο σοβαρες αποφασεις εδω μεσα! Απο την στιγμη που υπαρχει προβλημα με καποιον χρηστη, ο οποιος προφανως και δεν ειναι χρησιμο ή αρεστος στην πλειοψηφια του κοινου του φορουμ, το προβλημα με τον ενα ή τον αλλο τροπο πρεπει να λυθει! Ελεος πια! Δε θα παρακαλαμε για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο...
Leave a comment:
-
Το topic τα σπαει αλλα επειδη ειναι ακομη καλυτερο να σας βλεπω να μιλατε ολοι μαζι (κι επειδη εχω απορια να δω τι λεγατε πριν αλλα δε βρηκα το τροπο μεσω του αδμιν πανελ) το ενεργοποιω ξανα.
Leave a comment:
-
Το Χάλο σώθηκε απο το ατέρμονο bitching.
PS: Καλό μήνα παίδες, θέλω να πω πως τα αγαπημένα μου μέλη για το μήνα Σεπτέμβριο ήταν οι Tannosuke και Νικολάρας. Λιγάκι και ο crpl_sepherd, απλά κινείται σε άλλο μήκος κύματος, γαμάτος είναι βασικά, απλά θάβει το Χάλο και μου τη σπάει.
Leave a comment:
-
Γιαυτό ευθύνεται ο shepherd και οι βλακείες του... Τέσπα... Τους λοίπους δεν σας έχω δει να βρίζεστε...
Leave a comment:
-
Ωραία καλά εμείς. Τον Crpl δεν τον σκέφτεστε; Τόσα πράγματα είχα μάθει για computer hardware.
Leave a comment:
-
Μολις ενημερωθηκα οτι το υπουργειο εσωτερικων διεταξε την απενεργοποιηση του shoutbox επειτα απο δημοσιευση αποτελεσματος δημοσκοπησης σε αυτο παρα την σχετικη απαγορευση.
Leave a comment:
-
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και για το ότι μας στέλνετε να κάνουμε κάτι χρησιμότερο απο το κάψιμο....
Leave a comment:
-
Το βρηκα απενεργοποιημενο στα settings, πριμενω να δω αν υπαρχει καποιο ζητημα και καποιος admin/mod θεωρησε οτι υπηρχε λογος να το κλεισει.
Leave a comment:

Leave a comment: