Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Συμφωνώ, δεν εξεφρασα εξάλλου την αντίθετη αποψη. Ειδικα στην περιπτωση του ps4 εχω γινει σχεδον fanboy, πιστεύω οτι ο,τι εχει επιλέξει να κανει η Sony ειναι κορυφή .
Αμα λειτουργει το PS4 σαν steambox I'm sold. ΟΚ προφανως δεν ανεμενω κατι τετοιο αλλα ποσο απιθανο θα ηταν;
Να εχει steam client εννοείς; Αν ίσχυε αυτο θα ειχε μειωμένα έσοδα η Sony απο καθαρές αγορες των third party τίτλων, απο την αλλη ομως θα ειχε σίγουρα απείρως μεγαλύτερο κοινό. Δεδομένης της αρχιτεκτονικής του, δε θα ηταν καθολου αδυνατο, τουλαχιστον τεχνολογικά. Απο την αλλη, όντως αποκλείεται να ισχύσει ποτε .
Φοβερή ιδεα πάντως, μια κονσόλα με τις αποκλειστικότητες του playstation και τη βιβλιοθήκη της steam θα ηταν νικητής by default.
Edit
Wow τι είπες τωρα, η ιδεα και μονο ειναι τέλεια xD .
Αν εισαι 60 χρονων, ζεις στις σπηλιες η φοβασαι για καποιο λογο την τεχνολογια να το καταλαβω αλλιως για μενα ειναι υπερβολες ολα αυτα..
Όχι απαραίτητα. Μπορεί να αντιτίθεσαι ιδεολογικά στη κατεύθυνση που παίρνει η τεχνολογία, να τη θεωρείς υπερβολική ή/και περιοριστική. Εγώ αρνούμαι να χρησιμοποιήσω κινητό με οθόνη αφής πολύ απλά επειδή θέλω το κινητό μου να είναι στιβαρό και πρακτικό. Κάνει τα 2-3 απλά πράγματα που πρέπει να κάνει ένα κινητό και εμένα μου φτάνει. Οι επιπλέον λειτουργίες είναι πολύ χρήσιμες και εντυποωσιακές αλλά δεν είναι αρκετές για εμένα ώστε να πάρω smartphone και να υποφέρω ένα interface που απλά δε με βολεύει.
Με τις κονσόλες το πράγμα γίνεται ακόμα χειρότερο. Όλοι αυτοί οι όροι που ακούω και βλέπω πως θα ισχύουν μου φαίνονται γελοίοι, και δεν το λέω για να πω κάτι τρανταχτό, όντως το X1 όσο πάει μου φαίνεται μια γελοία ιδέα. Το να φοβάσαι την εξέλιξη και τη τεχνολογία είναι ένα πράγμα, το να ζυγίζεις τα καλά και τα κακά και πότε-πότε να διαφωνείς είναι κάτι πολύ διαφορετικό.
opos ta vlepo ta pragmata mallon tha agoraso tin gtx 780 ke ftani pleon sto pc sxedon vgenoun osa thelo.ektos an vgoun games pou thelo oposdipote ke ine apoklistika sto xbox 1 tote tha to agoraso mallon
Αυτή η ανακοίνωση που εξέδωσε η MS με τα κόψε, ράψε, βάλε, βγάλε δεν την τιμάει καθόλου. Θα μπορούσε να επιμείνει κάλλιστα στην αρχική της δήλωση ότι το Xbox πρέπει να είναι always online με τα συγκεκριμένα features και σε όποιον αρέσει. Τώρα με τις σάλτσες και τις σαλάτες δείχνει ότι σαν εταιρεία δεν έχει εμπιστοσύνη σε αυτό που πρεσβεύει και προσπαθεί να εξομαλύνει κάπως τα πράγματα. Προσωπικά ήμουν αντίθετος με τις αρχικές δηλώσεις και πλέον δεν με ενθουσιάζουν αυτά που δείχνει.
Εγώ θέλω την κονσόλα μου να είναι κονσόλα με τα λίγα αυτά features που έχουμε μέχρι και σήμερα. Βάζοντας περιορισμούς, παραμέτρους, απαγορεύσεις κτλ. περισσότερο με απομακρύνουν παρά με "ψήνουν". Περιμένω φυσικά και την Sony να δω τα δικά της σχέδια αλλά αν και αυτή πάνω κάτω μου τα μασάει θα περιοριστώ στο Xbox 360 που έχω άπειρους τίτλους να παίξω και το πολύ πολύ παίρνω κι ένα PS 3 όταν θα κοστίζει κοψοχρονιά και τελείωσε το πανηγύρι. Για WiiU δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Άντε γιατί μας θέλουν να στήσουμε κώλο και να λέμε κι ευχαριστώ.
Να εχει steam client εννοείς; Αν ίσχυε αυτο θα ειχε μειωμένα έσοδα η Sony απο καθαρές αγορες των third party τίτλων,
Κοιτα προφανως αν συνεβαινε κατι τετοιο σιγουρα θα ειχε και η Sony μεριδιο απο τα κερδη. win-win θα ταν και για τους δυο γιατι το steam υπαρχει ουτως ή αλλως.
Τεσπα ειναι απλα μια τραβηγμενη ιδεα αλλα Sony - Valve ειχαν δειξει διαθεση (και οχι μονο) συνεργασιας στο παρελθον.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Το κλίμα για την κονσόλα και την ms δεν θα μπορούσε να είναι πιο άσχημο.
Μετά την ανακοίνωση ότι το spike δεν θα μεταδώσει Live την conf της sony και άρχισαν σχόλια του στυλ :
"Spike is owned by viacom. Viacom is partners with microsoft….. Its probably a strategic move on MS behalf.”
Ακόμα, ρωτήθηκε ο Harada για το Tekken Revolution και η απάντηση του ήταν :
Ask Microsoft yourself. I already asked them about free to play on the console last year.
Το μόνο θετικό που ακούστηκε είναι ότι, σύμφωνα με τον Geoff Keighley, η conf της MS θα είναι :
“90 minutes of wall to wall games.
"Forza Motorsport 5, Ryse, and Quantum Break, a “historic” Rare IP, and some of those other 11 exclusive games in development at Microsoft Game Studios. Considering past E3s, it’s safe to expect a Call of Duty: Ghosts stage demo, too."
Καλά τραγικά όλα αυτά και λένε πολλά και για τα ίδια τα ειδησεογραφικά που δε θα καλύψουν τις παρουσιάσεις της SONY επειδή χρηματοδοτήθηκαν. ΟΚ δε ζούμε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο, αλλά θα μπορούσε κάποιο από αυτά τα κανάλια να εναντιωθεί σε μία τέτοια κίνηση. Η εικόνα που προβάλλουν προς τα έξω είναι το ίδιο σημαντική όσο και το χρήμα που θα πάρουν από μία εταιρεία.
Εν πάση περιπτώσει, το θέμα είναι τι παιχνίδια θα δείξουν στην MS conf. Θα δούμε τα γνωστά shooters/ blockbusters, ή θα ξεχωρίσει κάτι πιο ιδιαίτερο και πρωτότυπο; Επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξει και το ποσοστό των Kinect παιχνιδιών.
Όσον αφορά το Spike TV, υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση? Έριξα μια ματια στο site αλλά δεν είδα κάτι, ενώ το λινκ του sub zero βγάζει σε άλλο λινκ από το...PS4 hacks. Το όλο κλίμα είναι νοσηρό αλλά Κυριακή κοντή γιορτή θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
Εγώ πιστεύω ότι η Microsoft είναι ο Αντίχρηστος και θα δείξει βίντεο με σατανάδες να σοδομίζουν τη Ζέλντα στην παρουσίαση.
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Καλά το τι είναι πιθανό και τι απίθανο δεν ξέρω, το θέμα είναι τι είναι αλήθεια και τι όχι .
Λίγες ώρες έμειναν για να δούμε τι από αυτά είναι αλήθεια :
Over at gaming forum NeoGAF, one user, who calls himself Crazy Buttocks on a Train, is known to the community as a ‘games industry insider god.’ His statements have never been wrong, as far as I’m aware. And on the eve of E3 press conference day, he’s provided a few new “truthfacts,” as NeoGAF calls them.
Xbox One
-Microsoft is actively buying PlayStation 4 non-mentions. If you don’t explicitly hear a third-party say “our game is exclusive to Xbox One,” confidently assume a PlayStation 4 version is available behind the scenes.
-Stage two of Microsoft’s in-depth DRM messaging will arrive at Gamescom. There are no plans to support rental services. What was said last week was just so they could keep quiet.
-The power of the cloud is phony, and was designed to mask Xbox One’s DRM. -----Microsoft approached third-parties, not the other way around. EA and Ubisoft are Microsoft’s biggest backers, but oddly enough, not Activision.
-The DRM policy is worse than you know.
-Mirror’s Edge 2 will debut at Microsoft’s press conference.
-Prince of Persia will return for Microsoft’s press conference.
-Special secret Phil Spencer game? World of Tanks from WarGaming.net.
-Xbox LIVE pay-wall set in stone for online play.
-Dead Rising 3 and exclusive DLC for another Capcom game.
Μέσα σε όλα αυτά, είπε και κάτι για την sony : "Sony is very tight-lipped about its DRM policies."
20 games at tomorrow’s Microsoft E3 press conference
Plus more on the Spike TV E3 pre-show, says Geoff Keighley.
Comment