Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox One

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Δεν διαφωνω απλα δεν κανει κατι για να κερδισει τις εντυπωσεις απαραιτητα ειδικα στην περιπτωση που σου λεει "περιμενετε να δειτε" και τελικα να μην ειναι κατι θετικο.. Απλα εχεις σκαλωσει χωρις λογο οτι το κανει για PR και μονο και αποκλειεται οντως να συζητανε αλλαγες και για αυτο να μην μπορει να πει περισσοτερα..

    Οντως το κουρασαμε για κατι ασυμαντο, ας περιμενουμε για να δουμε περισσοτερα, εχει ενδιαφερον το πραγμα παντως απο οποια πλευρα και αν εισαι..

    Παρεμπιπτόντως μιας και το ανέφερα, στο Xbox νομίζω είναι υποχρεωτικό να πληρώνεις για να συνδεθείς στο ίντερνετ, διορθώστε με αν κάνω λάθος.
    Κανεις λαθος..

    Comment


    • Οκ,παω πασο,περιμενουμε ε3.

      Εγω πανως δεν πιστευω οτι δεν ισχυουν αυτα που ανακοινωσαν μεχρι τωρα,στελεχη της microsoft εκαναν αυτες τις δηλωσεις,αλλα δεν βαριεσαι,θα δειξει.

      Φαντομ στο χβοχ χρειαζεσαι συνδρομη για να παιξεις στο διαδικτυο ενα παιχνιδι με καποιον αλλο.Μπορεις να μπεις κανονικα ιντερνετ και να κατεβασεις οτι θελεις,απλα δεν εχεις δικαιωμα ξα παιξεις multi αν δεν πληρωσεις συνδρομη στο xbox live.


      Tidy!

      Do not blame me.Blame yourself or God.
      In Matsuno we trust.

      Comment


      • Αχα, αυτό δεν το ήξερα, νόμιζα πως πλήρωνες τα πάντα. Πάλι καλά

        PK World - Τα πάντα για Disney comics!

        Comment


        • Οι δηλωσεις ειναι inaccurate και incomplete για καποιο λογο. Εικασια θα κανω βεβαια, αλλα προφανως και ξεραν τις αρνητικες αντιδρασεις και θελαν να ξεμπερδεψουν ως ενα βαθμο με το κραξιμο που περιμεναν να ερθει. Δε λεω πως στο τελος θα τα φερουν ολα τουμπα, η MS δεν ειναι η εταιρεια που περιμενω να αλλαξει πολιτικη στα ζορια, αλλα μεσα στα οποια αρνητικα παρουσιασαν περιμενω να πουν και καποια θετικα στο ολο θεμα (π.χ. ενα λειτουργικο τροπο για να λειτουργει το resale των παιχνιδιων) ετσι ωστε να σταματησει αυτο το αρνητικο κλιμα και να γινει εστω ουδετερο για αρχη.

          Οσο για την ανοδο των πωλησεων του Wii δεν πιστευω πως υπαρχει ουσιαστικη σχεση με τις κινησεις της ms (και αν υπηρξε ειναι κατι που ηδη ξεφουσκωσε). Αλλωστε οπως ηδη ειπαν καποιοι.... : http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=564733

          Comment


          • Και εγω δεν πιστευω οτι εχει ουσιαστικη σχεση η παρουσιαση με τις πωλησεις του wii u για πολλους και διαφορους λογους που βαριεμαι να γραψω..

            Μπορει να ηταν και test the waters καποιες δηλωσεις αλλα ναι να κανει πισω η MS δεν νομιζω και εγω να πω την αληθεια, αν θελει να περασει ενα μοντελο εχει και τα resources kαι την υπομονη για να το κανει..

            Comment


            • Πολλοί λένε πως μπορεί το σύστημα των μεταχειρισμένων παιχνιδιών να μη λειτουργεί τόσο άσχημα όσο φαίνεται, γι' αυτό και οι δηλώσεις του Nelson, αλλά δε βλέπω να ισχύει κάτι τέτοιο. Γιατί να μη ξεκαθαρίσουν απο τώρα το τι συμβαίνει; Ίσως να αφουγκράζονται τις αντιδράσεις και να κινηθούν ανάλογα στο σύντομο μέλλον, πετώντας ένα κοκκαλάκι του στυλ "μπορείτε να παίξετε ένα δικό σας παιχνίδι στη κονσόλα του φίλου σας αλλά θα χρειαστεί να μετακινηθεί απο το ένα account στο άλλο".
              Όπως και να'χει, η όλη πολιτική για το δέσιμο των τίτλων με ένα λογαριασμό είναι εγκληματική, δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης και το μόνο που κάνει είναι να στερεί ελευθερίες απο το αγοραστικό κοινό. Και όλα αυτά δε βασίζονται σε αερολογίες, είναι ό,τι είδαμε απο conference και συνεντεύξεις επισήμων:



              GamesBeat: There’s been a lot of chatter on particular controversial subjects leading up to this. People want to know about used games, about backward compatibility, and about the constant connection. What are some of the facts on those? Can you play used games on the Xbox One? Do you have to pay a fee?

              Harrison: Just like today, if you have a game disc that you buy from the store, you can play that game. The game is now installed to the hard drive. Any user who is associated with that Xbox One can play that game. I can give that game disc to my son and he can go and take it to another machine inside the house and play it on that machine. Just like today, only one of us can play it at any one time.

              The difference, though — the benefit of Xbox One is that that data can roam with me. I can go to my friend’s house. I can log in as myself into his machine. I can then play that game on his machine, and while I’m logged in, he can play it as well.
              (δε μπορώ να αντισταθώ στο σχολιασμό, σου βάζει εξ' αρχής έναν περιορισμό και μετά πλασάρει ως "ευελιξία" και ως "πλεονέκτημα" οτι οτι μπορώ να παίξω το παιχνίδι στο φίλο μου ΕΑΝ συνδεθώ απο το λογαριασμό μου.. είναι αστείο)

              GamesBeat: Do you bring your disc with you, or could you use his disc?

              Harrison: Doesn’t matter, yeah. If I bring my disc with me and I leave the bits on his hard drive, but he wants to play the game, he can buy the game — just like today. But in this instance, the bits were already on his hard drive, so it’s an instant switch-out. We will have a solution — and we’re not talking about the details today but just to take the angst out of this — that allows a user to trade that game back in and to give up the right to play that game.

              Comment


              • Originally posted by Raf View Post
                Πάνε οι καιροί που υπήρχε μόνο ένας διακόπτης On/Off, ένα χειριστήριο και γαμάτα παιχνίδια.
                QFT

                Comment


                • Χαχα, βλέπω παντού στο νετ "Microsoft is debating the issue internally" και "Executives are reportedly discussing the confusion surrounding......" . Από ότι φαίνεται αρχίζουν να αναθεωρούν πράγματα ή απλά δοκίμαζαν το κοινό, ότι και ναναι, εγώ αυτό που κρατάω είναι Βitching FTW.

                  Comment


                  • Raf δεν ειναι το εγκληματικο για ενα μικρο developer ας πουμε να παρεις εσυ 1 παιχνιδι να το δωσεις σε 10 ατομα να το παιξουν και παει λεγοντας?? Δεν αγοραζεις το περιεχομενο και το δισκακι αγοραζεις το δικαιωμα να παιξεις το παιχνιδι, και στα βιβλια ετσι ειναι ασχετα που εχει επικρατησει το συστημα δανειζω/πουλαω μεταχειρισμενα. Σκεψου επισης με το complete install γυρναγες εσυ με το δισκακι και το εβαζες σε 100 ατομα, θα μου πεις δεν με νοιαζει και οκ αλλα δεν εχεις μεγαλη διαφορα απο τον πειρατη σε αυτη την περιπτωση..

                    Εγω αν ημουν ms τι θα εκανα, σωστο το tied to account για να μη χαθει η μπαλα αλλα θα μπορουσαν να φτιαξουν ενα πολυ καλο trading system που εσυ να αποφασιζεις τις τιμες που θες να το δωσεις με ενα ελαχιστο οριο πχ οχι κατω απο 10e δεν μπορεις. Επισης xbox στο ιδιο σπιτι/δικτυο με καποιο τροπο να μπορουν να παιζουν κανονικα αλλα φοβαμαι οτι ευκολα θα γινει exploit αυτο απο τους crackers..

                    Οι τιμες των παιχνιδιων επειδη στην ουσια ειναι digital distribution θα πρεπει να κοντραρουν αυτες του steam στο release και μετα απο λιγο καιρο να πεφτουν αρκετα ωστε να χτυπανε τα μεταχειρισμενα ετσι και αλλιως.

                    Δυσκολα ολα αυτα δε λεω αλλα βλεπω οτι μπορει με καποιο τροπο να λειτουργησει το συστημα και ισως ειναι και πιο δικαιο για τους developers με μικρο κοστος απο εμας..

                    Comment


                    • Εγω θα ημουν οκ με τα μεταχειρισμενα αν επεφταν ενα 30% οι τιμες στα games.

                      Originally posted by i Have no Equal View Post
                      Raf δεν ειναι το εγκληματικο για ενα μικρο developer ας πουμε να παρεις εσυ 1 παιχνιδι να το δωσεις σε 10 ατομα να το παιξουν και παει λεγοντας??
                      Ενταξει οι μικροι developers δεν δινουν retail

                      Comment


                      • Originally posted by i Have no Equal View Post
                        Οι τιμες των παιχνιδιων επειδη στην ουσια ειναι digital distribution θα πρεπει να κοντραρουν αυτες του steam στο release και μετα απο λιγο καιρο να πεφτουν αρκετα ωστε να χτυπανε τα μεταχειρισμενα ετσι και αλλιως.
                        Αν είχε αφήσει η MS έστω μια πιθανότητα, ώστε να πλανάτε στον αέρα, ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, το κλίμα θα ήταν το ακριβώς αντίθετο τώρα.

                        Αν ξέρω γω, βγει στην E3 και πει ότι θα υπάρχει ένα αντίστοιχο μοντέλο με steam (με την ίδια τιμολογιακή πολιτική κτλ), όσοι την βρίζουν τώρα, θα την προσκυνάνε μετά. Αλλά αυτό απέχει έτη φωτός αυτήν την στιγμή που μιλάμε. Για αυτό υπάρχουν και αυτές οι αντιδράσεις. Δεν γίνεται να σταματήσει αυτό το κλίμα απλά με το να πουν περιμένετε και θα δείτε. Οταν πουν (αν πουν), εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε. Ως τότε θα τους στολίζει το νετ κάθε μέρα.

                        Comment


                        • Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                          Αν ξέρω γω, βγει στην E3 και πει ότι θα υπάρχει ένα αντίστοιχο μοντέλο με steam (με την ίδια τιμολογιακή πολιτική κτλ),
                          καλά αυτό δεν γινεται απο την μια μέρα στην άλλη, πχ το origin υπάρχει εδώ 1,5 χρονο και ακόμη προσπαθεί.
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

                          Comment


                          • Καλα τα new releases στο steam επισημα απο 39.99 εως 49.99 ειναι αναλογα και το game, μην βλεπετε που παιρνουμε μονο τα keys απο 3rd parties και βγαινει κανα 20-25.. Φυσικα κατι τετοιο δεν γινεται αμεσως, μπορει να μη γινει και ποτε αλλα κουβεντα να γινεται για το πως θα μπορουσε να γυρισει την κατασταση υπερ της η ms..

                            Comment


                            • Originally posted by i Have no Equal
                              Καλα τα new releases στο steam επισημα απο 39.99 εως 49.99 ειναι αναλογα και το game, .
                              οχι όλα, υπάρχουνε και νεες κυκλοφορίες με 11 14,99 και 20 ευρώ. Αυτά συνήθως δεν υπάρχουνε σε retail.
                              Star Citizen videos Star Citizen gallery

                              Comment


                              • Ε συνηθως κατι xbla στυλ ειναι αυτα.. Μιλαω για AAA releases.

                                Comment

                                Working...
                                X