Android marketplace
Π.χ. free emulators
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Android
Collapse
X
-
Περιμένω ΚΑΙ σοβαρές απαντήσεις μαζί με τις χαβαλετζίδικες.Αλλά όπως είπα και πριν,ήταν πετυχημένο και γούσταρα.Γιατί ζητάς sorry;
Leave a comment:
-
Sorry κιολας αλλα οταν δινεις χαβαλετζιδικες πασες περιμενεις μονο σοβαρες απαντησεις;
Leave a comment:
-
Μάλλον είμαι σε λάθος θέμα,αλλά θα ρωτήσω εδώ,απαντήστε εδώ και αν είναι εμταφέρετε σε σωστό θέμα.
Πως μπορώ να περάσω το νέο iOS 5 σε iPhone 4;
Δε ρωτάω για μένα,κλάην,μια Πολωνέζα που έχουμε εδώ θέλει να μάθει και πρέπει να το παίξω μάγκας.
Leave a comment:
-
Δεδομένο είναι πως wifi, data transfer, gps κλπ. ανοίγουν μόνο όταν χρειάζονται αν σε νοιάζει η μπαταρία. Anyway, για κανά μήνα θα την κάνεις monitor σαν τρελός (γιατί έπεσε τόσο, τι την έκανε να πέσει, αν αλλάξω αυτό και βάλω εκείνο εκεί, αν κλείσω το άλλο, αν το πετάξω στον αέρα και το πιάσω; ). Μετά θα σου φύγει το κόλλημα και ούτε θα την προσέχεις καν, απλά θα τη φορτίζεις (τουλάχιστον τέτοια ήταν η δική μου εξέλιξη)
Leave a comment:
-
Ε τελικά το φαντάστηκα, και ήδη έχω κλείσει τα πάντα, και ανοίγω ότι χρειαστώ όταν το χρειαστώ. Ενόχληση;Ναι. Μεγάλη; Όχι. Ειδικά αν κλείσω το wap/internet και το ανοίγω μόνο όταν θέλω εγώ είμαι επίσης ήσυχος πως δεν θα με χρεώνουν διάφορα "υποχθόνια" widgets με data transfer κάθε λίγο και λιγάκι.
Leave a comment:
-
Google New Android market, βρες το apk και πέρασέ το στο κινητό σου. Φοβερά οργανωμένο και εύχρηστο, θα μείνεις άφωνος από το άλμα που έκαναν. Το παλιό market ήταν απαράδεκτο, το νέο είναι εξαιρετικό κατά τη γνώμη μου.Originally posted by Dj Solid View PostTo μεγαλο κακο του Android ειναι πως ακομα δεν εχει συμμαζευτει το Android Market. Μπαινω απο το Desire μου και το κεφαλι μου γυριζει, πρεπει να ψαχνω για πολυ ωρα για να βρω κατι το ενδιαφερον στα νεα apps ή παιχνιδια. Καπως πρεπει να το οργανωσουν το ζητημα...
Somari η μπαταρία είναι γνωστό "πρόβλημα" με τα Android και μπορεί να λυθεί με διάφορους τρόπους. Προσοχή στο GPS/ Wifi/ 3G για αρχή. Κάποια widgets δημιουργούν επίσης πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές όμως, είναι ένα ακόμα θέμα που εξαρτάται, σε μεγάλο βαθμό, από τη συσκευή και το ROM που έχεις.
Leave a comment:
-
LOL τελικά βλακείες σας έλεγα, όταν έπαιζα με τις εφαρμογές δεν είδα πως ενεργοποιήθηκε το GPS και έμεινε ανοιχτό όλο το βράδυ ξεζουμίζοντας την μπαταρία, πόσο μαλάκας είμαι lolz.
Leave a comment:
-
Εμένα απο το λίγο που το κοίταξα, ότι ήθελα το βρήκα αρκετά γρήγορα. Στα αρνητικά τώρα: Εκανα τεστάκι, και η μπαταρία ΞΕ-ΖΟΥ-ΜΙ-ΖΕ-ΤΑΙ αν αφήσεις το wifi ανοιχτό με τα widgetάκια να τρέχουν και να ζητούν πληροφορίες. Μικρό το κακό βέβαια, καθως είναι ένα κλικ να το ανοιγοκλείσεις οπότε δε χαλιόμαστε, το ανοιγοκλείνουμε κατά βούληση όταν θέλουμε την ανανέωση των widgets ;)
Leave a comment:
-
To μεγαλο κακο του Android ειναι πως ακομα δεν εχει συμμαζευτει το Android Market. Μπαινω απο το Desire μου και το κεφαλι μου γυριζει, πρεπει να ψαχνω για πολυ ωρα για να βρω κατι το ενδιαφερον στα νεα apps ή παιχνιδια. Καπως πρεπει να το οργανωσουν το ζητημα...
Leave a comment:
-
Εξαρτάται τις απαιτησεις του καθενός. Αύριο θα κάτσω να γράψω κάποια απλα πράγματα που θέλησα να κάνω στο iPad και δεν μπορεσα, ενώ στο κινητό μου τα κάνω απο την πρώτη μέρα που το πήρα. Πλέον τα android tabs είναι εξαιρετικά και σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το πρώτο quad corenμηχάνημα (asus transformer prime), το οποίο θα υποστηριχθεί και με android ice cream sandwich. Κανε ένα google search να δεις για τι πράγμα μιλάμε.
Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι το iPad είναι παιχνίδι που σου προσφέρει κάποιες δυνατότητες, ενώ τα android tabs είναι εργαλεία. Για τη μάνα μου το iPad είναι το ιδανικό (για αυτήν τον πήρα εξάλλου). για μένα πάλι όχι. Τα πράγματα αλλάζουν αν το κανείς jailbreak, αλλα και πάλι οι περιορισμοί είναι αρκετοί.
Leave a comment:
Leave a comment: