πχ κατι torchlight II, counter strike GO, chivalry medieval warfare, τώρα το van helsing ή το call of juarez gunslinger ειναι κατω απο 20 ευρώ. Επισης πολλά games 2-3 ετιας έχουνε τιμή 10 ευρώ. Ασε που βγάζεις και λεφτά στο steam και παιρνεις απο αυτά τα λιγα ευρώ κανα game στα sales.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox One
Collapse
X
-
-
Raf δεν ειναι το εγκληματικο για ενα μικρο developer ας πουμε να παρεις εσυ 1 παιχνιδι να το δωσεις σε 10 ατομα να το παιξουν και παει λεγοντας?? Δεν αγοραζεις το περιεχομενο και το δισκακι αγοραζεις το δικαιωμα να παιξεις το παιχνιδι, και στα βιβλια ετσι ειναι ασχετα που εχει επικρατησει το συστημα δανειζω/πουλαω μεταχειρισμενα.
Τα θεωρητικά περί δικαιώματος να παίξεις το παιχνίδι δε τα θυμάμαι απο παλιότερα. Θυμάμαι ένα απλό σύστημα μιας κονσόλας, μιας κασέτας/CD/ο,τιδήποτε που έπαιζε σε αυτή τη κονσόλα και σε κάθε κονσόλα ίδια, και ήμασταν όλοι χαρούμενοι. Ποιο το κακό με αυτό και γιατί να το αλλάξεις;
Δυσκολα ολα αυτα δε λεω αλλα βλεπω οτι μπορει με καποιο τροπο να λειτουργησει το συστημα και ισως ειναι και πιο δικαιο για τους developers με μικρο κοστος απο εμας..
Στ' αλήθεια πιστεύεις πως αυτά γίνονται για τους developers και πως μακροπρόθεσμα θα ευνοήσουν τους developers; Απο μια εταιρία που κρατάει αμυντική στάση απέναντι στους ανεξάρτητους την ίδια στιγμή που οι δύο αντίπαλες τους αγκαλιάζουν; Είναι τόσο έκδηλα εταιρικό το κλειστό μοντέλο που προτείνει η MS που αρχίζω να πιστεύω πως όντως το κοινό δεν είναι αρκετά ηλίθιο γι' αυτό (Evans βρίσε με).
Σκεψου επισης με το complete install γυρναγες εσυ με το δισκακι και το εβαζες σε 100 ατομα, θα μου πεις δεν με νοιαζει και οκ αλλα δεν εχεις μεγαλη διαφορα απο τον πειρατη σε αυτη την περιπτωση..
Ποιος ακριβώς έκανε complete install με νόμιμα μέσα; Η εγκατάσταση που απαιτούσε δίσκο στο 360 μια χαρά δίκαιη και λογική ήταν. Τώρα που έχουμε τη συζήτηση, ΕΑΝ σπάσει το One θα χαρώ πολύ, τότε μπορεί να το αγοράσω και δε θα δώσω δραχμή για αυθεντικά παιχνίδια.
Comment
-
Εγώ πάντως έχω την αίσθηση- μην πω βεβαιότητα- πως όλα αυτά γίνονται για developers/ publishers όπως οι ΕΑ, Activision Blizzard μπας και πιάσουν καμμιά αποκλειστικότητα γιατί είναι ένα σύστημα που τους ευνοεί και το έχουν κυνηγήσει και οι ίδιοι( EA με online passes που εντελώς συμπτωματικά τώρα τα ανακάλεσε, το όλο θέμα με το always online του Diablo III ktl ktl) Μην τρελαθούμε για τους publishers και δη τους καρχαρίες γίνονται όλα, όχι γιατί λυπήθηκαν την Team Meat ξέρω γω και αποφάσισαν να αποδόσουν το τι τους αναλογεί. Τέλος πάντων, προς το παρόν μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε, μόλις είμαστε κοντά στην κυκλοφορία θα ξέρουμε τι θα ισχύσει- εκτός κι αν κάποιος βγει και πει επίσημα τι συμβαίνει.
Comment
-
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Είχα δει μόνο την παρουσίαση,τα υπόλοιπα τα έμαθα σήμερα,διαβάζοντας το τόπικ.
Αίσχος,αίσχος,αίσχος.
Δε φτάνει που το μηχάνημα είναι για πέταμα,χάρη σε αυτό ανέβηκαν οι πωλήσεις του WiiU,και άντε τώρα να ρίξει την τιμή η Ν.
Αίσχος,θα το πάρω κάποια στιγμή σε πολύ χαμηλή τιμή για τις αποκλειστηκότητες και ελπίζω μέχρι τότε να έχουν αναιρέσει πολλούς από τους περιορισμούς του.
Η εμφάνιση πάντως είναι μια χαρά για multimedia box,όχι για κονσόλα.
Αυτά τα ολίγα,συνεχίστε.Carpe diem
Comment
-
Για το συγκεκριμένο έχουν βγει και άλλα άρθρα και όλα στέκονται στο ίδιο σημείο. Πως δηλαδή προκειμένου να ανοίγει η κονσόλα όταν λες "Xbox On", το Kinect πρέπει να είναι συνεχώς ενεργοποιημένο, επομένως να παρακολουθεί συνεχώς το τι γίνεται στον χώρο, ακόμα και όταν είναι κλειστή η κονσόλα. Έχει μια λογική, εκτός και αν κάνουν τέτοια πατέντα και το Kinect ενεργοποιείται αυτόματα με το που αναγνωρίζει την φωνητική εντολή σου.
Από τις εικόνες του είδους, η πιο πετυχημένη κατ' εμέ είναι το Kinect με το μάτι του HAL 9000 από την Οδύσσεια του διαστήματος
Comment
-
Το ότι θα είναι ανοιχτό όλη την ώρα δε σημαίνει ότι θα σε παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή. Μπορεί το module για την αναγνώριση ήχου να είναι σε κατάσταση αναμονής και μόνο αυτό. Στην περίπτωση που η κάμερα συλλέγει δεδομένα χωρίς να το θέλει ο χρήστης, θα πέσουν χοντρές μηνύσεις, το αποκλείω να κάνει κάτι τόσο χοντρό η MS.
Comment
-
Στόχος της Microsoft όμως είναι το ΧΒΟΧ να μένει ανοιχτό 24/7. Δεν είναι μόνο το gaming πλέον αλλά TV, TV, TV, πλοήγηση στο Internet και γενικά ό,τι κάνει κάποιος σε ένα multimedia μηχάνημα.
Για όσους δεν το είδαν, συνιστώ να διαβάσετε το link του Roronoa. Το ξαναβάζω εδώ, μαζί με ένα πολύ πιο αναλυτικό.
Hackers and bloggers are saying the changes, which push some of the video calling process onto Skype's own computers instead of onto random machines on the Internet, could help the app spy on users' calls, presumably at the request of a court or government.
"Reportedly, Microsoft is re-engineering these supernodes to make it easier for law enforcement to monitor calls by allowing the supernodes to not only make the introduction but to actually route the voice data of the calls as well," Tim Verry, from the website ExtremeTech, wrote last week. (Supernodes are third-party computers that act as a sort of directory service for routing calls.)
"In this way, the actual voice data would pass through the monitored servers and the call is no longer secure. It is essentially a man-in-the-middle attack, and it is made all the easier because Microsoft -- who owns Skype and knows the keys used for the service's encryption -- is helping."Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
Comment