Μηχανικά πληκτρολόγια και κάρτες ήχου μένουν σίγουρα εκτός και κοιτάω μπας και γίνει όσο το δυνατή μικρότερη η υπέρβαση ώστε να χωρέσει και ο ssd. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο χρόνος ζωής του επεξεργαστή και αν θα περιορίζει την απόδοση που μπορεί να δώσει η κάρτα γραφικών. Γιατί από τη στιγμή που θα σκάσει τόσα χρήματα θα θέλει οπωσδήποτε κάτι που να κρατήσει τουλάχιστον 5ετια σε αξιοπρεπές επίπεδο που να μην χρειάζεται να μπαίνει σε σκέψεις αν θα μπορεί να τρέξει κάποιο παιχνίδι (χωρίς απαίτηση για max settings, απλά να τρέχει αξιοπρεπώς).
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Πρόταση αγοράς PC
Collapse
X
-
Καταρχήν ευχαριστώ! Corpo πάντως όσα περιγράφεις βγαίνουν αρκετά πάνω από το χιλιάρικο
Μηχανικά πληκτρολόγια και κάρτες ήχου μένουν σίγουρα εκτός και κοιτάω μπας και γίνει όσο το δυνατή μικρότερη η υπέρβαση ώστε να χωρέσει και ο ssd. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο χρόνος ζωής του επεξεργαστή και αν θα περιορίζει την απόδοση που μπορεί να δώσει η κάρτα γραφικών. Γιατί από τη στιγμή που θα σκάσει τόσα χρήματα θα θέλει οπωσδήποτε κάτι που να κρατήσει τουλάχιστον 5ετια σε αξιοπρεπές επίπεδο που να μην χρειάζεται να μπαίνει σε σκέψεις αν θα μπορεί να τρέξει κάποιο παιχνίδι (χωρίς απαίτηση για max settings, απλά να τρέχει αξιοπρεπώς).
-
Αυτό το κουτί και αυτόν τον SSD θα τα πάρω στο άμεσο μέλλον (SSD λογικά την επόμενη εβδομάδα, κουτί λογικά το 2014)
.
Leave a comment:
-
overclockers.co.uk, καποτε εφερνε και ελλαδα :p
Προτεινω 290 την απλη + amd 8320 + 8gb ddr3 τουλαχιστον, παραπανω μνημη δεν αξιζει αυτη την περιοδο γιατι εχουν διπλαστιαστει οι τιμες σε σχεση με προπερσι :S
Μια μητρικη asrock με 990FX θα βγει αλλα 100, μετα εχεις απλετο χωρο budget για ενα καλο τροφοδοτικο gold eficiency ή ακομα και platinum γυρω στα 600 watt, ενα σοβαρο κουτι σαν το corsair air 540 http://www.thelab.gr/members/alexopu...rsair-540-696/ http://www.thelab.gr/members/alexopu...8909-dsc-0896/ στο οποιο χωραει ανετα μια H100i (αλλα 100 ευρω) στην οροφη, (μην φοβαστε τα κλειστα-ετοιματζιδικα κυκλωματα υδροψυξης ! ακομα και ενας πιθηκος μπορει να κανει την εγκατασταση ) εναν ssd 840 EVO στα 256gb που ειναι MUST για μηχανημα του 13, ενα καλο μηχανικο πληκτρολογιο οπως το quickfire XT με browns και μια soundblaster Z
οι 280 και 270 ειναι ανακυκλωμενες 7950 και 7870 αντιστοιχα, το ιδιο ισχυει για της nvidia 760 και 770, ασε που ΚΑΜΙΑ τους δεν εχει full υποστηριξη του directx 11.1 αλλα ουτε και του 11.2 http://www.overclock.net/t/1412897/d...performance/80
Leave a comment:
-
Δεν έχω φτιάξει κάποια σύνθεση ακόμα, κοιτούσα να δω πάνω κάτω τι θα χρειάζεται το σύστημα. το θέμα είναι ότι θα θέλει να τα πάρει και από uk και μου δυσκολεύει τι ζωή
. Έχει κανείς υπόψιν κανένα αξιόπιστο μαγαζί στο νησί όπου ιδανικά να μπορεί να τα πάρει όλα από εκεί;
Leave a comment:
-
Για 1080p στα επομενα χρονια δεν νομιζω, η εκδοση με 4gb ειναι ακριβοτερη αλλα αν φτανει το budget γιατι οχι..
Βγαλτε μια συνθεση πρωτα να δουμε τι χωραει και απο που πρεπει να κοψεις.
Leave a comment:
-
Σαν κάτοχος AMD συμφωνώ σε ολα και παλι..Originally posted by Evans View PostΕγω διαισθητικά δε θα έπαιρνα ξανά AMD κάρτα γραφικών. Βασικά δε θα έπαιρνα τίποτα της AMD ξανά
. Intel + NVIDIA imo κυρίως λόγω άκυρων drivers από τη μεριά της AMD.
Έναν i5, μία 760-770, 8GB RAM, μία καλή motherboard (όχι πάνω από 70-80€ αν δεν ενδιαφέρεται για OC).
Απλα να μην πεσει κατω απο 770 με 1000ε budget, ας περιμένει λιγο βεβαια γιατι ανακοινωθηκε οτι πεφτει 50ε η τιμη της(ήδη παίζει στα 279 σε γερμανικο eshop). O i5 ίσως ειναι ενα θεμα μακροπροθεσμα αν εκμεταλευτουν σοβαρα τους παραπανω πυρήνες/hyper-threading oi devs. Αν χωράει i7 και 770 ειναι φοβερός συνδυασμός που θα κρατήσει αρκετα imo.
Leave a comment:
-
παντως εγω οσες φορες ετυχε να εχω amd καρτες ποτε δεν συναντησα προβληματα , τωρα βεβαια εχω nvidia
με 1000 ευρω εχω την αισθηση οτι ειναι κριμα να μην φτιαξεις κατι με Ι7, σιγουρα βγαινει το budget
Leave a comment:
-
Εγω διαισθητικά δε θα έπαιρνα ξανά AMD κάρτα γραφικών. Βασικά δε θα έπαιρνα τίποτα της AMD ξανά
. Intel + NVIDIA imo κυρίως λόγω άκυρων drivers από τη μεριά της AMD.
Έναν i5, μία 760-770, 8GB RAM, μία καλή motherboard (όχι πάνω από 70-80€ αν δεν ενδιαφέρεται για OC).
Leave a comment:
-
Βοηθάω φίλο να φτιάξει pc κυρίως gia gaming και θα ήθελα τη γνώμη σας. Το μπατζετ είναι στο χιλιάρικο... Από απαιτήσεις να τρέχει άνετα ότι κυκλοφορεί και ότι θα κυκλοφορήσει στο μέλλον χωρίς να ενδιαφέρεται τόσο για max settings ή κάτι φαντεζί στην ανάλυση (όχι δλδ κάτι πάνω από 1080p).
Για επεξεργαστή αξίζει επένδυση σε κάποιον amd από τη στιγμή που είναι και πιο φτηνοί. Ναι οκ σίγουρα δεν θα είναι intel αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα το κάτι παραπάνω να πάει στην κάρτα γραφικών;
Από κάρτες γραφικών έχω χαθεί λίγο με τα νέα μοντέλα. R9 280X 3GB αξίζει ή θα είναι πεταμένα λεφτά; (Με δεδομένο ότι θέλει κάτι να αντέξει)
Μνήμη έχει νόημα κάτι παραπάνω από 8; Βέβαια στις τιμές που παίζουν πια λίγο δύσκολο κιόλας.
Leave a comment:
-
Τι να σου οω, εξαρταται τις αναγκες του καθενός μαλλον. Για gaming θα ειναι σίγουρα καλυτερη, αλλα οντως τα ips νικάνε σε αλλα θεματα. Εγω την παρηγγειλα τη συγκεκριμένη παντως και την περιμενω τη Δευτέρα
.
Επισης προσφερει 120hz, κατι αρκετα καλο για καθημερινη χρηση. Οταν την παραλάβω και τη στησω θα πω εντυπωσεις, αν και το desktop θα μου ερθει τον Αύγουστο.
Leave a comment:
-
Εχει κατι καλυτερο; Καλυτερη για gaming λογικα θα ναι, αλλα κατα τ' αλλα IPS>>>TN.
Leave a comment:
Leave a comment: