.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Screenshots από games και επιδόσεις
Collapse
X
-
Screenshots από pc games το θέμα και στα ποστς βλέπεις αναλύσεις για κάρτες γραφικών και τροφοδοτικά.Και γαμώ τα παιχνίδια.Εύγε.
Leave a comment:
-
Αμα το 500αρι τροφοδοτικο ειναι καλο παιρνει 270χ. 180 watt θελει αλλα χωρις OC κτλ. Αλλα πρεπει να ειναι καλο και να δινει καλα αμπερ. Με λιγο ψαξιμο ειδα πως προτινεται 500αρι με 30Α και πανω στο 12v rail (και θελει και 2 καλωδια τροφοδοσιας για την καρτα, λογικα θα εχει αφου ειναι 500αρι).
Η 750ti παιζει ανετα σε 400αρι. Αρκει τα αμπερ να ειναι καλα. Συνηθως γραφουν ξερω γω 600watt γιατι μπορει ο αλλος να παρει το psu της πλακας με τα 20€ με την καμια δεν αποδιδει τοσα και να εχει προβλημα.
Π.χ
12V στα 22Α ακα 266watt οταν το δικο μου το 430watt (corsair) δινει 32Α δηλαδη 384watt.
Για τα σκουπιδια, ουτε 500watt νομιζω δεν βγαζει.
Αλλα ενταξει 290 δεν βαζεις σε 450αρι, δεν παιζει να το αντεξει ασχετα αμα δεν θα καιει το ιδιο ρευμα γιατι θα δινει λιγοτερα απο 450 εκει που πρεπει. Και δνε θες να το εχεις στα ορια
Leave a comment:
-
Ναι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα βάλεις στο σύστημα που λες 450Watt τροφοδοτικό διότι θα κλατάρει.
Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα με το 500άρι τροφοδοτικό που έχω να βάλω την 270Χ για να μην φθάνει στα όριά του.
Maximum load πάντως η 270Χ φθάνει τα 180W σύμφωνα με το manual, οπότε πιστεύεις ότι τη σηκώνει άνετα;
Leave a comment:
-
Σταθερότητα, αυτόματη αναβάθμιση drivers, αυτόματη ενεργοποίηση βέλτιστων ρυθμίσεων στα παιχνίδια, shadow play. Από την εμπειρία μου με τις AMD, ποτέ δεν είχα κάτι τέτοιο. Τώρα αν έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα, τι να πω
.
Leave a comment:
-
@ ryu κατι κανεις ΠΟΛΥ λαθος, αλλα μηχανηματα με 6 πυρηνες στα 4.2ghz 16gb ram και R9 290 καινε λιγοτερο απο 450 watt
@ evans για anal-υσε το
Leave a comment:
-
Παιδιά, μετά το GeForce Experience (το software) δεν επιστρέφω με τίποτα σε AMD.
Leave a comment:
-
Για gaming εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα, τώρα που άρχισα να κάνω και κάτι video capturing Λόγω του διδακτορικού, βλέπω ένα usage της τάξεως του 60%, οπότε σκέφτηκα ότι μία αναβάθμιση στα 16 θα ήταν υπεραρκετή.
Μία ti για αρχή νομίζω ότι είναι υπεραρκετή, τρέχει πολλά παιχνίδια σε maximum settings και σίγουρα όλα σε medium σε ανάλυση 1080p.
Leave a comment:
-
Με μπέρδεψες γιατί νόμιζα ότι το 500αρι που έλεγες ήταν για πλήρες σύστημα. btw δεν είναι και μόνο θέμα μεταφοράς (που όσο μικρός και να είναι, υπολογιστής δύσκολα μπαίνει σε βαλίτσα), έχει να κάνει και με το πόσο θα προλάβω να το χαρώ το σύστημα στο άμεσο μέλλον. Κάποια στιγμή σε 1-2 χρόνια θέλω να δώσω το κάτι παραπάνω για να πάρω κάτι που θα το γουστάρω και θα μου μείνει και καιρό. Να τα σκάσω τώρα και να το έχω να κάθεται δεν λέει, απλά στο ενδιάμεσο θα πρέπει να βρω μία φτηνή λύση ώστε να τη βγάλω κάπως αξιοπρεπώς και η 750 τι μάλλον είναι καλή περίπτωση.
Πάντως 16 giga ram δεν είναι υπερβολή ειδικά στις τιμές που παίζουν τώρα;
Leave a comment:
-
Τον ίδιο επεξεργαστή έχω (overclocked στα 4.81GHz
), αυτό δεν αλλάζει κάτι, μπορείς να χώσεις τον επεξεργαστή μέσα στο πολύ μικρό κουτί που έχω στα υπόψιν μου, μία 750ti ή μία 970, 16GB μνήμη και είσαι κυριλέ.
Στο προτείνω σα λύση, επειδή όπου και να πας (σπουδές εξωτερικό, ή οποιαδήποτε μετακόμιση), θα μπορούσες να το χωρέσεις εύκολα μέσα σε μία βαλίτσα.
#BelieveInSmallFactorPCs
Leave a comment:
-
Δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερο νόημα κάτι τέτοιο για την περίπτωση μου καθώς έχω επεξεργαστή που οκ δεν είναι και του πεταματού (2500k), οπότε με υπολογιστή του 500αρικου (i3;) δεν θα πάρω τρελό boost.
Leave a comment:
-
sub έχω στα σκαριά ένα mid-end PC σε εξαιρετικά μικρό form factor και με τιμή γύρω στο 500άρι, αν ενδιαφέρεσαι, ρώτα ;) .
Leave a comment:
-
Το θέμα μου αυτή τη στιγμή είναι ότι γενικά αυτή τη στιγμή είμαι λιγάκι στον αέρα ως προς σε τι φάση θα βρίσκομαι τα επόμενα 1-2 χρόνια και δεν ξέρω αν θα έχει νόημα να σκάσω ένα σεβαστό ποσό για να αγοράσω κάρτα. Αν μπω όμως στη διαδικασία να δώσω 200+ ευρώ ε τότε μάλλον θα χτυπήσω μία 970 και για λόγους απόδοσης αλλά και μεταπωλητικής αξίας.Originally posted by BigBOSS View Postενδέχεται να πουλήσω την GTX 770 εάν ενδιαφέρεσαι
Η 750 τι θα ήταν μία καλή λύση για αυτό το ενδίαμεσο διάστημα καθώς μιλάμε για ένα ποσό στα 110-120 χοντρικά.
Leave a comment:
Leave a comment: