Announcement

Collapse
No announcement yet.

Screenshots από games και επιδόσεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    η νέα GPU GTX 770 windforce και η παλιά HD 5850

i7 920 3.8 Ghz
    GTX 770
    6 gb ram 1440 Mhz

The Witcher 2: Asssassin of Kings

1080p όλα τέρμα εκτός απο ubersampling (ρίχνει το frame rate γύρω στα 35 fps μ.ο. όταν είναι ενεργοποιημένο).

Battlefield 3, 1080p όλα τέρμα με 4x MSAA.
    Το aa post δεν το έβαλα γιατί θολώνει την εικόνα.

ακολουθούνε Crysis 1+3, νέο metro.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Originally posted by crpl_shepherd View Post
    καλο διαβασμα τοτε http://techreport.com/review/21516/i...e-benchmarking

Κι εγω εχω διαβαζει οτι παιζει λιγοτερο MS με 3 καρτες αποτι με 2 αλλα οι γιωταδες στο tom's δεν ποσταρανε ουτε 99th percentile ουτε τιποτα για να το στηριξουν
    moar -> http://www.pcper.com/reviews/Graphic...fining-Stutter

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Δεν είμαι σίγουρος αν κάνει να το βάλω εδώ, αλλά αυτή η είδηση αφορά όσους είναι μάστορες στο PC. Σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας.

8 GHz, the Record Broken by AMD A10-6800K "Richland" APU

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    GTX 780 στην προνομιακή τιμή των 700 ευρώ

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by crpl_shepherd View Post
    2GB VRAM η 770 ρε στραβουλιακα
    και δω λέει πως θα έχει 3GB VRAM

(core speed 1058mhz σε σχέση με τα 925mhz της GTX 670)

άλλου είδα πως αντι για 1536 cuda θα έχει κοντά 1900.

θα βγάζει 3,25 GFLOPS με την GTX 780 να βγάζει 3,99 GFLOPS και την 760ti 2.48 GFLOPS. Ενδεικτικά η Titan βγάζει 4,49 GFLOPS ενώ η gpu του PS4 1,82

Nvidia GeForce GTX 770 vs Nvidia GeForce GTX 670

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Βγαινει και σε 4 οπως και η 670..

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Τι κακο εχει η παρακατω φημη που εβαλες? Επιδοσεις ελαφρως καλυτερες απο 680 στην τιμη της 670, και το πανεμορφο και αποδοτικο cooler της Titan, μια χαρα ειναι για facelift. Με το Maxwell θα γινει το μεγαλο αλμα στην αποδοση..

2GB VRAM η 770 ρε στραβουλιακα

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Τι κακο εχει η παρακατω φημη που εβαλες? Επιδοσεις ελαφρως καλυτερες απο 680 στην τιμη της 670, και το πανεμορφο και αποδοτικο cooler της Titan, μια χαρα ειναι για facelift. Με το Maxwell θα γινει το μεγαλο αλμα στην αποδοση..

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    καλο διαβασμα τοτε http://techreport.com/review/21516/i...e-benchmarking

Κι εγω εχω διαβαζει οτι παιζει λιγοτερο MS με 3 καρτες αποτι με 2 αλλα οι γιωταδες στο tom's δεν ποσταρανε ουτε 99th percentile ουτε τιποτα για να το στηριξουν

Leave a comment:

• Evans
    replied
    We've received many emails from readers asking about the phenomenon known as micro-stuttering and what it means to multi-GPU setups in CrossFire and SLI. After running plenty of benchmarks, we're ready to weigh in on what turns out to be a real issue.

Με βάση αυτό υποστηρίζω το μειωμένο micro stuttering.

Η ιστορία του πώς απέκτησα τον i5 και για ποιο λόγο μάλιστα τον αγόρασα είναι επίσης τραγική, την περιέγραψα σε ένα άλλο thread κάποια στιγμή (στο PC helpdesk) .

Το fraps φτιάχνει graphs για το frame rate; Το afterburner χρησιμοποιώ και στο Witcher 2 έβλεπα μόνιμα 59-60, πολλές φορές τα σκαμπανεβάσματα του micro stuttering δεν είναι ξεκάθαρα και νομίζω ότι δεν καταγράφονται απαραιτήτως από αυτά τα προγράμματα (δεν είμαι και σίγουρος, συγκριτικά με εσάς πολύ λιγότερα πράγματα ξέρω/ έχω διαβάσει).

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Επίσης το πρόβλημα του micro stuttering τα γνωρίζω, αλλά με τις 3 κάρτες το φαινόμενο μειώνεται αισθητά και τα frames που λες είναι αρκετά πιο σταθερά. Σε 3+ crossfire αυτό είναι το ουσιαστικό πλεονέκτημα που παίρνεις.
    Prove it, βαλε fraps απο πισω και καντο να καταγραφει τα frame times ενω παιζεις

O cpu τα σπαει παντως, απο τις καλυτερες αγορες που εκανα μεσα στο 2011, ειναι κριμα ομως να χαραμιζεται μονο σε single player και στο crossfire scaling, παιξε κανενα MMO να κοιταζεις τους AMD peasants απο ψηλα

Neverwinter is a new free-to-play MMO in the Dungeons And Dragons universe, sporting an action RPG flavor. We benchmark it with a number of graphics cards and CPUs, uncovering a processor-oriented bottleneck along the way. Does your platform measure up?

Originally posted by BigBOSS View Post

περιμένουμε GTX 770

παρακαλα να μην βγει η παρακατω φημη αληθινη

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Ναι βρε δεν μιλαμε αν εκανες καλη κινηση που προσθεσες και αλλες, απλα διαφωνω(χωρις να εχω δει bench γιατι μπορω.. ) οτι η αποδοση τους ακουμπαει τις καρτες που λες.. Θα ελεγα οτι ειναι στο επιπεδο single 670/680/7950/7970 περιπου και δεν πλησιαζει titan και 690 που ανεφερες.
    όπως ειπα hd 5850,70 σε CF είναι περίπου σαν μια GTX 580 ή περιπου σαν μια HD 5990, με τίποτα δεν είναι GTX 690, Τitan ή HD 7990

αλλά και οι τρεις τελευταίες δεν είναι καθόλου value per dollar. Πχ η titan είναι κλέψιμο το πολύ έπρεπε να κάνει κάπου στα 650 ευρω.

ως pc gamer αξιζει να παρεις απο GTX 660ti έως GTX 680 ανάλογα με το πόσα μπορεις να δώσεις.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ναι βρε δεν μιλαμε αν εκανες καλη κινηση που προσθεσες και αλλες, απλα διαφωνω(χωρις να εχω δει bench γιατι μπορω.. ) οτι η αποδοση τους ακουμπαει τις καρτες που λες.. Θα ελεγα οτι ειναι στο επιπεδο single 670/680/7950/7970 περιπου και δεν πλησιαζει titan και 690 που ανεφερες.

Θα ηθελα να δω κανενα bench με triple crossfire αλλα δεν βρισκω.. Οτι το αποτελεσμα για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο ειναι δεδομενο..

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ρε συ ΙΗΝΕ μίλησα για scores υποννοώντας benchmarks και ανέφερα ότι το scaling στα παιχνίδια όντως δεν είναι πάντα τέλειο, αλλά άκρως ικανοποιητικό και μερικές φορές το τελικό αποτέλεσμα είναι αντίστοιχο πολύ ακριβότερων καρτών.

Επίσης το πρόβλημα του micro stuttering τα γνωρίζω, αλλά με τις 3 κάρτες το φαινόμενο μειώνεται αισθητά και τα frames που λες είναι αρκετά πιο σταθερά. Σε 3+ crossfire αυτό είναι το ουσιαστικό πλεονέκτημα που παίρνεις, εκτός και αν υπάρχουν τόσο καλά CAPs που να σου παρέχουν ακόμα καλύτερο scaling (κάτι που είναι όντως σπάνιο).

Ό,τι και να λέω βασίζεται στον παράγοντα τι θα μπορούσα να πάρω με τα λεφτά που είχα τη δεδομένη στιγμή έναντι των υπόλοιπων επιλογών μου που θα μου παρείχαν αντίστοιχα/καλύτερα αποτελέσματα. Εκεί κολλάνε και οι 670 sli/ 680 OC/ 7970/ 7990/ 690/ Titan.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εχεις stuttering και frame drops με crossfire ενω η titan δεν εχει και κραταει σταθερο frame rate, η 5850 εχει ποσο πλεον 60-80ε?? και η titan 1000e, συγκρινουμε titan με 670 και 680 SLi οχι με 5850 δεν ξερω που τα βγαζεις τα νουμερα οτι πλησιαζουν.. Fun ειναι ο χαρακτηρας δεν λεμε κατι σοβαρο ετσι και αλλιως..

Leave a comment:

Working...
X