Ε τελικά το φαντάστηκα, και ήδη έχω κλείσει τα πάντα, και ανοίγω ότι χρειαστώ όταν το χρειαστώ. Ενόχληση;Ναι. Μεγάλη; Όχι. Ειδικά αν κλείσω το wap/internet και το ανοίγω μόνο όταν θέλω εγώ είμαι επίσης ήσυχος πως δεν θα με χρεώνουν διάφορα "υποχθόνια" widgets με data transfer κάθε λίγο και λιγάκι.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Android
Collapse
X
-
Δεδομένο είναι πως wifi, data transfer, gps κλπ. ανοίγουν μόνο όταν χρειάζονται αν σε νοιάζει η μπαταρία. Anyway, για κανά μήνα θα την κάνεις monitor σαν τρελός (γιατί έπεσε τόσο, τι την έκανε να πέσει, αν αλλάξω αυτό και βάλω εκείνο εκεί, αν κλείσω το άλλο, αν το πετάξω στον αέρα και το πιάσω; ). Μετά θα σου φύγει το κόλλημα και ούτε θα την προσέχεις καν, απλά θα τη φορτίζεις (τουλάχιστον τέτοια ήταν η δική μου εξέλιξη)
Comment
-
Μάλλον είμαι σε λάθος θέμα,αλλά θα ρωτήσω εδώ,απαντήστε εδώ και αν είναι εμταφέρετε σε σωστό θέμα.
Πως μπορώ να περάσω το νέο iOS 5 σε iPhone 4;
Δε ρωτάω για μένα,κλάην,μια Πολωνέζα που έχουμε εδώ θέλει να μάθει και πρέπει να το παίξω μάγκας.Carpe diem
Comment
-
-
Ψηνεστε να κανουμε κανενα application για android σαν forum; Κατι απλο και ομαδικο οπου να βαλουμε διαφορες ιδεες που μπορει να εχουμε.
Comment
-
Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
Comment