Announcement
Collapse
No announcement yet.
Screenshots από games και επιδόσεις
Collapse
X
-
Crysis με CCC (level 5) και high res foliage. Επίσης έβαλα 2x AA και V-SYNC (οκ το είχα και πριν αυτό). Τα ίδια και καλύτερα frames
.
Βάζω μόνο link γιατί η εικόνα είναι 3MB. Κοιτάξτε frames
.
Leave a comment:
-
Θα βάλω κι εγώ κάποια στιγμή (άμεσα σχετικά γιατί θα το ανοίξω για ξεσκόνισμα), αν και το δικό μου κουτί είναι πολύ μικρό (lian li μικρό, mid tower δεν ξέρω πώς ακριβώς πάνε τα μεγέθη).
edit:
Για να καταλάβετε τι κουτί έχω, πάρτε το γενικότερο set up και μετά θα σας δώσω και το εσωτερικό του υπολογιστή
.
Leave a comment:
-
Nαι ξέρω πως μερικές φορές γίνονται τέτοιες μαλακίες όπως με το πρώτο Bioshock, αλλά όπως είπα και πάνω ότι δωρεάν ευπρόσδεκτο πόσο μάλλον όταν μπορείς να το παίξεις όσο καλύτερα γίνεται.
Το pc εγώ το έφτιαξα, παρήγγειλα τα επι μέρους τμήματα από τρια ή τέσσερα καταστήματα, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς. Πάντως έψαχνα μέσω skroutz.gr.
Μερικές εικόνες από το pc...ελπίζω να βάλει και ο evans ή όποιος άλλος θέλει..
όταν το έφτιαχνα

η πετσέτα είναι απο το στρατό

και σε λειτουργία
Leave a comment:
-
Μερικες φορες ειναι καλυτερα να παιζεις το ταδε παιχνιδι σε κονσολα ακομα και αν εχεις σοβαρο pc, ειδικα οταν το πορτ απο κονσολα σε pc εχει γινει τοσο ΑΘΛΙΑ και προχειρα, για παραδειγμα το πρωτο bioshock ειχε πολυ στενο field of view ( κοντα στις 60 μοιρες ενω το standard ειναι 90 - 100 και 110 για 16:10 και 16:9 αντιστοιχα ) δεν ειχε να διαλεξεις αναλυση 16:10 απτα options και το mouse ειχε χαλια αποκριση by default αντι για κανονικο 1:1, το ιδιο τραγικο προβλημα εχουν και αλλα παιχνδια στην unreal engine, με λιγο πειραγμα εδω και εκει διορθωνεται αλλα κανονικα θα επρεπε να ειναι ετσι out of the box αντι να λιωνουμε στο google fu.
Τα ιδια καραγκιοζιλικια παρατηρω καλη ωρα και στο single player κομματι του medal of honor, τα assasin's creed και γενικα οτιδηποτε εχει την σταμπα games for windows live εχει αυτοματα και φυσικη υποστηριξη για 360 controller, τωρα πως τα καταφερανε οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ και αφαιρεσανε αυτο το feature απτο 2ο bioshock ενας θεος ξερει.
Btw τα παραπανω προβληματα ( fov 65 / mouse acceleration - smoothing by default ) για πολλους ειναι "αορατα" οποτε ισως τζαμπα καθομαι και τα γραφω, επισης με λιγο ψαξιμο σε κανενα forum και αλχημειες στα .ini συνηθως την βρισκεις την ακρη, το θεμα οτι τα τελευταια χρονια που εχουμε πηξει στα προχειρα console port και η λιστα μεγαλωνει επικυνδυνα, FEAR2 borderlands modern warfare 2 star wars force unleashed και δεν συμαζευεται.
A και την επομενη φορα που δεν εισαι σιγουρος τι εχεις κατεβασε gpu-z ή πολυ απλα συναρμολογησε τον υπολογιστη ο ιδιος :p
Leave a comment:
-
Είχα μπερδευτεί, 5850 έχω.
Δεν είναι oc.
Δεν ξέρω τι εννοείς, αλλά έτσι και αλλιώς ότι δωρεάν ευπρόσδεκτο. Πέρα από αυτό μου άρεσε το πρώτο και εφόσον έχω pc που παίζει το δεύτερο μέρος για πλάκα δεν υπάρχει κανένας λόγος να το παίξω σε κονσόλα. Μιας και είπες για χειριστήριο, τα Assassin Creeds για pc δέχονται χειριστήριο 360;Originally posted by crpl_shepherd View PostBioshock 2, pffff καθεσαι και ασχολεισαι με κακοφτιαγμενα console ports ελεος, ουτε καν 360 controller support δεν εχει το εκτρωμα.
Eπίσης εδώ 2 videos, αρκεί να έχετε facebook
Crysis frame rate
http://www.facebook.com/manos.kapetanikolas?v=app_2392950137#!/video/video.php?v=450033921235
video με τον θόρυβο που κάνει το pc που μόλις απέκτησα
http://www.facebook.com/manos.kapetanikolas?v=app_2392950137#!/video/video.php?v=450003121235
Leave a comment:
-
Bioshock 2, pffff καθεσαι και ασχολεισαι με κακοφτιαγμενα console ports ελεος, ουτε καν 360 controller support δεν εχει το εκτρωμα.
Ψαξε για κανενα graphic mod της προκοπης για fallout, ειμαι σιγουρος ολο και κατι θα βρεις,εγω που δεν εχω παιξει καν βρηκα στην τυχη 5 πολυ ενδιαφεροντα gameplay mods ( http://www.fileplanet.com/fileblog/a...try_3965.shtml ) ευκαιρια να βαλεις και το fake factory στα half-life btw -> http://www.cinematicmod.com/cm_10.php
Evans βαλε και εσυ το καταραμενο cuban mod για το crysis επιτελους, στοιχημα κατω απο 40fps δεν θα δεις πουθενα -> http://www.thelab.gr/1062793179-post6.html αμα δεν σου κανουν τα γραφικα μπορεις να δοκιμασεις και το mod στην 2ο ποστ αλλα μην μου κλαιγεσαι μετα οτι σερνεται :p
Crossfire 5870 με νεοτερη / παλιοτερη καρτα φυσικα και δεν γινεται, ουτε θα επρεπε να το σκεφτεσαι ενω εισαι με 19αρι μονιτορ, οσο για τον επεξεργαστη που λεει ο εβανς το ειχα αναλυσει παμπολλες φορες πριν 3 χρονια οταν επαιρνε ο CGS υπολογιστη ποσο σημαντικο ειναι να εχεις εναν αξιολογο στο μηχανημα διαφορετικα δημιουργειται bottleneck στην καρτα, χαρακτηριστικο παραδειγμα τοτε ητανε η source που δεν ειχε ακομα multi threading support και ειχανε φτασει στο σημειο πολλα παιχνιδια / mods που τρεχανε σε αυτη να κολλανε στα 20fps ακομα και οταν τρεχανε σε AMD X2 6000+
Εννοειται πως μιλαγα για παιχνιδια οταν ελεγα στον big boss απτο chatbox πως το hyperthreading τα 6gb ram και το triple channel ΔΕΝ προκειται να τον ωφελησουν καθολου και πως καλυτερα θα ητανε με εναν i5 μπορωντας ετσι με το ιδιο budget να παρει και εναν SSD.
Αυτο το "long live the pc" θα μεινει στην ιστορια, πριν 2-3 χρονια στο gamepro αλλα μας ελεγες
Btw παρε ενα καταραμενο monitor επιτελους, 5870 και να παιζεις στα 1280*1024 ειναι αμαρτια απτον θεο.
Leave a comment:
-
Long Live The PC!!
εδώ βάζω συγκριτική εικόνα του Fallout 3 με όλα τέρμα και με όλα κατεβασμένα, είναι η ίδια ώρα μέσα στο game σε διαφορετική περιοχή, δεν έχει όμως και τόση σημασία...

Ελπίζω αργότερα να βάλω εικόνες από Bioshock 2.
Leave a comment:
-
Για αυτά ο CRPL
. Εγώ σε κανά χρόνο προβλέπω να πουλήσω αυτήν που έχω και να την αντικαταστήσω με καμμία καινούρια (και γενικά αυτό θα κάνω για αναβαθμίσεις).
Leave a comment:
-
Ναι είναι κατι παραπάνω απο σίγουρο πως θα πάρω νέα κάρτα σε περισσότερο από ένα χρόνο απο τώρα. Εξαρτάται βέβαια και πως θα παίζει τα μελλοντικά games. Nα δούμε και το Crysis 2
. Eδώ θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται δύο κάρτες ας πούμε της Ati, διαφορετικής σειράς να λειτουργούν μαζί σε crossfire πχ μια 5850 με μία 4870 (όχι οτι θα πάρω αυτή βέβαια).
Leave a comment:
-
Εννοείς 2η κάρτα :O ; Wow εσύ το πας σοβαρά
. Εγώ αυτή τη στιγμή με τίποτα δε θα έδινα άλλα 210-280€ (210€ την πήρα εγώ την 5850). Μία είναι υπέρ-αρκετή κατά τη γνώμη μου, ok από εκεί και πέρα κάνω συμβιβασμούς σε ότι δεν τρέχει full
.
Leave a comment:
-
Nαι ρε δεν το είδα σαν κατηγορία
. Για το SSD ναι είναι πιθανόν και εδώ που το λέμε αρκετά πιο πιθανό από προσθήκη περισσότερης Ram (τώρα έχω 6 GB 1333 Mhz σε triple channel, η μητρική μου που είναι η αυτή http://www.gigabyte.ru/images/produc...8-ud3r_big.jpg δέχεται έως 16 GB RAM ώς και 2100 Mhz, είναι συμβατή και με SLi και Crossfire και πολύ καλή για OC) απλώς η νέα κάρτα είναι το πιο σίγουρο απ' όλα.
Leave a comment:
-
Evas εσύ γούσταρες και πήρες και δεύτερη κάρτα για τα phys-x, εμένα δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, ο καθένας κάνει επιλογές λοιπόν. Επίσης στο pc δεν παίζω μόνο games
.
Bρε ναι δε σε κατηγορώ, καλά έκανες, απλά εξέφρασα τις δικιές μου σκέψεις όταν αγόραζα το μηχάνημα. Αν είχα 200-300€ παραπάνω εννοείται ότι θα έπαιρνα i5 ξέρω 'γω και καλύτερη mobo, κακά τα ψέματα όμως με 700€ τρέχω ό,τι υπάρχει αυτή τη στιγμή στο full, έχω αθόρυβο μηχάνημα και overclocked τα πάντα
.
Πάντως ram μη βάλεις, δεν έχεις λόγο. Αν θέλεις αναβάθμιση στο άμεσο μέλλον, πάρε κι εσύ έναν SSD, εγώ το έχω βάλει στο πρόγραμμα μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Leave a comment:

Leave a comment: