Announcement

Collapse
No announcement yet.

Screenshots από games και επιδόσεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Επιτέλους, το PC είναι εδώ και έκανα τα πρώτα "tests" με Witcher 2 και Deus Ex HR. Το τελευταίο μπορούσα και πριν να το παίζω με τα πάντα στο full, αλλά έχοντας το frame limit στα 120 (και όχι στα 60) μπόρεσα να αξιοποιήσω τα 120hz του monitor. Τα frames που έπιανα ήταν από 60-120 (συνήθως >90).

Με witcher 2 τώρα, οι ρυθμίσεις είναι 1080p, τα πάντα στα ultra high/enabled (εκτός από το uber sampling που ήταν off), vertical sync off, texture downscaling off και dangling objects limit off. Frames 30-120, ανάλογα τις περιστάσεις και το πόσοι χαρακτήρες υπήρχαν στην οθόνη, ενώ σε ελάχιστες περιπτώσεις έπεφτα στα 25 (για λίγα δευτερόλεπτα). Εικόνες παρακάτω:

Γενικά είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος με το σύστημα, το Witcher 2 εγκαταστάθηκε σε 5 λεπτά με τον SSD. Βασικά δεν πίστευα στα μάτια μου όσο έβλεπα το progress bar να γεμίζει με τέτοιο ρυθμό .

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Από αύριο θα έχω (αν δεν καταστραφεί στην πορεία) το upgraded PC μου. Τα νέα specs είναι τα παρακάτω (με βάση τα όσα μου έγραψε ο γνωστός φίλος μου που μου το έφτιαξε lol):

i3 oc'ed @4.2Hz + HT
    2x 5850, 930MHz Core, 2GHz μνήμη
    1x nvidia GPU για physx, 30% oc'ed
    8GB RAM @1528MHz
    128GB SSD OCZ Octane

To νέο monitor μου είναι το Samsung S23A700 (23", 1080p, 3D, 120Hz).

Θα ανεβάσω εικόνες όταν μου έρθει και όταν βάλω τα πρώτα παιχνίδια .

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    AC:Brotherhood τέρμα ρυθμίσεις 1080p με 2x AA

εξωτερικές τοποθεσίες 40-60 fps ή και παραπάνω (έχω v-sync)

εσωτερικές τοποθεσίες 60 fps

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Μαλάκα BB, με πόρωσες να πάω κάποια στιγμή να αγοράσω το συγκεκριμένο παιχνίδι!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Witcher 2 σε 1080p με τις παρακάτω ρυθμίσεις, το game τρέχει με 30-50 fps.

Δεν έχω βάλει το patch που βελτιώνει τα frames.

εικόνες

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Total War: SHOGUN 2 (DX 11)

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Λιγη σημασια εχει πια καρτα ειναι καλυτερη, το θεμα ειναι να παρεις το 100% απο αυτα που εχει να προσφερει..

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by ChrisTop View Post
    Στις Nvidia κάρτες όπως και στις AMD δεν μετράει ο πρώτος αριθμός, αλλά οι υπόλοιποι. 460 > 550, 5870 > 6870
    Μπορείς να μου διευκρυνίσεις τον λόγο περί αυτών που ανέφερες ? Έτσι να καταλάβω γιατί 460 > 550 κ.α. ? Ευχαριστώ...

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Στις Nvidia κάρτες όπως και στις AMD δεν μετράει ο πρώτος αριθμός, αλλά οι υπόλοιποι. 460 > 550, 5870 > 6870

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Πότε βγήκε το game αυτό; πριν δέκα χρόνια;
    Πέρυσι βγήκε. Ήταν πολύ βαρύ για την προηγούμενη κάρτα μου που αναγκάστηκα να το κάνω με τρελά low resolution όσο μπόρεσα. υπήρχε και θέμα για τα bugs και το mis-resolution των καρτών γραφικών της Radeon.

Originally posted by i Have no Equal View Post
    Σε x16 τρεχει οκ, το cpu σου ομως ειναι σχετικα παλιο και αδυναμο οποτε μαλλον εχεις bottleneck για αυτο το λογο.. Το game δεν το γνωριζω ουτε τι απαιτησεις εχει. Δοκιμασε καλυτερα ενα system killer οπως το crysis για να δεις..

Για μενα βεβαια το cpu φταιει αλλα δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος να σου πω.. Η καρτα ειναι πολυ δυνατη παντως, εγω με GTX 460 και i5 760 @ 3.4ghz maxarw σχεδον τα παντα(εκτος απο το crysis/witcher 2) σε 1920x1200 χωρις προβληματα στο frame rate και παιζω και πολυ ικανοποιητικα σε 2560x1600 τα περισσοτερα games. Η δικια σου ειναι ισχυροτερη οποτε δεν θα επρεπε να εχεις τετοια αποδοση..
    Αυτό φαντάζομαι κι εγώ. Θα πράξω κάποια στιγμή μία αλλαγή στην μητρική.

Για τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, ιδού η ιστοσελίδα του http://www.amnesiagame.com/#buy . Πάτα στο "Buy Now". Θα στις βγάλει εκεί.

Originally posted by crpl_shepherd View Post
    Αρτσιδια ισχυροτερη ειναι, επειδη εχει το 5xx μπροστα ? rofl fail

To cpu οντως ειναι παναρχαιο, τεραστιο bottleneck αμα την αλλαξεις ποτε, ακομα και για την τωρινη δεν.
    Για το CPU, θα πράξω ανάλογη αναβάθμιση στο κοντινό μέλλον. Τώρα η αφραγκιά έχει μέλλον. :xp:

Τι πάει να πει @@ ισχυρότερη ?

Στο παραπάνω link είναι οι συγκρίσεις και των 2 καρτών που έχουμε οι 2.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Αρτσιδια ισχυροτερη ειναι, επειδη εχει το 5xx μπροστα ? rofl fail

To cpu οντως ειναι παναρχαιο, τεραστιο bottleneck αμα την αλλαξεις ποτε, ακομα και για την τωρινη δεν.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Σε x16 τρεχει οκ, το cpu σου ομως ειναι σχετικα παλιο και αδυναμο οποτε μαλλον εχεις bottleneck για αυτο το λογο.. Το game δεν το γνωριζω ουτε τι απαιτησεις εχει. Δοκιμασε καλυτερα ενα system killer οπως το crysis για να δεις..

Για μενα βεβαια το cpu φταιει αλλα δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος να σου πω.. Η καρτα ειναι πολυ δυνατη παντως, εγω με GTX 460 και i5 760 @ 3.4ghz maxarw σχεδον τα παντα(εκτος απο το crysis/witcher 2) σε 1920x1200 χωρις προβληματα στο frame rate και παιζω και πολυ ικανοποιητικα σε 2560x1600 τα περισσοτερα games. Η δικια σου ειναι ισχυροτερη οποτε δεν θα επρεπε να εχεις τετοια αποδοση..

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Σε 1680x1050 θα επρεπε να το maxarei η καρτα με καλο frame-rate.. Τρεξε το GPU-Z να δεις αν εχει κλειδωσει σε PCI-express x16 2.0 και αν οχι βγαλτη και ξαναβάλτη. Επισης τι cpu εχεις??
    CPU είναι το AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+ 2.50GHz.

Επειδή δεν ξέρω τον θεό μου με το πρόγραμμα αυτό, στο δίνω εικόνα να δεις.

Είναι καλή η κάρτα, τεχνογιατρέ μου ?

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Πότε βγήκε το game αυτό; πριν δέκα χρόνια;

Leave a comment:

Working...
X