Announcement
Collapse
No announcement yet.
Android
Collapse
X
-
Διαβάζω σε πολλά σάιτ γαμώτο πως το xperia u έχει πολύ χαμηλό ήχο κλήσης και ηχείου και χαλιέμαι... Από την άλλη έχει καλύτερη εγγραφή βίντεο...
-
Προσωπικα ειμαι με την LG αλλα δε ξερω τι να σου πω στα συγκεκριμενα. Επισης εχω την αισθηση οτι τα LG ειναι πιο future proof απο πλευρας αναβαθμισεων, η Sony εχει μαυρισμενο ιστορικο σε αυτο το τομεα.
Leave a comment:
-
Xperia ψηφιζω και εγω, εχω δουλεψει το sole που ειναι παρομοιο και μου αρεσε αρκετα.. Για το optimus δεν εχω ακουσει καλα λογια..
Leave a comment:
-
Δαγκωτό ε; Για video games θα βολευει ομως που εχει πιο μικρή οθόνη;
Leave a comment:
-
Και τα 2 στα ιδια λεφτα ειναι, εκει γυρω θελω να δωσω... θα μου κανει εκπτωση η κοσμοτε 150€ και θα βαλω ενα 50αρικο απο τη τσεπη μου... οι διαφορες τους βασικα ειναι xperia --> dual core ενω στο αλλο οχι, το lg ομως εχει πολυ μεγαλυτερη οθονη και το xperia εχει και μπροστα καμερα (οποτε βαζεις και skype)
To xperia p ihne δυστυχως δε το χει η κοσμοτε
Leave a comment:
-
Άσχετο, μόλις έγραψα το Jelly Bean στο Galaxy Nexus μου και η διαφορά με το ICS είναι χαοτική. Για πρώτη φορά θα πω ότι το Android έγινε responsive που αγγίζει τα επίπεδα iDevice. Good one Google, επιτέλους το έκανες ολόσωστα.
Leave a comment:
-
Θα ήταν καλή ιδέα. Ως User Experience expert πλέον (τρομάρα μου) θα μπορούσα να αναλάβω τα του design και interaction (όχι σε προγραμματιστικό επίπεδο). Ο φόρτος εργασίας του master βέβαια αυξάνεται αντί να μειώνεται (αν έχεις τρελό supervisor αυτά παθαίνεις
), αλλά σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον.
Leave a comment:
-
Ψηνεστε να κανουμε κανενα application για android σαν forum; Κατι απλο και ομαδικο οπου να βαλουμε διαφορες ιδεες που μπορει να εχουμε.
Το παλιό κινητό τα έπαιξε και περιμένω το Galaxy Nexus από μέρα σε μέρα, ΑΝΤΕ να το παραλάβω να μπω ξανά στο παιχνίδι...
Leave a comment:
Leave a comment: