Χαιρετω. Χρειαζομαι βοηθεια για τη συνθεση ενος gaming pc, καθως οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες πανω στους pcs. μπορω να ξοδεψω μεχρι και 1000 ευρω και θα προτιμουσα να ειναι μεσα σε αυτα και καποια οθονη αν γινεται. θελω γενικα ενα καλο μηχανημα που να κρατησει πολυ καιρο. τα games που παιζω πολυ αυτον τον καιρο ειναι, l4d. l4d2, css, dayofdefeat:s, half life(ολα), portal 1&2, brink, bfbc2, borderlands, assasins, crysis, θα παρω και το bfbc3 & deus ex... που και που ne and lynch...αυτα :-)
γενικα θα ηθελα να κανετε μια καλη συνθεση που να φτανει μεχρι αυτο το ποσο, αλλα να αξιζει και το ψαξιμο απο εκει και περα για να βρω τα parts πιο φτηνα το κανω και εγω. επισης σκεφτομαι να παρω μεγαλο κουτι και να μην πειραξω την ψυξτρα του cpu, αλλα να προσθεσω επιπλεον ανεμιστηρες στο κουτι αν τους υποστηριζει.
thx a lot!!!
γενικα θα ηθελα να κανετε μια καλη συνθεση που να φτανει μεχρι αυτο το ποσο, αλλα να αξιζει και το ψαξιμο απο εκει και περα για να βρω τα parts πιο φτηνα το κανω και εγω. επισης σκεφτομαι να παρω μεγαλο κουτι και να μην πειραξω την ψυξτρα του cpu, αλλα να προσθεσω επιπλεον ανεμιστηρες στο κουτι αν τους υποστηριζει.
thx a lot!!!
Comment