Announcement

Collapse
No announcement yet.

Screenshots από games και επιδόσεις

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Επιτέλους, ο υπολογιστής λειτουργεί σωστά . Πάρτε τελικά specs και μετά μία εικόνα:

i5 2500k (OC'ed @4.25 GHz)
    MSI Z77A-G45
    Antec Kuhler H20 620
    8GB RAM 1600 MHz
    128 GB SSD OCZ Octane
    500 GB HDD WD
    CrossFireX ATI Radeon 5850 (OC'ed @ Core Clock: 950MHz, Memory Clock: 1200MHz)
    NVIDIA GeForce 240 GTi (OC'ed @ Core Clock: 700MHz, Memory Clock: 1170MHz)
    Batman Arkham City, όλα τέρμα (FXAA, δε δοκίμασα παραπάνω ΑΑ) + PhysX στο high:

Σε ένα σημείο με τίγκα σε physx είχε κάπου στα 30-35. Λογικά θα το μειώσω βέβαια γιατί ok δε λέει να χάνεις τόσο frame rate για physx .

Να σημειωθεί ότι δεν έβγαλα το frame cap στα 62.

Κάποια στιγμή ίσως βάλω και τίποτε άλλο.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    μιας και αναφερθηκατε στο skyrim μερικές εικονες οταν έπαιζα εγώ το χειμώνα (τεράστιο game με ολες τις σημασίες)

ειχα βάλει δυο mods για καλύτερα textures και lighting, ρεαλιστικοτερο βορειο σέλας κτλ΄, με σχεδον ολα τέρμα (οχι βέβαια 8x AA αλλά 2x) σε 1080p ειχα 60 fps, έπεφτε ως τα 45-40 για κάποια δευτερα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δε θα το παίξω ρε, προς Θεού, ούτε ήξερα τι έκανα .

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Γιατι πηγες με τον Imperial;
    Ξαναρχισε το game και πγενε με τον Ralof.

H απλως μην πας στους Imperials. Ειναι προδότες.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    ~!@#!$ την τύχη μου, έχεις πιο updated έκδοση του παιχνιδιού και δεν μπορώ να το τρέξω . Τέλος πάντων, θα δοκιμάσω τα textures και θα σου πω λολ.

Edit:

Τέλος πάντων, προχώρησα λίγο, βγήκα έξω και έβγαλα δύο screenshots. Παραθέτω και τις ρυθμίσεις (έβαλα και τα textures, yay).

Χωρίς crossfire στα ίδια σημεία έπιανα 21-23 και 38-41 frames αντίστοιχα.

Άσχετο αλλά θυμήθηκα το Morrowind και μου καλοφάνηκε το παιχνίδι, ίσως όντως να το έχω παρεξηγήσει .

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Eγω απο piratebay το εχω το skyrim οπως και το texture pack, το texture pack το ειχε ο τυπος ετοιμος σε rar για να το κανω extract στο main directory.

Koιτα το directory και τα αρχεια του texture pack (δεν ξερω πως ειναι κατεβασμενο απο steam)
    αν εχουν παρομοιους φακελους πχ data mods κλπ λογικα θα πρεπει να βαλεις/αντικαταστησεις τα αρχεια που ειναι στους φακελους του directory με αυτα του patch.

Θα σου ελεγα να περιμενεις την τρίτη γενιά ivy bridge αλλα αν η mobo σου δεν την υποστηρίζει τότε πάρε Sandy (2η γενια) και θα σε συμβουλευα να παρεις το 2600κ (αυτον που εχω) ο 2700κ ειναι ο ιδιος με 10% manufacture clocking.

Δηλαδή δεν μπορεις να συγκρινεις 2 επεξεργαστες γιατι παντα είναι τυχαίο το αποτέλεσμα, πχ εγω με liquid cooling (h100) δεν μπορω να bootarw αν παω περα απο 5.2ghz.

Οπότε είναι αρκετά συνηθές να βρεις 2600κ που να κανει κλοκαρισμα πολύ καλύτερο απο 2700κ

Ειναι θεμα σιλικόνης στο τσιπ... Αν βεβαια βρεις καλη ευκαιρια παρε 2700κ αλλα να μη δωσεις και 100 ευρω παραπανω...

Mπορει να παρω 7990 αν πουλησω την εγκυκλοπαιδεια και την 6950 και μαζεψω αλλα τοσα.

Το crossfire εχω ακουσει οτι μπορει σε μερικα παιχνιδια να βγαλει bugs κλπ...

στο τριπλο crossfire ειναι τα χειροτερα καθως δεν υποστηριζετε και πολυ
    το CrossfireX εχει αρχισει να υποστηριζετε πολυ

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το afterburner χρησιμοποιω εγω, αυτο κανει και το over clock στις κάρτες οποτε ειναι παντα ανοιχτό.

Αυτες τις ρυθμίσεις τις ξερω απλα δεν ξερω που να βαλω τα αρχεία. Γενικα δεν το εψαξα ιδιαιτερα γιατι ο χρονος μου ειναι καπως περιορισμενος και ηνερευνα που εκανα δεν απέδωσε αποτελέσματα οποτε και το παράτησα.

Για crossfire τι να σου πω, ειναι φοβερα buggy και θελει αρκετη υπομονή, αν και σιγουρα το τελικό αποτέλεσμα μετραει. Εγω θα σου ελεγα να δεις πως θα εισαι και σε νεα παιχνιδια και μετα να αποφασισεις τι θα αγορασεις. Προσωπικα δεν το μετάνιωσα, ηταν μια φτηνή αναβάθμιση η οποια μου βγηκε και τσάμπα γιατι πούλησα αλλα πραγματα, αλλα σιγουρα επομενη κινηση ειναι η αγορα i7.

Οπως και να εχει, ευχαριστω για τα saves, θα τα δοκιμάσω αυριο γιατι τωρα πεφτω για υπνο. Θα ενημερωσω για επιδόσεις.

Υγ: αν μπορεις πες που βαζω και τα textures packs για να μην ψαχνω .

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Sorry αργησα να το δω.

Λοιπον για τα hd textures ενα google δεν μπορουσες να κανεις; lol

Πήγαινε εγγραφα Μy games Skyrim και βαλε αυτο κατω απο το [lauchner]

bEnableFileSelection=1
    bShowAllResolutions=1
    uLastAspectRatio=3
    bLoadLooseFiles=1

Kαι μετα πατα στο launcher "DATA FILES" και επελεξε τα.
    Με τον ιδιο τροπο βαζεις και το dawnguard

To fraps παντα 60 μου δειχνει. Το Skyrim δεν εχει vertical sync option και του το εβαλα εγω manually απο τα gpu settings.

Σκέφτομαι να πάρω μια 6970 για crossfire (γίνεται) αλλά γιατί εξαφανίστηκαν οι 6970 απτην Ελλάδα;

Παρε το save
    MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.

MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.

(Einai 2 files)

Leave a comment:

• Evans
    replied
    LMS σήμερα το δοκίμαζα για να δω τι φτουράνε οι 2 5850 σε αυτό το game και τα αποτελέσματα δεν ξέρω αν ήταν καλά ή όχι. Στην αρχή, με τα πάντα ενεργοποιημένα από το launcher του παιχνιδιού (τα πάντα όμως, ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει) έπιανα στην αρχή αρχή 45 frames και σε εσωτερικούς χώρους >80-90. Δεν έχω βάλει τα HD textures βέβαια επειδή δεν ξέρω πώς να τα ενεργοποιήσω.

Θα μπορούσες μήπως να μου στείλεις κανά προχωρημένο save, ίσως και το ίδιο που χρησιμοποίησες εσύ για την παραπάνω εικόνα, ώστε να δω τι πιάνω σε τέτοια σκηνικά;

Γενικά πολύ buggy κατάσταση το crossfire. Στο Witcher παρατηρώ μέχρι και 100% αύξηση της απόδοσης σε κάποια σημεία, αλλά ο i3 λειτουργεί ως bottleneck σε αρκετές περιπτώσεις, έστω και αν είναι overclocked στα 4.2 (από 2.99).

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Έπαιξα λίγο με τα settings του catalyst.

Με morphological filtering on υπάρχει 10 fps διαφορά και δεν βλέπω καμία διαφορά στην ποιότητα

Filtering ON/OFF

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    HERE IT COMES
    FPS=60 OF COURSE,
    Το λιγοτερο 51 που εχω δει.
    i7 2600k στα 4.8ghz και
    6950 OC 840hz 1325Mb

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εχω τα πάντα στο τέρμα, μην το ξεχνάς αυτό.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    καλα μέσα στο Flotsam με δυο 5850 πάλι 30-35 fps (που ειναι μεν εντάξει αλλα..) τραβάει πλάκα μας κάνουν...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Καλά την πήρα 185 λίρες από 310, σε αυτήν την τιμή εσύ τι θα έπαιρνες;

Τον i3 τον είχα από τότε που αγόρασα το desktop, η αναβάθμιση ήταν σε κάρτα γραφικών, water cooling, SSD, RAM.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Παρτε 4 σκριν που ειχα τραβηξει προχειρα με SMAA injector στο RO2 http://imgur.com/8TYlr,R9fuB,QjdAF,DOzW8#0 , ετσι κι αλλιως δεν εχω καμια παιχνιδαρα στο steam με γραφικαρες σαν το witcher πιο πανω - χμμμμ, τωρα που το σκεφτομαι μπορει να ανεβασω screens απο hard reset και seriou sam 3 στο αμεσο μελλον, εβανς μην δοκιμασεις το 2ο, θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο που εν ετη 2010 αγορασες διπυρηνο :p , επισης μην δοκιμασεις serious difficulty, θα τραβας τα βυζια σου που πηρες 120hz monitor ενω δεν εισαι hardcore FPSας

Leave a comment:

Working...
X