Announcement
Collapse
No announcement yet.
Πρόταση αγοράς PC
Collapse
X
-
Παρε και μια γνωμη η οποια και προφανως δεν ειναι το πιο αξιοπιστο κριτηριο, αλλα εχω πετυχει παρομοια σχολια κατα καιρους (στη θεση σου παντως θα ρωτουσα σε κανα insomnia):
Leave a comment:
-
Μα με τη λογική ότι έχει ίδιο πάνελ μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω. Όντως η 24αρα Dell μάλλον θα ήταν η ιδανική λύση αλλά είναι και αρκετά πιο ακριβή.
Leave a comment:
-
Δε νομιζω να χει εδω καποιος αποψη για την LG, παντως οι Dell εξακολουθουν να εχουν πολυ καλο ονομα (και ελαχιστες θυρες διαθεσιμες βεβαια αν θες και console gaming κτλ δε βολευει τρελα).
To new standard στις mid-price οθονες ειναι η παρακατω dell παντως η οποια εχει και 16:10 aspect ratio:
Αλλιως η Dell που λες πλεον αλλαξε ελαχιστα, οριστε το τελευταιο revision:
Edit: οπως βλεπω τωρα η LG εχει ιδιο panel με τη φτηνη Dell και εχει και hdmi αν και εχει καποιες αλλες ελλειψεις (extra usb ports, displayport). Καλη πρεπει να ναι παντως αν και η μια ιντσα παραπανω σε συνδυασμο με το 1900x1200 θα ειναι πολυ καλη φαση, o,τι και να παρεις παντως σιγουρα δε θα το μετανιωσεις.
Leave a comment:
-
Χρόνια το γυροφέρνω αλλά μάλλον έφτασε η ώρα...
Είχα σχεδόν καταλήξει στην Dell που μου είχατε προτείνει και παλιότερα αλλά μετά πέτυχα και αυτή http://www.e-gate.gr/peripherals-and...s-monitor.html
Αξίζει ή να σκάσω τα 30 ευρώ παραπάνω;
Leave a comment:
-
ωραιος deus_dope εισαι πραγματικος ninja, αυτα ειναι στο τσακ μπαμ γινονται αυτες οι δουλειες
, και εχεις και μερικους που συζητανε τους 400 ποντους στο xbox live καμια βδομαδα
τσιγαρα στο περιπτερο να παρεις περισσοτερα θα δωσεις
Leave a comment:
-
Χαχαχα, μου αρέσει που το αποφάσισες τόσο γρήγορα
. Άντε σε καλή μεριά και καλό λιώσιμο.
Leave a comment:
-
Έφυγε για αναβάθμιση το χρέπι, μου την έδωσε που δεν τρέχει σωστά emulation για Wii και Ps2. Mobo, ram, cpu και gpu απ'τα άλλα κομπλέ είμαι, και παράγγειλα τα εξής:
mobo: GIGABYTE GA-770T-D3L
ram: KINGSTON KVR1333D3N9/2G DDR3 2GB PC10666 1333MHZ VALUE RAM x2
cpu: AMD PHENOM II X2 555 3.2GHZ DUAL CORE BLACK EDITION BOX
gpu: SAPPHIRE RADEON HD5770 1GB DDR5 PCI-E
Σούμα, 330 γιούρο
Leave a comment:
-
Οχι, αμα ειχες τρελα με τα pc games ετσι και αλλιως θα κοιταζες για 120hz TN ( samsung 2233rz LG W236D3 κ.α ) , για οποιαδηποτε αλλη χρηση η συγκεκριμενη dell τις βαζει ολες κατω γιατι ειναι απτις ελαχιστες που εχουν IPS panel σε αυτη την τιμη.
Leave a comment:
-
To response time που είναι πιο ψηλό σε σχέση με τις υπόλοιπες κάνει μεγάλη διαφορά;
Leave a comment:
-
+1, Ψοφος στα TN panelOriginally posted by NickTG View Post
Leave a comment:
-
αν σε ενδιαφερει το παρακατω μοντέλο ειναι το δικό μου, το ειχα αγοράσει 175 ευρώ τωρα κανει μολις 140 και εχω μεινει απόλυτα ικανοποιημένος!
Ό,τι χρειαστείς για αναβάθμιση και δικτύωση βρίσκεται στο Plaisio.gr. Μεγάλη ποικιλία σε επεξεργαστές, κάρτες γραφικών,routers, HHD και SSD δίσκους και πολλά άλλα.
αν παλι πας σε κατι πιο ακριβο, επειδη εγω ειμαι και λιγο των ακρων τοτε...
Αγόρασε ότι χρειαστείς για φωτογραφία και ήχο. Μεγάλη ποικιλία από Ψηφιακές μηχανές, Video Cameras και συστήματα ήχου.
εγω εχω πορωση με τη philips και η συγκεκριμενη ειναι πραγματικο επος!
Leave a comment:
Leave a comment: