Παντως για τα νεα, αλλο πραγμα τοτε που επρεπε να γραφουν στη κεντρικη σελιδα και απο συγκεκριμενα ατομα, μεσω ενος ισως οχι και τοσο απλου interface και αλλο πραγμα να αναρτωνται σαν νεα topics. Επισης το οτι θα γεμισουμε πολλα θεματα δε νομιζω οτι λεει κατι, τα παλια θα μενουν πισω, τα καινουρια θα φαινονται μπροστα, ολα τα sites σε vbadvanced ετσι λειτουργουν.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τομέας "Review"
Collapse
X
-
-
Δε βρίσκω το νόημα προσωπικά για ξεχωριστό θέμα για κάθε νέο, κυρίως γιατί θα γεμίσουμε με νέα τόπικς. Ντάξει θα πάνε στο τέλος αλλά θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Μπορούμε βέβαια να ανοίξουμε κάτι δοκιμαστικά αλλά προσωπικά δεν ψήνομαι...Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Αρχικά ας μείνουμε στο review section παιδιά. Εγώ προτείνω, όταν έχετε κάτι έτοιμο από τη σελίδα, να μας το δείξετε. Προσωπικά θα ήθελα να δω με τα ίδια μου τα μάτια πώς ακριβώς γίνεται με το άνοιγμα ενός topic να ανοιχτεί κι ένα νέο "post" στην κεντρική. Σκεφτείτε και αυτό που είπα για μία λίστα με νέα και όχι έναν κεντρικό κορμό, στον οποίο θα εμφανίζονται όλες αυτές οι ειδήσεις. Μία μεγάλη (άχαρη :xp: ) λίστα εμένα μου ακούγεται super ιδέα, που θα καλύπτει τα διάφορα γούστα. Αυτή τη φορά όμως ας έχουμε και εμείς μία εικόνα, ώστε να μπορούμε να προτείνουμε κάτι περισσότερο. Αν θέλετε και βοήθεια, μπορείτε να με βάλετε μέσα. Μία ιδέα έχω, σε γενικές γραμμές, με λίγη μελέτη θα μπω μέσα στο κλίμα γρήγορα.
Comment
-
Προφανως μιλωντας για τη νεα σελιδα, θεωρω οτι δε μιλαμε για μια μορφη αντιστοιχη της προηγουμενης. Περα απο το interface που τουλαχιστον στην αρχη, η ολη διαδικασια για το ανεβασμα μιας ειδησης προσωπικα μου καταναλωνε γυρω στο μισαωρο (προκειμενου να ανεβει ενα μονο κειμενακι) θεωρω γενικα ανουσιο (και βαρετο) η μονη ανανεωση να αφορα ειδησεις που μπορει να τις βρει ο καθενας παντου. Γι'αυτο και συμφωνω και εγω με τον evans σε οτι αφορα το περιεχομενο. Ας ξεκινησουμε κατι πειραματικα (reviews ας πουμε) με οποια μορφη αποφασιστει και βλεπουμε, θεωρω και εγω καλο να δωθει μια εικονα και σε εμας προκειμενου να μπορουμε να προτεινουμε πραγματα.
Comment
-
Έχουμε 2-3 μέρες (ξέχασα λολ) που έχουμε το section. Και ρωτώ, αν και είναι λίγο νωρίς: πώς σας φαίνεται;
Προσωπικά βλέπω δύο πράγματα:
1ον) Ενδιαφέρον. Έχουν ήδη αναρτηθεί αρκετά reviews και υπάρχει όρεξη για παραπάνω δουλειά.
2ον) Κίνηση. Αυτό δεν υπήρχε στον επιθυμητό βαθμό στο site. Προσωπικά κάθησα και διάβασα αρκετά reviews και σχολίασα ένα δύο, ενώ σύντομα θα σχολιάσω κι αλλα. Υπάρχει σοβαρή και ουσιαστική κριτική και άνεση για μεγάλα ή μικρά posts.
Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Οι δικές σας γνώμες;
Comment
-
Συμφωνω στα 2 θετικα που ειπες απλα κραταω επιφυλαξεις για τη πορεια. Μεχρι τωρα ειδαμε λιγο-πολυ ανεβασμα προηγουμενων reviews γι' αυτο θα περιμενω να δω απο δω και περα τι γινεται. Κατα ποσο θα υπαρχει συνεχεια απ'τη μια, απ'την αλλη μην το παρακανουμε κι αρχισουν καποιοι να γραφουν γρηγορα και προχειρα κειμενα.
Κι εγω ικανοποιημενος ειμαι παντως αλλα ειναι αρχη. Αυτο που ικανοποιησε πιο πολυ ειναι οτι χωρις να συζητησουμε οι admins το θεμα της κεντρικης δημοσια, ζητηθηκε να ανοιχτει αυτο το section απο απλο μελος (τον Raphael) και υπηρξε αμεσως μεγαλο ενδιαφερον κι απο αλλους.
Comment
-
Ο λαος εχει δυναμη.
Περαν της πλακας καλα παει το πραγμα, μακαρι να υπαρξει συνεχεια και με φρεσκο υλικο.
Επισης προσωπικα θα προτεινα να υπαρχει μια μικρη τυποποιηση σε καποια θεματα, βλ. εισαγωγη οπου δινουμε info για format/developer κτλ και τελικη βαθμολογια.
Να το συζητησουμε ή τα αφηνουμε ολα φλου;
Comment
-
-
Originally posted by Ramparter View PostΚι εγω ικανοποιημενος ειμαι παντως αλλα ειναι αρχη. Αυτο που ικανοποιησε πιο πολυ ειναι οτι χωρις να συζητησουμε οι admins το θεμα της κεντρικης δημοσια, ζητηθηκε να ανοιχτει αυτο το section απο απλο μελος (τον Raphael) και υπηρξε αμεσως μεγαλο ενδιαφερον κι απο αλλους.sigpic
Comment
-
Έχω μια ιδέα κι εγώ. Όποιος θέλει να κάνει review να αγοράζει τα παιχνίδια και όχι να μας δίνει την άποψη από ένα copy κατεβασμένο από το Internet. Στην σημερινή εποχή του Online gaming, οι κόπιες κόβουν τα μισά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού (τα online) και παράλληλα δεν έχουν την δυνατότητα update ώστε να διορθώνονται τα λάθη. Επιπρόσθετα επειδή πολλές φορές οι κόπιες βγαίνουν στο Διαδίκτυο πολύ νωρίτερα από το κανονικό παιχνίδι, δύναται να έχουν διαφορές.
Κοντολογίς, αν δεν κάνετε review σε ένα απίστευτα σπάνιο παιχνίδι του Pc Engine, καλό είναι να έχετε το αυθεντικό και να έχετε άποψη για όλα τα χαρακτηριστικά του. Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα;Insert Coin
Comment
-
Yπερβολικη;
Δε μπορεις να εχεις απαιτησεις σε κατι τοσο ερασιτεχνικο που κανει ο καθενας επειδη απλα γουσταρει να το κανει για το "κεφι" του.
Εδω κανεις δε δινει λογαριασμο σε κανεναν. Μιλαμε για ενα forum section οπου στην ουσια καποιος λεει τη γνωμη του για κατι με το οποιο ασχοληθηκε, ειτε λιγο, ειτε πολυ και ο καθενας που διαβαζει αυτη τη γνωμη απλα βγαζει τα οποια συμπερασματα του και γινεται μια συζητηση πανω στα οποια θεματα ενδεχεται να προκυψουν.
Η σοβαροφανεια πολλες φορες βλαπτει τη σοβαροτητα..
Οποιος θελει εμπεριστατωμενα reviews απο ατομα που κανουν αυτη τη δουλεια επαγγελματικα υπαρχουν απειρα sites εκει εξω για το κατι παραπανω, αλλα ακομα και εκει φανταζομαι πως ο καθενας μπορει να βρει πολλες αιτιες και αφορμες για να στραβωσει με διαφορα σημεια μιας παρουσιασης.
Comment
Comment