Χαζό topic μάλλον, αλλά κι εγώ και ο BigBoss (υποθέτω κι άλλοι - λέμε τώρα ) έχουμε τη λόξα να βγάζουμε screenshots για να δείχνουμε τις επιδόσεις των υπολογιστών μας σε PC games. Για να μη φορτώνουμε τυχαία θέματα με εικόνες, ανοίγω αυτό το ομολογουμένως fail - vanity - topic για αυτό το σκοπό. Για να μην επιβαρυνθεί τραγικά το topic, ας βάζουμε 1-2 εικόνες να φαίνονται και για τις υπόλοιπες να δίνονται τα direct links.
Crysis
Settings
1920x1080 ανάλυση
όλες οι ρυθμίσεις στο very high
όχι ΑΑ
Συνολικά όσο το έπαιξα πήγαινε με 30-60 frames, εκτός ενός σημείου που είχε πολλούς Κορεάτες και έπεσε στα 24. Δεν έβαλα ακόμα το mod που μου πρότεινε ο crpl, το οποίο υποτείθεται ότι θα κάνει καλύτερους τους φωτισμούς και θα αυξάνει την απόδοση.
Screenshots
Metro 2033
Settings
1920x1080 ανάλυση
όλες οι ρυθμίσεις στο high
16x AF
4x AA (default)
DX11 enabled (όχι το DoF, το άλλο)
physx on
Σε όλο το παιχνίδι είχα 30-70 frames, ποτέ δεν αντιμετώπισα οποιαδήποτε πτώση κάτω από αυτά τα επίπεδα, εκτός από δύο σημεία στο τέλος του παιχνιδιού. Στο ένα υπήρχαν κάτι slimes που όταν έσκαγαν γινόταν ένας μικρός πανικός. Όταν υπήρχαν πολλά στην οθόνη τα frames έπεφταν περίπου στα 23. Επίσης, στο τέλος τέλος, σε ένα σημείο που παίζεις σε slow motion, τα frames ήταν πάλι 23 περίπου. Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιμετώπιζα εκεί κάποιο πρόβλημα, ήταν τελείως generic το περιβάλλον.
Screenshots
Crysis
Settings
1920x1080 ανάλυση
όλες οι ρυθμίσεις στο very high
όχι ΑΑ
Συνολικά όσο το έπαιξα πήγαινε με 30-60 frames, εκτός ενός σημείου που είχε πολλούς Κορεάτες και έπεσε στα 24. Δεν έβαλα ακόμα το mod που μου πρότεινε ο crpl, το οποίο υποτείθεται ότι θα κάνει καλύτερους τους φωτισμούς και θα αυξάνει την απόδοση.
Screenshots
Metro 2033
Settings
1920x1080 ανάλυση
όλες οι ρυθμίσεις στο high
16x AF
4x AA (default)
DX11 enabled (όχι το DoF, το άλλο)
physx on
Σε όλο το παιχνίδι είχα 30-70 frames, ποτέ δεν αντιμετώπισα οποιαδήποτε πτώση κάτω από αυτά τα επίπεδα, εκτός από δύο σημεία στο τέλος του παιχνιδιού. Στο ένα υπήρχαν κάτι slimes που όταν έσκαγαν γινόταν ένας μικρός πανικός. Όταν υπήρχαν πολλά στην οθόνη τα frames έπεφταν περίπου στα 23. Επίσης, στο τέλος τέλος, σε ένα σημείο που παίζεις σε slow motion, τα frames ήταν πάλι 23 περίπου. Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιμετώπιζα εκεί κάποιο πρόβλημα, ήταν τελείως generic το περιβάλλον.
Screenshots
Comment