Announcement

Collapse
No announcement yet.

Screenshots από games και επιδόσεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    i7?

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    χρήση cpu στο crysis 3

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    i7 920 3.8 Ghz
    HD 5850
    6 GB ram 1440 mhz

crysis 3
    σε 1080p

η 3,5 ετών HD 5850 τα πάει πολύ καλά σε high

τι killzone SF και και μούφες:troll:

θα ξαναδοκιμάσω πως τρέχει και με νέα κάρτα.

Leave a comment:

• wesker
    replied

Leave a comment:

• wesker
    replied

Leave a comment:

• wesker
    replied

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    στειλε σε pm το link του torrent

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Μερικες εικονες απο Crysis 3 gameplay, το παιχνιδι ειναι πολυ βαρυ και το κατεβασα σε 1920x1200 για να τρεξει οπως πρεπει σε high, σε 1600p ειχα 15-20 frames.. Eιναι σε medium settings γιατι ειχα ξεχασει να το αλλαξω οταν εριξα την αναλυση, να πω την αληθεια ομως δεν βλεπω διαφορα απο medium σε high τουμπανο ειναι και στα 2.. Δεν εχω παιξει πολυ γιατι δεν υπαρχει "καλη" εκδοση ακομα..

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    ναι σε 1080p 1-2 gb vram είναι αρκετά απλώς μπορεί να παώ για HD 8870 που ούτως ή αλλως μπορεί να έχει 3gb vram. Aν είχα λεφτά τώρα παιζει να έπαιρνα και γω καμια HD 7870. Nέα οθόνη δεν έχω λόγο να πάρω.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Thnx, απλα να σου πω οτι η οθονη μου και η αναλυση αυτη δεν ειναι τοσο καλη για gaming γενικα. Δεν νομιζω οτι αξιζει, καλυτερα να πας μελλοντικα σε ενα eyefinity με 2-3 1080p οθονες αν θες κατι μεγαλυτερο που θα σου βγει και φτηνοτερα. Ειναι και το aspect ratio 16:10 που δεν βολευει και τοσο για games.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    7870 black edition με tahiti LE, επιδοσεις παραπλησιες με 7950(pre-boost) και ξεπερναει και 660ti σε πολλα games, στα 214ε νομιζω ειναι top vfm. Εχω budget max 200e για gpu.

Club3D is the first one to release a Tahiti LE based HD 7870. Their jokerCard runs 1536 shaders with very decent clock speeds, which results in an 8% performance improvement over HD 7870 - just 2% shy of matching HD 7950. This performance increase does come at the cost of increased power draw, though.

Στην αναλυση που παιζεις θα μαξάρεις τα παντα για αρκετο καιρο παντως με αυτη, δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω BB τζαμπα λεφτα για 1080p.
    και αυτη γαμάτη μια χαρά εισαι, άντε με γεια

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    7870 black edition με tahiti LE, επιδοσεις παραπλησιες με 7950(pre-boost) και ξεπερναει και 660ti σε πολλα games, στα 214ε νομιζω ειναι top vfm. Εχω budget max 200e για gpu.

Club3D is the first one to release a Tahiti LE based HD 7870. Their jokerCard runs 1536 shaders with very decent clock speeds, which results in an 8% performance improvement over HD 7870 - just 2% shy of matching HD 7950. This performance increase does come at the cost of increased power draw, though.

Στην αναλυση που παιζεις θα μαξάρεις τα παντα για αρκετο καιρο παντως με αυτη, δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω BB τζαμπα λεφτα για 1080p.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Colonial Marines screens σε 1080p ολα Max, περιμενω νεα GPU απο βδομαδα για να το μαξαρω σε 1600p..

δεν άντεξες;

την άνοιξη βγαίνουν οι HD 8XXX και οι αντίστοιχες της nvidia, ήδη διέρευσαν κάποια ati/amd specs και δείχνουν εντυπωσιακά
    AMD HD 8000 specs leak, point to major performance boost

ποια κάρτα παρήγγειλες;
    θυμάμαι ήσουν μεταξύ GTX 660ti και HD 7950 που και οι δύο ειναι καρτάρες, και γω μεταξύ αυτών είμαι/ήμουν αλλά θα πάω για τη νέα γενιά και ουτως η αλλως αυτη τη περίοδο παιζει μνημονιακη αφραγκία οπότε πάω για αναβάθμιση αργότερα.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ερχεται Crysis 3 οπου να ναι, ξεχάστε τα υπολοιπα..

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    οτι ποιο αθλιο εχω δει σε γραφικα το τελευταιο καιρο ευγε!

Leave a comment:

Working...
X