Announcement

Collapse
No announcement yet.

Screenshots από games και επιδόσεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Noμίζω ότι έχει αρκετά ψωμιά μπροστά του το νέο σύστημα μέχρι να αρχίσει τα "μπουκώματα"

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ σκέψου ότι με ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο τέρμα, με το physx στο high (να είναι καλά η NVIDIA και το hybrid physx) και με MSAA 8x το παίζω υπερτέλεια.

Σε ένα συγκεκριμένο σημείο παρατήρησα τα εξής:

- Με DX11, 0x MSAA, physx off: 25 frames
    - Με DX9, 8x MSAA, physx on (high): 60 frames

Μιλάμε για γιγάντια διαφορά. Οι μόνες αλλαγές που φέρνει το 11 είναι στα φυτά της ivy και σε κάτι σκιές (που προσωπικά δεν τις είδα μέχρι και σε 1 προς 1 συγκριτικά). Εν ώρα δράσης δεν παρατηρείς αυτά τα πράγματα.

Μένουμε σταθερά λοιπόν σε DX9 και απολαμβάνουμε το παιχνίδι ως έχει. Εξάλλου από τη στιγμή που έχω και physx βλέπω το 99,9% των γραφικών του παιχνιδιού, για αυτό το 0,1% δεν αξίζει να χάνω μέχρι και 40 frames σε συγκεκριμένες περιοχές.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Άσχετο, όποιος θέλει να παίξει Batman AC μην το βάλει σε DX11, οι διαφορές είναι απειροελάχιστες (βασικά δε θα τις δείτε ποτέ, κάτι στις σκιές και στα φυτά της Ivy που σε κίνησα ούτε καν τα παρατηρείς) και τα frames πέφτουν κατακόρυφα.

Εγώ σε ένα συγκεκριμένο σημείο είχα 30 frames με DX11 on και 62 με off. Στο off μάλιστα έβαλα 8xMSAA και δεν είχα κανένα frame drop, ενώ με on είχα <20.

Γενικά Batman AC <> DX11, όλοι το κράζουν.
    πράγματι και γω το παρατήρισα στο ντέμο που κατέβασα. Σε DX9 με τέρμα ρυθμίσεις (εκτος βέβαια απο physx λόγω κάρτας amd/ati) έτρεχε με 60 fps ενώ σε DX11 σερνόταν και πράγματι όπως λες οι διαφορές είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες. Διάβασα πως αυτή η κακή απόδοση σε DX11 συμβαίνει με κάρτες amd/ati οι κάρτες nvidia δεν έχουν παρόμοιο προβλημα.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Μερικές συγκριτικές εικόνες από τον PCSX2 για το Kingdom Hearts II Final Mix. Μη δίνετε σημασία στο Aspect Ratio, πειραματιζόμουν με διάφορες ρυθμίσεις. Πάντως το παιχνίδι είναι εντελώς άλλη εμπειρία. Η εικόνα είναι πεντακάθαρη και κρυστάλινη, δεν φαίνεται στις εικόνες όμως σε βίντεο είναι σαν να βλέουμε διαφορετικό εντελώς παιχνίδι. Η native resolution του παιχνιδιού είναι 512x448. Σε κάποια φάση έπαιζα απλά και μόνο επειδή δεν χόρταινα να το βλέπω. Μεγάλη υπόθεση οι emulators τελικά.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    το δοκίμασε κανείς στο pc,

πάντως με αυτά που λέει εδώ omg jesus

H αποτυχημένη (τεχνική) επανάσταση του Assassin’s Creed 3 στο PC

Έχεις κονσόλα να το παίξεις,μη γκρινιάζεις.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Πρόβλημα της Moneysoft. Κάποιοι πήγατε για Win 8 με το DX11 εκεί. Not ours problem. Εδώ ξέρω έναν παραπάνω λόγο να ΜΗΝ πάω στα Win 8!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Άσχετο, όποιος θέλει να παίξει Batman AC μην το βάλει σε DX11, οι διαφορές είναι απειροελάχιστες (βασικά δε θα τις δείτε ποτέ, κάτι στις σκιές και στα φυτά της Ivy που σε κίνησα ούτε καν τα παρατηρείς) και τα frames πέφτουν κατακόρυφα.

Εγώ σε ένα συγκεκριμένο σημείο είχα 30 frames με DX11 on και 62 με off. Στο off μάλιστα έβαλα 8xMSAA και δεν είχα κανένα frame drop, ενώ με on είχα <20.

Γενικά Batman AC <> DX11, όλοι το κράζουν.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    το δοκίμασε κανείς στο pc,

πάντως με αυτά που λέει εδώ omg jesus

H αποτυχημένη (τεχνική) επανάσταση του Assassin’s Creed 3 στο PC

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    :jd:

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Εγώ μάλλον πάω για αγορά HD 7950 ή GTX 660ti και αγορά μια ψυχτρας corsair Η60 για oc της cpu.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Πω καλα οτι ναναι αυτο το photobucket δε βγάζω άκρη. Μόνο 1920χ1080 δεν ειχε. εβαλα best available και βγαζει οτι ναναι

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Το photobucket έχει default ρυθμίσεις για resize για να γλιτώνει χώρο. Αν θέλεις να τις αφήνει ανέπαφες, πρέπει να το επιλέξεις από τις ρυθμίσεις.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    i7 sandy power 4.8ghz
    ssbb 60fps dolphin emulator
    6950 2gb

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Γαμω, οπως ακριβως θα φαινεται στο Wii U.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τούμπανο!

Leave a comment:

Working...
X