Διάλεξες το χειρότερο δυνατό παιχνίδι για να βάλεις εδώ. Το Dragon Age είναι γνωστό για το μέτριο οπτικό του αποτέλεσμα και ειδικά στο ΧΒΟΧ φαίνεται πραγματικά άσχημο. Το είχα πρωτοδεί στο σπίτι του Αlucard και είχαμε απογοητευτεί.
Α ναι, Απ'ό,τι βλέπω το παίζεις σε PC. Αν σε ενδιαφέρει, στείλε μου ΠΜ να σου δώσω Links για ένα mod που σου βάζει 4 quickbars, 2 - 3 βελτιωτικά για bugs και ένα mod που σου βάζει stash στο camp σου. Θα σου λύσουν τα χέρια.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Screenshots από games και επιδόσεις
Collapse
X
-
Dragon Age: Origins 1280x1024 (very high, 8x anti-aliasing).

Leave a comment:
-
i thermokrasia epireazei thn apodosi.
esy mia xara eisai kai entaksei einai to kouti.
prosexe mono na MH klaneis konta sto PC mporei na gamithei to sympan.
Klase ligo pio pera, sto dwmatio tou Deus px .
Leave a comment:
-
Τώρα το είδα αυτό, πόσες φορές πρέπει να πω ότι ΔΕΝ έχω πρόβλημα από θερμοκρασίαΜάλλον απο τη θερμοκρασία.
. Άσε που πώς μπορεί η θερμοκρασία να προκαλέσει πρόβλημα στην απόδοση; Εδώ καλοκαίρι πέρασε με μεγαλύτερες θερμοκρασίες και δεν είχα ποτέ πρόβλημα
.
Leave a comment:
-
Ε όσο να πεις όταν είσαι έξω δεν έχει κλιματισμό γι'αυτό και σου ανεβαίνει η θερμοκρασία...Τώρα που έπαιζα Fallout πάντως ήμουν μόνιμα στους 80 σε εξωτερικά περιβάλλοντα, ενώ σε εσωτερικά ήμουν γύρω στους 75.
Leave a comment:
-
Με full tower όντως θα ήμουν πιο άνετα, αλλά και πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες που "πιάνω." Αν έφτανα τους 95 βαθμούς για παράδειγμα ναι θα είχα πρόβλημα, αλλά όσο είσαι κάτω από το όριο των 90 δεν έχεις πρόβλημα (και εγώ είμαι άνετα πιο χαμηλά). Φυσικά παίζει ρόλο και το oc. Τώρα που έπαιζα Fallout πάντως ήμουν μόνιμα στους 80 σε εξωτερικά περιβάλλοντα, ενώ σε εσωτερικά ήμουν γύρω στους 75.
Τα καλώδια είναι τόσα επειδή αφενός έχω μία παραπάνω κάρτα, αφετέρου έχω και ένα φουρφούρι περισσότερο. Ίσως να μπορούσα να τα συμμαζέψω λίγο περισσότερο, αλλά τσάμπα κόπος θα είναι.
Το τροφοδοτικό είναι πάνω από την ψύκτρα του επεξεργαστή, ναι. Ουσιαστικά ο αέρας που βγαίνει από την ψύκτρα πάει στο τροφοδοτικό και βγαίνει από πίσω. Μην ανησυχείς για τη θερμοκρασία, το μηχάνημα το έχω 9 μήνες κοντά και δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα
.
Leave a comment:
-
Εμένα η κάρτα μου όταν δεν τρέχει κάποιο game έχει θερμοκρασία 34 βαθμούς κελσίου. Εσένα βέβαια είναι και οc αλλά κυρίως γίνεται ένας ψιλοχαμός από καλώδια εκεί μέσα
. Καλύτερα να έπαιρνες ενα full tower. Aν δεις γενικά, πχ σε video στο youtube, όσοι φτιάχνουν pc για games πάντα βάζουν μεγάλο κουτί για καλή κυκλοφορία του αέρα.
Το τροφοδοτικό είναι πάνω απο την cpu;
Leave a comment:
-
Ρε παιδιά δεν μπορούσε να γίνει τίποτε άλλο. Το κουτί που έχω το πήρα πριν 4 χρόνια, τότε το βρήκα προσφορά 70€ και τώρα ένα αντίστοιχο κάνει πάνω από 120€ από όσο ξέρω, είναι φοβερή ποιότητα κατασκευής και χώρεσε τα πάντα πολύ άνετα.
Η κάρτα γραφικών αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους 56, όταν τρέχω κάποιο σύγχρονο παιχνίδι που έχει πολλά γραφικά είναι στα 86-87 συνήθως. Το καλοκαίρι έφτανε και τους 90-91 σε ελάχιστες περιπτώσεις. Στην περίπτωση αυτή φυσικά μπορώ να βάζω το μεγάλο ανεμιστήρα του κουτιού να δουλεύει στη full ισχύ του (που θα κάνει πολύ θόρυβο), αλλά η θερμοκρασία πέφτει 10 βαθμούς. Γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη θερμοκρασία, και το καλοκαίρι που έκανα full χρήση (τερμάτισα Metro 2033 και Batman AA) ποτέ δεν ξέφυγαν τα πράγματα.
Leave a comment:
-
Πω ρε τι καλώδιο και κακό;
Καλύτερα να έπαιρνες full tower, σε μένα όπως θα είδες δεν υπάρχει τίποτα μπροστά απο CPU, GPU κτλ. Με τι θερμοκρασία λειτουργεί η κάρτα σου;
Μάλλον απο τη θερμοκρασία.Originally posted by Evans View Postcrpl ερώτηση ρε. Πήγα να βάλω λίγο fallout σήμερα και είχα 30 λιγότερα frames. Δεν κατάλαβα γιατί συνέβη κάτι τέτοιο, τον άνοιξα, τον καθάρισα πλήρως και τώρα τρέχουν όλα όπως πρέπει να τρέχουν. Χτες επίσης δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ξέρεις τι μπορεί να συνέβη;
Leave a comment:
-
Εχω να ασχοληθω σε προσωπικο επιπεδο με ati πανω απο 2 χρονια, ισως εγινε καμια χαζομαρα με τον driver και εμεινε η καρτα στα 2D clocks ενω επαιζες, δεν ειναι απιθανο, την επομενη φορα εχε και το gpu-z να τρεχει απο πισω να βλεπεις τα ρολογια της οταν κανεις alt+tab.
Μαζεψε κανα καλωδιο με tie wrap,δες αν μπορεις να χωρεσεις και τπτ κατω απτην μητρικη, χειροτερα και απο μενα ειναι το εσωτερικο σου
Leave a comment:
-
Ορίστε και μία φωτογραφία του υπολογιστή από μέσα. Είναι λίγο σκοτεινή βέβαια
.

Ξαναλέω ότι το κουτί είναι μικρό. Κάτω αριστερά είναι το μέρος για τους σκληρούς δίσκους και ένα fan (δε φαίνεται καλά), κάτω δεξιά είναι τροφοδοτικό, κάτω από το τροφοδοτικό CPU και ψήκτρα, πάνω αριστερά μέρος για drives (δεν έχω κανένα, μόνο εξωτερικό με 2 USB) και πάνω δεξιά κάρτες γραφικών. Η 5850 είναι το τούμπανο που φαίνεται, η άλλη (η μικρή) δε φαίνεται σχεδόν καθόλου, κρύβεται από τον ανεμιστήρα. Πάνω πάνω έχω ένα ακόμα fan αλλά δε φαίνεται καθόλου. Αυτά
. Όταν παίζω κάποιο παιχνίδι η κάρτα γραφικών συνήθως φτάνει τους 87 βαθμούς (ανάλογα το παιχνίδι πάντα). Για τον επεξεργαστή δε θυμάμαι, αλλά είναι μόνιμα πολύ καλά. Έχω συνδέσει το μεγάλο fan και αυτό που είναι πάνω πάνω (που δε φαίνεται) με καλώδια που ρίχνουν στο μισό την ενέργειά τους ώστε να μην κάνουν φασαρία. Η θερμοκρασία παραμένει και πάλι εξαιρετική φυσικά. Το ίδιο έκανα και για τη μικρή κάρτα, έβγαλα το καλώδιο τροφοδοσίας του ανεμιστήρα από την κάρτα και το συνέδεσα με το τροφοδοτικό, με ένα παρόμοιο καλωδιάκι. Φυσικά όλα αυτά μου τα είπε αυτός ο φίλος μου, εγώ δεν τα ήξερα
.
Τον καθάρισα κι όλας σήμερα και δεν έχει καθόλου σκόνη.
crpl ερώτηση ρε. Πήγα να βάλω λίγο fallout σήμερα και είχα 30 λιγότερα frames. Δεν κατάλαβα γιατί συνέβη κάτι τέτοιο, τον άνοιξα, τον καθάρισα πλήρως και τώρα τρέχουν όλα όπως πρέπει να τρέχουν. Χτες επίσης δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ξέρεις τι μπορεί να συνέβη;
Leave a comment:
Leave a comment: