Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sony Homebrew Scene
Collapse
X
-
Ok, ευχαριστώ. Μάλλον θα τσιμπήσω τη φθηνότερη νέα έκδοση Ε1000. Απ' ό,τι βλέπω δεν έχει WiFi και έχει ένα ηχείο αντί για δύο, όμως για τη δουλειά που το θέλω νομίζω πως αξίζει τον κόπο, δεδομένης και της μικρότερης τιμής του.
Leave a comment:
-
Ναι όλα τα μοντέλα δέχονται Custom Firmware απλά υπάρχει μόνο το θέμα της μονιμότητας του custom firmware που ανέφερα πριν.
Leave a comment:
-
Αυτό που θέλω να αποφύγω είναι μην τύχει και πάρω κάποιο μοντέλο που δεν δέχεται cfw, αν υπάρχει δηλαδή κάτι τέτοιο. Με μία γύρα στο νετ βλέπω πως υπάρχουν τα μοντέλα 1000, 2000, 3000 και το πρόσφατο Ε1000. Οποιοδήποτε και αν πάρω θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω για τη δουλειά που θέλω;
Για την κάρτα μνήμης θα το έχω υπ' όψιν μου, κι εγώ για 8 Gb σκεφτόμουν μιας και με 16 Gb μπορεί να παιχτούν διάφορα απρόοπτα.
Leave a comment:
-
Αναλόγως το μοντέλο PSP που θα πάρεις θα μπορείς να έχεις μόνιμα το custom firmware ή θα πρέπει να το ενεργοποιείς κάθε φορά, ποιο συγκεκριμένα ότι έχει βγει πριν το psp 3000 (εκτός από μία έκδοση του 2000 με περίεργη μητρική) μπορεί να πάρει custom firmware μόνιμα. Για κάρτα μνήμης θα πάρεις μία αναλόγως με το παιχνίδια που θέλεις να βάλεις, εγώ πάντως θα σου πρότεινα μια 8gb μιας και υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα με μια 16gb. Τώρα για το πέρασμα custom firmware πρώτα απ' όλα θα αναβαθμίσεις το PSP σε έκδοση 6.60 και μετά θα περάσεις την pro-b10 από εκεί και πέρα μπορείς να κάνεις μόνιμο το custom firmware ή θα πρέπει να κάνεις ένα recovery κάθε φορά που θα κάνεις Hard reset το PSP (Αναλόγως το μοντέλο όπως είπα και πριν).
Leave a comment:
-
Παιδιά, θέλω να πάρω το συντομότερο ένα PSP και να το φορτώσω με παιχνίδια στην κάρτα μνήμης για να έχω να ασχολούμαι στον στρατό. Επειδή πρέπει να γίνει σύντομα, θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που πρέπει να επιλέξω, κάποια συγκεκριμένη κάρτα μνήμης, κάποια προτεινόμενη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για το custom firmware (μιας και έχω ακούσει διάφορα) κλπ.
Θα με υποχρεώσετε αν απαντήσετε σύντομα.
Leave a comment:
-
Originally posted by Xeno View Post
Επειδη παιζει ασυμβατοτητα σε αρκετα παιχνιδια απο firmware σε firmware, καλο ειναι να ψαξεις τι εστι popsloader (ειναι ενα tool με το οποιο φορτωνεις οποια εκδοση του ps1 emulator θες ανεξαρτητως fw, πχ μπορεις να εχεις fw 6.20 και να τρεχεις τον ps1 emu της 3.40 γιατι ενα παιχνιδι μπορει να τρεχει τελεια στην 3.40 και να κανει freeze στην 6.20).
Thanks Xeno.Δηλαδή,μπορώ να φορτώσω emu για 3.40 σε 6.20 και να λειτουργεί?Είμαι λίγο γαβ γαβ επι του θέματος γι'αυτό ρωτάω.
Leave a comment:
-
Αυτο δεν εξαρταται απο τον loader νομιζω, ειναι κοινο με καθε τροπο.Originally posted by Naked Snake View PostΜια γρήγορη ερώτηση : Έχει κανείς το Prometheus Iso Loader?Όποιος το'χει ας μου πει πως φορτώνεις psx isos στο ρημάδι.Το χρησιμοποιώ μέσω homebrew.Thanx
Βαζεις το παιχνιδι, πχ MGS, στο PSP/GAME/MGS ας πουμε οπου το MGS θα περιεχει ενα eboot και ενα keys αρχειο.
Επειδη παιζει ασυμβατοτητα σε αρκετα παιχνιδια απο firmware σε firmware, καλο ειναι να ψαξεις τι εστι popsloader (ειναι ενα tool με το οποιο φορτωνεις οποια εκδοση του ps1 emulator θες ανεξαρτητως fw, πχ μπορεις να εχεις fw 6.20 και να τρεχεις τον ps1 emu της 3.40 γιατι ενα παιχνιδι μπορει να τρεχει τελεια στην 3.40 και να κανει freeze στην 6.20).
Aigeas περιεργα μου φαινονται αυτα που λες, δεν ξερω γιατι δεν αρκει ενα update με τον παραδοσιακο τροπο. Αν δε βγαλεις ακρη ρωτα και σε κανα πιο σχετικο φορουμ για τετοια θεματα και αν και παλι δεν ξερεις τι να κανεις τοτε αρχισε να ψαχνεις για μια pandora battery.
Leave a comment:
-
Δοκίμασα και τους 2 τρόπους. Με το πρόσφατο official firmwear οπως και με κάθε firmwear απο παιχνίδια, μου βγάζει error. Οτι δεν μπορεί να κάνει το αρχείο launch. Με τον τρόπο του Youtube 2 στα 3 links είναι fail... και προσπαθώ με το 2ο link του βίντεο που δουλεύει, μπαίνω στο κυρίως μενού και με το start, κολλάει και σβήνει...
Leave a comment:
-
Μια γρήγορη ερώτηση : Έχει κανείς το Prometheus Iso Loader?Όποιος το'χει ας μου πει πως φορτώνεις psx isos στο ρημάδι.Το χρησιμοποιώ μέσω homebrew.Thanx
Leave a comment:
-
Σωστός ο Xeno απλός άν δείς ότι δέν γίνεται δοκίμασε με αυτό που είπα. Να και ένα τυχαίο video, άν δείς όταν πάει να το περάσει έχει επιλογή Flash install OFW.
Leave a comment:
-
Απλα κανεις update to fw με το τελευταιο official fw και θα σου αφαιρεσει ο,τι ειχες απο παλια. Κατεβασε την τελευταια version, ακολουθα τις οδηγιες (περνας το update στο memory stick κτλ).
Επισης λογικα παντα θα υποστηριζεται και update μεσω wifi (εδω στα cfw γινοταν, ποσο μαλλον στο ofw).
Leave a comment:
-
Aigeas έχω καιρό να ασχοληθώ αλλά σίγουρα θυμάμαι στις τελευταίες εκδόσεις CFW του GEN όταν το περνάς ή κάνεις κάποιο update σου έχει επιλογή να περάσεις το official και ξαναγυρνάει στο κανονικό. Ψάξε λίγο google και youtube και θα τα βρείς εύκολα.
Leave a comment:
-
Καλησπέρα.
είχα αγοράσει 1 psp (μοντέλο psp1004), τα πρώτα μοντέλα που ήρθαν στην Ευρώπη. Τότε του είχα βάλει ένα custom firmware το οποίο και θέλω να αφαιρέσω για να γυρίσω στο κανονικό psp firmware... Είχα προσπαθήσει να κάνω downgrade πριν καμια δεκαριά μήνες αλλα κατι πήγε στραβά και το psp σταμάτησε να δουλεύει μέχρι σήμερα. Τώρα που δουλεύει πάλι, θέλω να αφαιρέσω το custom firmware αλλα αυτή την φορά χωρίς πειράματα...
Το system software αυτη την στιγμή είναι το 3.40 ΟΕ-Α. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με πληροφορίες κλπ, για να καταφέρω να βγάλω αυτην την έκδοση, σας παρακαλώ, μοιραστείτε τις γνώσεις αυτές!
Leave a comment:
Leave a comment: