Originally posted by Evans
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dolphin - the GC/Wii emulator
Collapse
X
-
Eγώ με το xbox-like της logitech παίζω στο PC οπότε και στον Dolphin. Έχω παίξει Metroid Other M και Donkey Kong χωρίς πρόβλημα ενώ δεν υποστήριζε το Prime 3, ήθελε τα μπιχλιμπίδια του Wii. Έχει επιλογές πάντως ο emulator για όλους τους τύπους χειρισμού που υποστηρίζει το Wii (π.χ. κάθετη ή οριζόντια θέση στο Wiimote ή το classic controller).
Σήμερα έβαλα να παίξω το Last Story όμως κόλλαγε το παιχνίδι σε ανύποπτα χρονικά διαστήματα, οπότε εν αναμονή κάποιου patch για να δω και λίγο παρακάτω. Απ'όσο κατάφερα να παίξω (κάνα μισάωρο δηλαδή) έμεινα παγερά αδιάφορος.
Leave a comment:
-
Το μπρίκι μου έφαγε αναβάθμιση, επομένως πιστεύω πως μπορώ πλέον να emulaάρω παιχνίδια Wii, και να παίξω όοοολα όσα με ενδιαφέρουν από τη συγκεκριμένη κονσόλα (δηλαδή το Epic Mickey
). Η ερώτησή μου είναι αν χρειάζομαι ειδικό χειριστήριο ή αν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με ένα απλό. Ξέρετε, τα συμβατικά με τους σταυρούς, κουμπιά, που δεν έχουν ανιχνευτές κίνησης κλπ.
Leave a comment:
-
Με ενδιαφέρει, όμως έχω κάποιες ερωτήσεις:
1. Όλα τα παιχνίδια μπορώ να τα παίξω σε 720p-1080p?
2. Έχω χειριστήριο του Wii, είναι εύκολο να το ενόσω με το PC?
3. Τα παιχνίδια τα κατεβάζεις? Παίζει όλα τα Regions και τα περισσότερα παιχνίδια? Χωρίς glitches?
Leave a comment:
-
Aν είναι να δώσει τόσα για να πάρει χειριστήρια γιατί να μην βάλει κανένα 50αρι ακόμα (ίσως λέω και πολλά) και να πάρει μία κονσόλα μεταχειρισμένη;
Leave a comment:
-
Καλά προφανώς αλλά με αυτόν τον τρόπο θα είσαι καλυμμένος για οτιδήποτε υπάρχει σε Wii (και θα υπάρξει). Με αυτή τη λογική στο πρότεινα, όχι φυσικά μόνο για το corruption
.
Leave a comment:
-
Thanks scatman
.
Dope δώσε 80€ και πάρε wiimote+nunchuck+usb bluetooth+wireless sensor bar και λύνονται όλα σου τα προβλήματα.
Leave a comment:
-
Τέλος το Other M, άκοπα και ακούραστα, έκανα και τη τελευταία mission αφού τελειώνει το game.
Το θέμα μου τώρα είναι ότι δεν μπορώ με τίποτα να βρω ένα control scheme που να λειτουργεί για το Corruption σε gamepad
Leave a comment:
-
Button Mapping για Other M:
Σε device XInput/0/Gamepad:
Buttons/A = Button Y
Buttons/B = Shoulder R
Buttons/1 = Button X
Buttons/2 = Button A
Buttons/- = Back
Buttons/+ = Start
IR/Up = Right Y+
IR/Down = Right Y-
IR/Left = Right X-
IR/Right = Right X+
R/Hide = !Trigger L ***
Tilt/Right = Trigger R
Shake/X = Button Β
Shake/Y = Button Β
Shake/Z = Button Β
D-Pad/Up = Left Y+
D-Pad/Down = Left Y-
D-Pad/Left = Left X-
D-Pad/Right = Left X+
Είτε τον αριστερό αναλογικό, είτε το D-Pad, εγώ προτίμησα τον αναλογικό.
Και τέλος τικάρεις κάτω δεξιά στα Options τα "Backround Input" και "Sideways Wiimote".
*** για να μπει το "!Trigger L" στο Hide πάτα δεξί κλικ, επέλεξε το "Trigger L", πάτα δεξιά το !ΝΟΤ και στο πλαίσιο κάτω θα εμφανιστεί ως Trigger L !Trigger L, σβήσε το πρώτο Trigger L και πάτα Set.
Leave a comment:
-
Γράψε τι mapping έκανε τα πλήκτρα για να έχουμε μία ιδέα. Πρέπει κι εγώ να το βρω το παιχνίδι και βαριέμαι να ψάχνω
.
Leave a comment:
Leave a comment: