Announcement

Collapse
No announcement yet.

Screenshots από games και επιδόσεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    με medium settings στα 120χ1024 παίζει μόνο σοβαρά
    Ουάου! Μιλάμε για φοβερά χαμηλή ανάλυση. Αν κατάλαβα καλά παίζει μόνο μια κάθετη λωρίδα στη μέση της οθόνης;

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Κατέβασα απο το steam το ντέμο του Napoleon Total War με όλα τέρμα σε 1280x1024 με 8x AA και 16x AF είχα 30-60 fps. Δεν ήταν βέβαια και καμιά τεράστια μάχη αλλά ούτε και εκεί πιστεύω να έχω πρόβλημα από τη στιγμή που το total war είναι playable και με 20 fps. Γενικά φοβερά γραφικά. Το game διαφημίζει και τους core i7.

Tέλος περιττό να πω πως ως φίλος της σειρας total war καβλωσα, "my enemies are many, my equals are none" μα πόσο επικόΓια τέτοια pc game πήρα νέο pc.

[YOUTUBEHD]zUDCg9bHzVg[/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Πωωωω, έφαγα μεγάλη ήττα στο Call of Duty: Black Ops, με medium settings στα 120χ1024 παίζει μόνο σοβαρά. GTS 450 σαβούρα να πούμε...

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Eντάξει βέβαια λογικό είναι μία κάρτα που είναι 100+ ευρώ ακριβότερη να δίνει σημαντική δύναμη στο Pc. Εvans τον i5 μου τον είχε προτείνει ο corpo, αν και νομίζω πως όταν το είχα αγοράσει δεν είχε βγει ακόμα ο i3. Όχι οτι καίγομαι και ιδιαίτερα για gaming ώστε να θέλω extreme απόδοσεις. Έτσι και αλλιώς με 40-50 frames στο MW2 με όλα στο high νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Ναι είναι μεγάλη η διαφορά μεταξύ 5750 και 5850. Oι HD 5850 και HD 5870 είναι οι high κάρτες της Ati στην σειρά 58xx. Kαλά η HD 5970 είναι ultra high αλλά έχει απλησιάστη τιμή. H 5850 είναι ουσιαστικά μια 5870 με χαμηλότερους χρονισμούς και 160 λιγότερα stream processing units και 8 λιγότερα texture units τα οποία υπάρχουν αλλά είναι κλειδωμένα (1440 αντί για 1600 και 72 αντί 80 της 5870). Η 5750 έχει 720 stream prcessing units και 32 texture units.

Eγώ έχω την HD 5850 toxic που είναι υπεργχρονισμένη απο την Sapphire και έχει και διαφορετική εμφάνιση σε σχέση με τις κανονικές 5850 και είναι λίγο μεγαλύτερη σε μέγεθος έχοντας και μεγαλύτερο ανεμιστηράκι.

To metro 2033 που αναφέρεις έτσι και αλλιώς δεν αποδίδει τα αναμένομενα σε κάρτες της Ati (και όχι φυσικά τυχαία) και είναι γενικά αδικαιολόγητα βαρύ παιχνίδι.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Sub και να ενεργοποιήσεις το DX 11 τα frames θα πέσουν τόσο που θα γίνεται σχεδόν unplayable. Η διαφορά μεταξύ 5750 και 5850 από όσο γνωρίζω είναι μεγάλη, πόσο μάλιστα από 5850 overclocked που έχω εγώ (φτάνει και ίσως ξεπερνάει σε δύναμη την 5870). Το παιχνίδι βέβαια το τρέχεις μία χαρά, αν μάλιστα είσαι έτσι σταθερός έως το τέλος (όπου εκεί σε 2-3 σημεία θα πέσει σίγουρα) σημαίνει ότι το σύστημά σου είναι μία χαρά. Δεν ξέρω φυσικά και όταν το αγόρασες τι σκοπό είχες, για gaming πάντως θα άξιζε περισσότερο να πάρεις i3 και τη διαφορά να τη δώσεις σε καλύτερη κάρτα.

Ενημερωτικά και μόνο, χωρίς DX11 έπιανα ακόμα καλύτερα frames, δεδομένου όμως ότι το game παίζει στα 30 frames προτίμησα να το έχω ενεργοποιημένο. Πάντως σε κάποιους χώρους έπιανα και 70 .

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Είναι μεγάλη η διαφορά 5850 και 5750.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Λοιπόν έχουμε και λέμε...
    Επεξεργαστής i5 750 2,67GHz
    Gpu 5750 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Asus-5750-Formula-1GB-%28PCI-Express%29-90-C1CNU0-L0UAY00Z.htm
    4Gb DDR3 1333Mhz
    Windows 7 Professional 64

Το σύστημα το έχω καιρό αλλά τώρα μου ήρθε η κάψα μετρήσω τις δυνάμεις του. Έβαλα το metro 2033 και είμαι μάλλον προβληματισμένος με το αποτέλεσμα.

Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι δεν με αφήνει να επιλέξω το 11... To μυστήριο είναι ότι αρχικά με άφηνε (μετά ακολούθησαν μερικά uninstall γιατί έτρωγε κολλήματα). Προσπαθώ να το κάνω install (το 11, οχι το παιχνίδι) από το φάκελο που υπάρχει μέσα στο φάκελο του παιχνιδιού αλλά μου λέει ότι η έκδοση είναι ήδη εγκατεστημένη. Καμία ιδέα;
    Επίσης στην φωτογραφία (με το fraps δεν μου βγάζει τα frames μαζί, εσείς ποιο χρησιμοποιείτε;) με αυτές τις ρυθμίσεις το fps ήταν στο 27 και γενικά παίζει από 25-35, το οποίο μου φένεται λίγο σε σχέση με αριθμούς που γράφτηκαν παραπάνω. Είναι όντως λίγο ή είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μεταξύ 5750 και 5850;

*Κάπου ανάμεσα στην όλη προσπάθεια να το κάνω να δουλέψει έβαλα και τους τελευταίους drivers από το site της asus.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Καλά δοκίμασε το και μετά έλα να μου πεις αν θα σου αρέσει ή όχι .

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Καλά ρε αφού σου αρέσουν τόσο τα RPGs γιατί δε δοκίμασες τόσο καιρό το Demon's Souls;
    Moυ αρέσουν τα rpg (δυτικά κυρίως) όχι τα σαδομαζοχιστικά rpgs.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Καλά ρε αφού σου αρέσουν τόσο τα RPGs γιατί δε δοκίμασες τόσο καιρό το Demon's Souls;

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Τώρα το υποστηρίζεις αυτό ε;
    Όχι ανέκαθεν. Όταν πήρα pc το 2005 (που αναλογικά για την εποχή του δεν ήταν τόσο gaming και γαμάτο όσο αυτό που έχω τώρα) δεν έπαιζα σχεδόν καθόλου με κονσόλες μέχρι να πάρω ps3. Σε κάποια φάση που πάλιωσε το πρώτο pc και δεν έπαιζε τα σύγχρονα games έπαιζα ξανά με κονσόλες. Τώρα παιζω πάλι pc που σημαίνει παιζω τσάμπα και με την καλύτερη δυνατή ποιότητα όσα game γουστάρω, και πιο συγκεκριμένα θέλω να τερματήσω ένα κάρο δυτικά rpgs. Tώρα παιζω Fallout 3, μετά θέλω να ξεκινήσω Dragon Age: Origins, The Witcher, Fallout: New Vegas, Mass Effect, Mass Effect 2, Empire Total War και άλλα games όπως Crysis, Crysis 2, Deus Ex 3: Human Revoltution, Cod: Black Ops, Shogun 2: Total War ENNOEITAI Guild Wars 2......γενικά υπάρχει πάρα πολύ πράμα για να παιξω και με ελάχιστο οικονομικό κόστος σε σχέση με τις κονσόλες. Βέβαια και στο PS3 θα πάρω σίγουρα Killzone 3, Infamous 2 και επίσης με ψήνει πολύ και το νέο Castlevania.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Οι κονσόλες είναι άλλη ιστορία. Και η έκδοση του Crysis 2 σε κονσόλα ίσως να είναι λίγη μπροστά στην pc έκδοση.
    Τώρα το υποστηρίζεις αυτό ε;

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Το Dragon Age είναι γνωστό για το μέτριο οπτικό του αποτέλεσμα και ειδικά στο ΧΒΟΧ φαίνεται πραγματικά άσχημο.
    Στο pc δεν έχει καθόλου μέτριο οπτικό αποτέλεσμα και δεν είναι άσχημο. Οι κονσόλες είναι άλλη ιστορία. Και η έκδοση του Crysis 2 σε κονσόλα ίσως να είναι λίγη μπροστά στην pc έκδοση.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Titus στείλτα σε μένα, υπολογίζω σε 5 μέρες να το ξεκινήσω .

Leave a comment:

Working...
X