Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dolphin - the GC/Wii emulator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Προσέθεσα και το link του official site από όπου μπορείτε να κατεβάζετε τις τελευταίες εκδόσεις. Αυτή τη στιγμή βρισκόαμστε στην r6783 ενώ χτες το βράδυ που έκανα όλη τη διαδικασία η τελευταία έκδοση ήταν η r6774 .

Για τα controls δεν έχω ιδέα, εγώ θα σου συμβούλευα να έκανες μία επένδυση των 80€ για να πάρεις nunchuck+wiimote+bluetooth+sensor bar.

Χαίρομαι που γενικά σε βόλεψε το post .
    sensor bar εννοώντας?

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Eγώ με το xbox-like της logitech παίζω στο PC οπότε και στον Dolphin. Έχω παίξει Metroid Other M και Donkey Kong χωρίς πρόβλημα ενώ δεν υποστήριζε το Prime 3, ήθελε τα μπιχλιμπίδια του Wii. Έχει επιλογές πάντως ο emulator για όλους τους τύπους χειρισμού που υποστηρίζει το Wii (π.χ. κάθετη ή οριζόντια θέση στο Wiimote ή το classic controller).

Σήμερα έβαλα να παίξω το Last Story όμως κόλλαγε το παιχνίδι σε ανύποπτα χρονικά διαστήματα, οπότε εν αναμονή κάποιου patch για να δω και λίγο παρακάτω. Απ'όσο κατάφερα να παίξω (κάνα μισάωρο δηλαδή) έμεινα παγερά αδιάφορος.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Το μπρίκι μου έφαγε αναβάθμιση, επομένως πιστεύω πως μπορώ πλέον να emulaάρω παιχνίδια Wii, και να παίξω όοοολα όσα με ενδιαφέρουν από τη συγκεκριμένη κονσόλα (δηλαδή το Epic Mickey ). Η ερώτησή μου είναι αν χρειάζομαι ειδικό χειριστήριο ή αν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με ένα απλό. Ξέρετε, τα συμβατικά με τους σταυρούς, κουμπιά, που δεν έχουν ανιχνευτές κίνησης κλπ.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Με ενδιαφέρει, όμως έχω κάποιες ερωτήσεις:

1. Όλα τα παιχνίδια μπορώ να τα παίξω σε 720p-1080p?

2. Έχω χειριστήριο του Wii, είναι εύκολο να το ενόσω με το PC?

3. Τα παιχνίδια τα κατεβάζεις? Παίζει όλα τα Regions και τα περισσότερα παιχνίδια? Χωρίς glitches?

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Me Bluetooth. Ένα οποιοδήποτε dongle αρκεί, ακόμα και αυτά των 10€.

Leave a comment:

• Sp1R1t
    replied
    pos mporw na sindesw to wiimote,nunchuck ktlp me to pc?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    1080p,AF,AA.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Aν είναι να δώσει τόσα για να πάρει χειριστήρια γιατί να μην βάλει κανένα 50αρι ακόμα (ίσως λέω και πολλά) και να πάρει μία κονσόλα μεταχειρισμένη;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Καλά προφανώς αλλά με αυτόν τον τρόπο θα είσαι καλυμμένος για οτιδήποτε υπάρχει σε Wii (και θα υπάρξει). Με αυτή τη λογική στο πρότεινα, όχι φυσικά μόνο για το corruption .

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    80ε για να παίξω το Corruption, sorry αλλά δεν παίζει να δώσω

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Thanks scatman .

Dope δώσε 80€ και πάρε wiimote+nunchuck+usb bluetooth+wireless sensor bar και λύνονται όλα σου τα προβλήματα.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    γαμάτος ο Έβανς

πολύ καλό guide

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Τέλος το Other M, άκοπα και ακούραστα, έκανα και τη τελευταία mission αφού τελειώνει το game.

Το θέμα μου τώρα είναι ότι δεν μπορώ με τίποτα να βρω ένα control scheme που να λειτουργεί για το Corruption σε gamepad

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Button Mapping για Other M:

Σε device XInput/0/Gamepad:

Buttons/A = Button Y
    Buttons/B = Shoulder R
    Buttons/1 = Button X
    Buttons/2 = Button A
    Buttons/- = Back
    Buttons/+ = Start

IR/Up = Right Y+
    IR/Down = Right Y-
    IR/Left = Right X-
    IR/Right = Right X+
    R/Hide = !Trigger L ***

Tilt/Right = Trigger R

Shake/X = Button Β
    Shake/Y = Button Β
    Shake/Z = Button Β

D-Pad/Up = Left Y+
    D-Pad/Down = Left Y-
    D-Pad/Left = Left X-
    D-Pad/Right = Left X+

Είτε τον αριστερό αναλογικό, είτε το D-Pad, εγώ προτίμησα τον αναλογικό.
    Και τέλος τικάρεις κάτω δεξιά στα Options τα "Backround Input" και "Sideways Wiimote".

*** για να μπει το "!Trigger L" στο Hide πάτα δεξί κλικ, επέλεξε το "Trigger L", πάτα δεξιά το !ΝΟΤ και στο πλαίσιο κάτω θα εμφανιστεί ως Trigger L !Trigger L, σβήσε το πρώτο Trigger L και πάτα Set.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Γράψε τι mapping έκανε τα πλήκτρα για να έχουμε μία ιδέα. Πρέπει κι εγώ να το βρω το παιχνίδι και βαριέμαι να ψάχνω .

Leave a comment:

Working...
X