Announcement

Collapse
No announcement yet.

Screenshots από games και επιδόσεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Tα Εurotruck ειναι απο τα καλυτερα για το ειδος και δημοφιλή παιχνιδια για pc. Το Eurotruck 2 σημειωσε εως τώρα περίπου τέσσερα εκατομμύρια πωλήσεις. Νομιζω βγήκε και μια επέκταση οπου κάνεις ταξιδια και στις ΗΠΑ.

Originally posted by straier View Post
    Πώς είναι δυνατόν να μην πεθάνεις από βαρεμάρα στα 5 πρώτα λεπτά με ένα τέτοιο παιχνίδι;
    περα απο το οτι σε πολλους αρέσουν τα ταξιδια με νταλίκα, το παιχνιδι ειναι εξοιμοιωση και απαιτει μια αλφα ικανότητα, δηλαδη εμπεριέχει πρόκληση.
    Last edited by BigBOSS; 28-06-2017, 08:08 AM.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    @Ryu_gr αφιερωμένο

Και ένα πιο νταρκ και κουλτουριάρικο

/offtopic
    Last edited by Chief; 25-06-2017, 03:23 PM.

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Ειναι ωραιο παιχνιδι το eurotruck. Ποιος δεν θα ηθελε να γινει φορτηγατζης??

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Πώς είναι δυνατόν να μην πεθάνεις από βαρεμάρα στα 5 πρώτα λεπτά με ένα τέτοιο παιχνίδι;
    Ε και ο θάνατος από μία οπτική είναι μια μορφή γαλήνης!

Είναι δυνατό simulation, εκτός από οδήγηση από το Α στο Β (που συνεπάγεται ξεφόρτωμα φορτίου, να βάλεις βενζίνη αν δεν σε παίρνει, να προσέχεις το όριο ταχύτητας κ.α.) έχει και tycoon στοιχεία. Ξεκινάς από γκαράζ, αποκτάς το δικό σου φορτηγό κτλ.

Σίγουρα δεν έπαθα σοκ, αλλά με έκανε να νιώσω αναπάντεχα ωραία.
    Επίσης και η μουσική που ανέφερε ο [MENTION=94]Raf[/MENTION] είναι δυνατό στοιχείο του τίτλου.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Είναι δυνατόν! Αν, ας πούμε, κάποιος είναι διαφορετικός άνθρωπος απο εσένα και ψάχνει διαφορετικά πράγματα.

Έπαιζε ένας φίλος μια παλιότερη έκδοση. Έβαζε Καρρά και Τερζή στο tracklist και ήταν όντως μια πολύ ρεαλιστική εμπειρία.

Leave a comment:

• straier
    replied

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ψάχνοντας κάτι διαφορετικό από αυτά που παίζω συνήθως αγόρασα το Euro Truck Simulator 2 βλέποντας κριτικές "overwhelmingly positive".

Χαρακτηριστικά ένας λέει: "Αν δεν νιώσεις εσωτερική γαλήνη δεν παίζεις σωστά το game"!

Σίγουρα οι κριτικές είναι από niche κοινό, αλλά όντως είναι καλή και χαλαρωτική εμπειρία.

Οι photos νομίζω το δείχνουν σε κάποιο βαθμό.
    Attached Files

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Aνέβασα και ένα βιντεο, εντάξει η ποιοτητα ειναι κάκιστη λογω youtube, περισσοτερο για το πως τρέχει το παιχνιδι με το συγκεκριμένο hardware

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by evans View Post
    πωπω το φεγγάρι στη δεύτερη φωτογραφία είναι πατημένο και πολύ χαμηλής ανάλυσης. πολύ άσχημο, εμένα θα με έναε throw off απευθείας από το immersion.
    φαινεται πατημενο γιατι ειναι 360 και ή βγαίνει έτσι ή εγώ έκανα κάτι λάθος:p

για τον κουβά δεν ξέρω αν ειναι κανονικα textures, του παιχνιδιού, η του mod (δεν το εχει ολοκληρωσει για τα πάντα, πχ ο βράχος στην τελευταια ή οι αχυροσκεπές ειναι με textures του mod)
    Last edited by BigBOSS; 28-02-2017, 05:43 PM.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πωπω το φεγγάρι στη δεύτερη φωτογραφία είναι πατημένο και πολύ χαμηλής ανάλυσης. Πολύ άσχημο, εμένα θα με έναε throw off απευθείας από το immersion.

Επίσης, τι φάση με τα textures του κουβά στην 6η;

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Εικόνες απο το Witcher 3 με Super Turbo Lighting Mod 3 και Witcher 3 HD reworked projekt

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    οριστε λοιπον μερικες εικονες απο Τhe Elder Scrolls V: Skyrim SE (pc) με mods

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Το θέμα είναι μόνο για επιδόσεις ή γενικά και screenshots;Γιατί αν είναι και για screenshots προτείνω να αλλάξει ο τίτλος να ανεβάζουμε κι εμείς από το PS4 Share.
    το θέμα ξεκινησε καθαρά ως screenshots απο pc και επιδοσεις αλλα προσωπικά δεν διαφωνω να μπαινουν screenshots και απο κονσολες,

απλως να λέμε αν ειναι απο pc ή κονσολα οι εικόνες που βάζουμε.

Leave a comment:

• Ryu_gr_admin
    replied
    Καλή ιδέα νομίζω.
    Με την άδειά σας γενικεύω τον τίτλο σε "Screenshots από games και επιδόσεις"

Leave a comment:

Working...
X