Announcement

Collapse
No announcement yet.

Screenshots από games και επιδόσεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Το θέμα είναι μόνο για επιδόσεις ή γενικά και screenshots;Γιατί αν είναι και για screenshots προτείνω να αλλάξει ο τίτλος να ανεβάζουμε κι εμείς από το PS4 Share.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Ryu ένα chieftec του 2009

Πριν λιγες μέρες κυκλοφορησε για το κοινο το real time Αdam Demo της Unity, οριστε μερικες εικονες

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ωραίος! Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    ουσιαστικά εντελως νέο pc μετα απο 6 χρόνια

αποτελειτε απο

► CPU : Intel i7 6700K @4.5GHz
    ► GPU : GeForce® GTX 1070 G1 Gaming
    ► Cooling : Corsair H115i Extreme Performance
    ► Mobo : Asus Z170 PRO GAMING
    ► RAM : Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-2800MHz CL14
    ► SSD : Samsung 840 evo 120GB
    ► HDDs : WD BLUE 1TB ezex - Hitachi 500GB
    ► Case : Corsair Air 540
    ► Keyboard : Corsair K65
    ► Mouse : Final Mouse 2015 (w/ IME 3.0 hyperglides)
    ► Mousepad : HyperX Fury Large
    ► Soundcard : Creative Sound Blaster Z
    ► Headset : Sennheiser G4ME ONE
    ► Monitor : BenQ XL2411Z

αυτα προς το παρον, καποια στιγμή θα προστεθει ακομη ενας SSD μαλλον πεντακοσάρης και ισως μπει και νεο τροφοδοτικο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Για να είμαι ειλικρινής, δε νομίζω ποτέ να χρειαστώ όλη αυτήν τη μνήμη, μιας και σε 1080p αναλύσεις παίζω και υποθέτω ότι 3.3 GB RAM είναι από μόνα τους υπέρ αρκετά για κάτι τέτοιο. Τώρα βέβαια δε γνωρίζω τις τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά όπως και να έχει... μπα, δε μου καίγεται καρφί .

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    It may be the most popular performance-segment graphics card of the season, and offer unreal levels of performance for its $329.99 price, but the GeForce GTX 970 suffers from a design flaw, according to an investigation by power-users. GPU memory benchmarks run on GeForce GTX 970 show that the GPU i...

Ελπίζω να μην έπαθε κανένα εγκεφαλικό ο Evans

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally expected to launch its mid-range GeForce GTX 960 graphics card on the sidelines of the 2015 International CES, in early January, NVIDIA is now expected to launch the card on the 22nd of the month. The card will be based on NVIDIA's new GM206 silicon, that's based on its "Maxwell" architecture. Among its known features are a 128-bit wide GDDR5 memory interface, 2 GB of memory, and significantly lower power draw compared to its predecessor. The card will draw power from a single 6-pin PCIe power connector. It's expected to be priced around the $200 mark.
    Originally expected to launch its mid-range GeForce GTX 960 graphics card on the sidelines of the 2015 International CES, in early January, NVIDIA is now expected to launch the card on the 22nd of the month. The card will be based on NVIDIA's new GM206 silicon, that's based on its "Maxwell" architec...

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Έρχεται η GTX 960
    Η αγαπητή Nvidia και οι συνεργάτες της σκοπεύουν να ξεκινήσουν τις πωλήσεις της GTX 960 σε περίπου ένα μήνα και στην τιμή των 200 δολαρίων (179 με 199 σε ευρώ). Σύμφωνα πάντα με μια συγκεκριμένη αναφορά του Hermitage Akihabara, ένα ιαπωνικό website που διαρρέει συχνά πληροφορίες για την αγορά της Ιαπωνίας.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα υπήρξαν αναφορές ότι η GeForce GTX 960 θα χρησιμοποιήσει το νέο Chip της Nvidia με κωδική ονομασία GM206. Αν και δεν υπάρχουν ακόμα ακριβή στοιχεία για τα χαρακτηριστικά αυτού του chip, περιμένουμε 1280 stream processors, 256 bit δίαυλο μνήμης και 4GB VRAM.
    Αυτή η κάρτα φαίνεται σαν την ιδανικότερη λύση για κάποιον που θέλει να γνωρίσει τον κόσμο του PC Gaming.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Ένα benchmarK σε έκανε να αγοράσεις νέο επεξεργαστή; Αν ήσουν γυναίκα, θα ήσουν η χαρά του χωριού .

Καφρίλα αλλά δεν άντεξα xD .
    Ναι αλλαξα μονο και μονο για να εχω καλυτερα fps απο τον cprl ηταν θεμα χρονου δεν αντεχα αλλο με τον amd οτι παιχνιδι παιζω ετρεχε πολυ χειροτερα..

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ένα benchmarK σε έκανε να αγοράσεις νέο επεξεργαστή; Αν ήσουν γυναίκα, θα ήσουν η χαρά του χωριού .

Καφρίλα αλλά δεν άντεξα xD .

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied

Με τα advanced settings οπως τα εχεις, stock 4790k δεν εχω πειραξει τιποτα ακομα. Ο 8350 40αρια min ειχε στην καλυτερη θυμαμαι. Κανει ενα κολληματακι ομως στην αρχη, νομιζω ειναι θεμα της gpu αυτο.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εντάξει ανέβασε,αλλά μη φανταστείς κάτι τρελό.Περίμενα θα φτάσει τίποτα 105 που το έχω βάλει να σβήνει,και αθ σβήσει μόνο του,αλλά όχι μέχρι 91 έφτασε.

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Το έκανα κι εγώ.Την πρώτη φορά κόλλησε το σύστημα πριν αρχίσει,την δεύτερη κόλλησε κατά τη διάρκεια και δεν ξέρω γιατί.Όλα ultra settings έβαλα,απλά με DX10.
    Μπλε και στην θαλασσα

Βασικα εσενα εχει προβλημα σωστα? Υπερθερμαινεται?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το έκανα κι εγώ.Την πρώτη φορά κόλλησε το σύστημα πριν αρχίσει,την δεύτερη κόλλησε κατά τη διάρκεια και δεν ξέρω γιατί.Όλα ultra settings έβαλα,απλά με DX10.

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Originally posted by crpl_shepherd
    ronoa για σενα

Οριστε εδω φαινεται η μεγαλη διαφορα

Leave a comment:

Working...
X