Τι να πω, δεν καταλαβαινω... παντως στα cso το read speed ειναι μικροτερο απ οτι στα iso και σε αυτο οφειλονται τα προαναφερθεντα προβληματα.
Μιας και ανοιξαμε κουβεντα 2 ερωτησεις..
- Ειμαι ακομα στην 3.90-M33 or sth (3.xx σιγουρα). Αν ανεβω προς 5.00 μερια χανω τιποτα; Για τα πολυ προσφατα παιχνιδια υπαρχει θεμα απ οσο ξερω ακομα (πχ Disgaea 2, ισως Soul Calibur κτλ) μιας και η 5.55 (or sth) δεν εχει βγει σε CFW ακομα.
- Επισης για SNES emus που λες εχουν βελτιωθει πολυ τι προτεινεις; Βγηκε οντως κατι πολυ καλυτερο τα τελευταια 1-2 χρονια;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sony Homebrew Scene
Collapse
X
-
Τι να πω μπορεί και να έχετε δίκαιο. Εγώ χρησιμοποιώ μόνο cso και δεν παρατήρησα ποτέ τίποτα το ιδιαίτερο. Το God of War πχ το τερμάτισα σε cso.
Leave a comment:
-
Belmont δε νομιζω πως χωρα περαιτερω αμφισβητηση το εν λογω θεμα.
Αλλωστε εγω και ο hideo δεν ειπαμε για loading issues, αλλα για gameplay issues πραγματα παραπανω απο εμφανες και παραπανω απο ενοχλητικο δυστυχως.
Leave a comment:
-
Έχει ένας φίλος μου ένα PSP2000 με την 5.51.
Μπορούμε να του βάλουμε custom fw;
Leave a comment:
-
Δοκιμασε το GTA LCS σε cso.Originally posted by belmontΑυτά τα πέρι αργoύ cso είναι λίγο υπερβολικά καθώς όσα αργούν να φορτώσουν σε cso αργούν και τα αντίστοιχα original.
Leave a comment:
-
Αυτά τα πέρι αργoύ cso είναι λίγο υπερβολικά καθώς όσα αργούν να φορτώσουν σε cso αργούν και τα αντίστοιχα original.
Τα περί Πανδώρα για CFW είναι ξεπερεσμένα πλεόν καθώς ο νέος τρόπος είναι πιο απλός και πιάνει και στο 3000. Η Πανδώρα όμως παραμένει εξαιρετικά χρήσιμη για ξε-μπρικαρίσματα.
Τώρα αν κάποιος μπρικάρει το 3000 την πάτησε...
Leave a comment:
-
Δεν υπάρχει λόγος για cso κατά τη γνώμη μου πλέον. Τα μέμορυ στικ είναι σχετικά φτηνά πλέον οπότε αξίζει να έχεις ένα σωστό iso που είναι λογικά το πιο γρήγορο και συγχρόνως καίει τη λιγότερη μπαταρία.
Ειλικρινά δεν πιστεύω πως κατέβαλα ιδιαίτερη προσπάθεια, παρόλα αυτά κατάφερα και μπρίκαρα το PSP μου. Κάθε φορά που κάνεις flash bios σε οποιαδήποτε συσκευή έχεις κίνδυνο μπρικαρίσματος. Αυτό είναι και το καλό της Πανδώρας. Μπορεί και ξεμπρικάρει._Lloyd, για να brick-αρει κανεις το PSP του πρεπει πραγματικα να προσπαθησει! Μη σε ανησυχει σε πρωτη φαση αυτο.
Leave a comment:
-
Γι αυτο εκανα λογο για "βαρια" παιχνιδια.
Στο GoW υπηρχαν χοντρα slowdowns και στο FFT τα cutscenes καναν skip ολη την ωρα και μου σπαγαν τα νευρα.
Το κακο δεν τριτωσε αλλα με τη 2η εστω καταλαβα πως κατι παει στραβα και εκοψα τις κακες συνηθειες.
Τωρα παιχνιδια μεσαιου "κυβισμου" τυπου Mega Man Maverick Hunter (λεμε τωρα), οντως δεν ειχαν κανενα προβλημα.
Anyway, στα ιδια καταληγουμε οπως φαινεται με τον hideo, οποτε οκ τι αλλο να πουμε για την ωρα.
Leave a comment:
-
Eξαρταται απο το παιχνιδι.Σε καποια games υπαρχει τεραστια διαφορα iso-cso,σε αλλα καμια.
Αν δεν κανω λαθος το GTA VCS ειχε μεγαλη διαφορα,οπως και το daxter απο αυτα που εχω παιξει.
Leave a comment:
-
Δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι. H συμπιεση περα απτα θετικα της θα εχει παντα καποιο κοστος...
Παρολαυτα , εγω προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα ακομη.
Η ουσια ειναι οτι με τις νεες μεθοδους δε χρειαζεται η διαδικασια με το devhook για να γινουν playable. Οποτε ολα γινονται πιο πρακτικα.
Leave a comment:
-
Τα cso ειναι καλα;
Αν δεν αλλαξε κατι τον τελευταιο καιρο εγω θα πω οχι.
CSO=Compressed ISO=slowdowns σε βαρια games.
Aπ οταν ειδα προβληματα με τα λιγοστα cso που ειχα (θυμαμαι χαρακτηριστικα τα GoW και FFT), δεν ξανακατεβασα ποτε cso για να αποφυγω το οτιδηποτε μου χαλαει μια καλη εμπειρια.
Leave a comment:
-
Sorry αλλά είμαι και άσχετος με το όλο θέμα, όμως με ψιλοαπασχολεί από τότε που ανακάλυψα ότι τα λεφτά δεν φυτρώνουν τα πρωινά ανάμεσα στα μαρούλια.
Oh yes...yes..
Leave a comment:
-
H Pandora battery αποτελει πλεον ξεπερασμενη διαδικασια. Oι νεοι μεθοδοι απαιτουν κυριως μια μικρη διαδικασια με διαφορα progs (δωρεαν) που δε χρειαζεται extra hardware ή αγορες.
_Lloyd, για να brick-αρει κανεις το PSP του πρεπει πραγματικα να προσπαθησει! Μη σε ανησυχει σε πρωτη φαση αυτο.
Το παλιοτερα τα games επρεπε να ειναι αποκλειστικα .iso. Πλεον μας κανουν και τα .cso. Φτιαχνεις στο κεντρικο μενου ενα φακελο ISO και κατοπιν load απτη memory stick.
Μη σε ανησυχει η Noob-οσυνη. Εγω ημουν ο πρωτος ασχετος σε αυτα τα ζητηματα αφου εχω τη θεωρητικα πιο ιδιοτροπη εκδοση. Περιπλανηθηκα σε Ελληνικα forums και δε μου βρηκε κανεις πρακτικη λυση και τελικα τα καταφερα μονος μου. Εφτιαξα και το guide!!
Ολα μια ιδεα ειναι απλως μπες στη διαδικασια να πειραματιστεις.
Σε καθε περιπτωση το PSP σου πρεπει να ειναι φορτισμενο καλα ή να το εχεις στην πριζα να φορτιζει κατα τις διαδικασιες.
Αληθεια, ποια εκδοση εχεις?
Leave a comment:
-
Ναι, ναι και ναι.
Επισης αν κανεις δε θελει να παιδευεται εχω Pandora battery και τα συναφη.
Leave a comment:
Leave a comment: