Announcement

Collapse
No announcement yet.

Android

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Διαβάζω σε πολλά σάιτ γαμώτο πως το xperia u έχει πολύ χαμηλό ήχο κλήσης και ηχείου και χαλιέμαι... Από την άλλη έχει καλύτερη εγγραφή βίντεο...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Προσωπικα ειμαι με την LG αλλα δε ξερω τι να σου πω στα συγκεκριμενα. Επισης εχω την αισθηση οτι τα LG ειναι πιο future proof απο πλευρας αναβαθμισεων, η Sony εχει μαυρισμενο ιστορικο σε αυτο το τομεα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    ok thanks guys!

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Xperia ψηφιζω και εγω, εχω δουλεψει το sole που ειναι παρομοιο και μου αρεσε αρκετα.. Για το optimus δεν εχω ακουσει καλα λογια..

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Δαγκωτό ε; Για video games θα βολευει ομως που εχει πιο μικρή οθόνη;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Xperia πάρε.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Και τα 2 στα ιδια λεφτα ειναι, εκει γυρω θελω να δωσω... θα μου κανει εκπτωση η κοσμοτε 150€ και θα βαλω ενα 50αρικο απο τη τσεπη μου... οι διαφορες τους βασικα ειναι xperia --> dual core ενω στο αλλο οχι, το lg ομως εχει πολυ μεγαλυτερη οθονη και το xperia εχει και μπροστα καμερα (οποτε βαζεις και skype)

To xperia p ihne δυστυχως δε το χει η κοσμοτε

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις;

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Το xperia γιατι ειναι πολυ πιο ομορφο, Μπορεις να δεις και αυτο με λιγα παραπανω..

Sony Xperia P,Sony,Xperia P,GSM,mobile,phone,cellphone,information,info,specs,specification,opinion,review

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ποιο προτείνετε;
    LG Optimus L7 P700,LG,Optimus L7 P700,GSM,mobile,phone,cellphone,information,info,specs,specification,opinion,review

vs

Sony Xperia U,Sony,Xperia U,GSM,mobile,phone,cellphone,information,info,specs,specification,opinion,review

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Άσχετο, μόλις έγραψα το Jelly Bean στο Galaxy Nexus μου και η διαφορά με το ICS είναι χαοτική. Για πρώτη φορά θα πω ότι το Android έγινε responsive που αγγίζει τα επίπεδα iDevice. Good one Google, επιτέλους το έκανες ολόσωστα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Δεν υπάρχει το Τapatalk?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Θα ήταν καλή ιδέα. Ως User Experience expert πλέον (τρομάρα μου) θα μπορούσα να αναλάβω τα του design και interaction (όχι σε προγραμματιστικό επίπεδο). Ο φόρτος εργασίας του master βέβαια αυξάνεται αντί να μειώνεται (αν έχεις τρελό supervisor αυτά παθαίνεις ), αλλά σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον.

Leave a comment:

• rashdb
    replied
    Ψηνεστε να κανουμε κανενα application για android σαν forum; Κατι απλο και ομαδικο οπου να βαλουμε διαφορες ιδεες που μπορει να εχουμε.

Gafas Sol Carrera

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το παλιό κινητό τα έπαιξε και περιμένω το Galaxy Nexus από μέρα σε μέρα, ΑΝΤΕ να το παραλάβω να μπω ξανά στο παιχνίδι...

Leave a comment:

Working...
X