Announcement
Collapse
No announcement yet.
Android
Collapse
X
-
Ευχαριστώ φίλε.Απλά με φόβισε λίγο αυτό που είπες για τα κινέζικα γενικά,αλλά μάλλον θα το τολμήσω γιατί φαίνεται μπόμπα.
-
Bεβαίως. Δες και εδώ ακόμη 1 βιντεάκι με το κινητό. Πρέπει να έρχεται μαζί και με κομψή/κυριλέ θηκούλα. Καλοδούλευτο στο εύχομαι αν το παραγγείλεις.Originally posted by Altair View PostΜάλιστα,δηλαδή το προτείνεις έτσι;Μέσα στη βδομάδα θα το παραγγείλω μάλλον.
ΕDIT: Όπως βλέπεις και στο 4.50 λεπτό στο βίντεο, έχει περασμένα μέσα τα Ελληνικά, οπότε είσαι κομπλέ.
Leave a comment:
-
Μάλιστα,δηλαδή το προτείνεις έτσι;Μέσα στη βδομάδα θα το παραγγείλω μάλλον.
Leave a comment:
-
Εχει 12 μήνες εγγύηση. Αν παθει κατι τους το στελνεις και στο στελνουν πισω ειτε φτιαγμένο ειτε στο αλλάζουν με καινούργιο. Ειχα παρει περισυ ενα meizu απο Κινα. Στον χρονο πανω εμφανίστηκε ενα καμμένο πιξελ στην οθόνη. Θα μπορουσα να το αφησω ετσι αλλα τους το στειλα και μου επιστρεψανε καινουριο. Εχω βεβαια και "πικρες" ιστορίες με κινεζους αλλα τι να κανεις ...
Leave a comment:
-
Nαι, είναι πολύ καλό (για τα λεφτά του). Κυκλοφορεί κανονικά και εδώ με €250 όμως. Απο Κίνα κατευθείαν, σου βγαίνει κάτι πάνω απο 100άρικο.Originally posted by paixtis View PostΠλάκα κάνεις....Αυτό πατάει το iphone 5 με 570e λιγότερα!!!!Απίστευτο!!!
Leave a comment:
-
Πλάκα κάνεις....Αυτό πατάει το iphone 5 με 570e λιγότερα!!!!Απίστευτο!!!
Leave a comment:
-
Δεν ξερω αν εχεις την δυνατοτητα να παραγγείλεις απο εξωτερικο αλλα αυτο ας πούμε http://www.tmallbox.com/mobile-phone...540-1g-4g.html ειναι ενα 4πυρηνο, πραγματικο ντουκι που "πεταει" με 100 € μολις. Από τα καλά κινεζικα και αξιόπιστο.
Leave a comment:
-
Βασικά ο μόνος λόγος που προτιμώ Android είναι γιατί ξέρω ότι έχει πολύ πράγμα τσαμπέ.Αν σε ένα Windows Phone όπως πχ το παρακάτω
μπορώ να έχω επιλογές τσάμπα δε θα με πείραζε να δώσω το κάτι παραπάνω,αν είναι να τα βγάλει τα λεφτά του.Τώρα για Nexus,Tablets δεν παίζει,είναι πολλά τα χρήματα.
Leave a comment:
-
Εγω παντως πιστευω πως αντροιντ του 200αρικου ειναι μια χαρα... Πιο κατω θα σηκωνουν με δυσκολια διαφορα πραγματα...
Αλταιρ το σχολιο μου πηγαινε στο γεγονος πως ναι μεν σου φαινεται ακριβο, αλλα δε βλεπεις πως και αυτο το φτηνο ειναι αξιολογο... σε σχεση με παλαιοτερα που θα εδινες 150€ για να εχεις φιδακι...
Leave a comment:
-
Altair στα ίδια λεφτά γιατί δεν κοιτάς κάποιο budget windows 8 phone; Τα φτηνά Android είναι τέρμα μάπα, εκτός από κάτι κινέζικα όπως αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω.
Εγώ θα σου πρότεινα να μαζέψεις λίγα λεφτά και να αγοράσεις το Nexus 4, ή τον αντικαταστάτη του. Ξέρω ότι 350€ στα καλά καθούμενα ακούγονται πολλά, αλλά είναι μία αγορά που θα σου κρατήσει στην κυριολεξία 3-4 χρόνια, θα έχει κάποια αξιοπρεπή αξία μεταπώλησης και θα αυξηθούν οι επιλογές του τι μπορείς να κάνεις στο μέγιστο.
Από την άλλη θα σου πρότεινα τη λύση του iPad mini 2 (όταν κυκλοφορήσει), σε συνδυασμό με ένα μάπα κινητό.
Όλα αυτά τα λέω επειδή ξέρω ότι θέλεις καλή λύση για παιχνίδια.
Leave a comment:
-
Τους τιτλους θα τους παιζει αλλα λογω του αδυναμου επεξεργαστη και της παλιας εκδοσης λογισμικου θα κολλαει..Επισης λογω της μικροτερης οθονης θα σου βγαινουν τα ματια.Originally posted by Altair View Postedit:Τι εννοείς ούτε 2 δεν θα το αντέξω;Ότι και καλά είναι αδύναμο;
Με μια γρήγορη έρευνα είδα ότι τίτλους που με ενδιαφέρουν τους σηκώνει(Temple run 1+2,Rayman Jungle Run).
Leave a comment:
-
Πολύ καλή η πρόταση του φίλου Stas.Αξίζει περισσότερο να πάρεις αυτό και να σου κρατήσει παραπάνω παρά να επενδύσεις σε κάτι πολύ κατώτερο και να μν σου κρατήσει ούτε 2 χρόνια.
Leave a comment:
-
Καλό φαίνεται αλλά είναι ψιλοακριβό.Θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα αποφασίσω.Ευχαριστώ για την πρόταση,και καλωσήρθες κιόλας.
edit:Τι εννοείς ούτε 2 δεν θα το αντέξω;Ότι και καλά είναι αδύναμο;
Με μια γρήγορη έρευνα είδα ότι τίτλους που με ενδιαφέρουν τους σηκώνει(Temple run 1+2,Rayman Jungle Run).
Leave a comment:
-
Προταση μου ειναι να επενδύσεις ενα 50αρικο παραπάνω και να παρεις αυτο http://www.guaranty.gr/p.Huawei-Asce...CK.809933.html
Αξίζει τα παραπάνω χρηματα, πιστεψε με. Ειναι ενα κινητο που οντως θα μπορεις να το κρατησεις 4 χρονια. Εχει διπύρηνο επεξεργαστή στα 1,2 ghz, μεγαλύτερη μνήμη, μεγαλύτερη οθονη. Θα μπαινεις ανετα στο ιντερνετ, θα παίζεις και τα παιχνίδια σου. Το αλλο που θες οχι 4 χρονια δεν θα το κρατήσεις αλλα ουτε δυο δεν θα αντεξεις.
Αν παρ ολα αυτα εχεις οριο το 100αρικο κοιτα και καμια εκπομπη του ζερβουδακη που εχει κατι διπύρηνα κινεζικα OEM σε αυτες τις τιμες.
Leave a comment:
Leave a comment: